What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Προτάσεις για ταινία

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Την πρώτη φορά που είδα το Into The Wild, είχα δίπλα την μπουκάλα το Apelia και από ένα σημείο και μετά έκλαιγα ωσάν το κοριτσάκι. Έβλεπα ένα μονοπάτι που κάλλιστα θα μπορούσα να έχω πάρει. Για το εξαιρετικό soundtrack του Vedder, επίσης δεν έχω λόγια. Ο Christopher McCandless ήταν υπόδειγμα αναχωρητή.

Ο ξιπασμένος και ελάχιστος Μικέιους μια φορά κι ένα καιρό τα έγραφε λίγο νόστιμα στο faeenamalaka.blogspot.com. Απ' όταν την πίστεψε με την πάρτη του δεν είναι ούτε για 12χρονα ήμο που τρέφονται από τα updates του 9GAG. Ατάλαντος, μικρός, γελοίος, λίγος.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167


grotenfrod wrote:

Την είχα δει μισή αλλά μετά την ανάλυση του <u>κοντού</u>.
</blockquote>
<blockquote>νομίζω πως θα γελάω αν συνεχίσω την υπόλοιπη</blockquote>

Και δεν τον γουσταρεις και δινεις βαση σε αυτα που λεει
Πολυ αξια στα ψεματα κανουν κακο στο ανθρωπινο δυναμικο

Ον τοπικ:
Πολυ καλο το
Capricorn One :thumbsup:

 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Μπα δεν έχει να κάνει με αυτό. Απλά πλέον θα κάνω συνειρμούς. Σαν να σου λένε ξέρω γω όλη την ώρα πριν δεις μια ταινία κάποιο memo-joke και μετά στην έχουν στιγματίσει για πάντα. Ο μικές σίγουρα έχει πέσει στο νεκροταφείο του χιούμορ του ελληνικού memoιντερνετ παρόλα αυτά μερικές ατάκες του προκαλούν ευθυμία σε φάση παρέας.
 

nina

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 3, 2013
Messages
331
Ο μικες χαλασε ή απλα.. τον βαρεθηκα με τον καιρο. Καποτε τον διαβαζα συνεχεια. Και τα πρωτα του μπραφ ειχαν πλακα. Τωρα, ξενερωνω..

Τεσπα.. για ταινια <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />

προτεινω αυτη :

https://www.youtube.com/watch?v=fJROPJIOhdI

Αν και καπως γλυκαναλατη, βλεπεται ευχαριστα :lol:
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Eμένα μ'αρέσει ο μικές επειδή κράζουμε τα ίδια άτομα. Δηλαδή τους πάντες εκτός τον εαυτό μας! Και δεν το λέω καν ειρωνικά η trollίστικα, αυτό ακριβώς κάνω, απλά δεν το δημοσιεύω γιατί δεν είμαι ταλεντάρα. <img src="/irritated.gif" width="" height="" alt=":/" title=":/" class="bbcode_smiley" />
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Είδα Guardians of the Galaxy και το καινούριο Sin City.Το πρώτο ήταν πάρα πολύ καλό και με εξαιρετικό soundtrack.Το δεύτερο μου φάνηκε υπερβολικά μέτριο με κύριο πρόβλημά του το απαίσιο casting και τις πολύ κακές ως επί το πλείστον ερμηνείες (αν και δεν ήταν μόνο αυτό).
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,750
Χθες πήγα και είδα το Hunger Games 3 pt.1 (...)
Αφήνοντας στην άκρη το γεγονός ότι η ταινία προσπαθεί να με πείσει ότι το 3ο βιβλίο είναι τοοοσο plot heavy που πρέπει να το σπάσουμε σε 2 κομμάτια :nope:
Γιατι? Γιατί ο Harry Potter και το Twilight το έκαναν και έβγαλαν ένα σωρό λεφτά, εμείς χαζοί είμαστε?

Για να πω την αληθεια ο μονος λογος που πηγα ηταν επειδη ειχα κατσει και ειχα δει τις προηγουμενες 2, δεν περιμενα και τιποτα σοβαρο
That being said η ταινια με εξεπληξε. Δυσαρεστα.
Για τον απλουστατο λογο οτι δεν συμβαινει ΤΙΠΟΤΑ

Τουλαχιστον τα 2 προηγουμενα μερη ειχαν καποια υποτυπωδη ιστορια που σε κρατουσε ρε παιδι μου μεχρι το τελος
Εδω η πιο εντονη σκηνη ειναι οταν
<span class="bbcode_spoiler">Ο Brainwashed/λοβοτομημενος και καλα Peeta προσπαθει να πνιξει την Katniss</span>

Κυριολεκτικα ολοκληρη η ταινια ειναι ενα τεραστιο build-up για το δευτερο μερος της ταινιας

Ειλικρινα αν βγαλεις ολες τις σκηνες που η Katniss κλεγεται που αφησε τον Peeta πισω ολοκληρη η πλοκη της ταινιας μπορει να περιγραφει σε 5 σειρες

<span class="bbcode_spoiler"><u>1ο μισο</u>
Η Natalie Dormer σαν θηλυκή Skrillex και η Katniss γυρίζουν προπαγανδιστικα βίντεο για την επανάσταση (νοου κομμεντ)
<u>2ο μισο</u>
Ουαου μας ανακαλυψαν πρεπει να κρυφτουμε
Αλλα, ξερεις τι, εχω μια καλυτερη ιδεα, ας στειλουμε 5 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, 5, στην καρδια της αμυνας της πρωτευουσας....
Γιατι? Μα για να σωσουμε τον Peeta :throw: </span>

Να αναφέρω ότι από τους χιλιάδες που παίρνουν μέρος σε αυτήν την ριμάδα την επανάσταση, την οποία η ταινια προσπαθει να στην σπρωξει στο λαρυγγι σου που λενε και οι Αγγλοι φιλοι μας, υπαρχει μονο 1 τυπος, ενας, που ασχολειται με ολα τα χακαρισματα και ολα τα νερντι σταφφ οπως η διεισδυση στα συστηματα της πρωτευουσας και ο χειρισμος ολων των συστηματων ελγεχου αφου ειναι ο καλυτερος Haxxor στις 12 districts :smash: (θυμαστε τον τυπο με τα γυαλια απο το 2, δεν θελω να πω ο μαυρος και ακουστω ρατσιστης, που εφτιαξε το καλωδιο με το οποιο βραχυκυκλωσαν την αρενα η κατι τετοιο? ε, αυτος) :malakas:

Να μην μιλησω και για την Julianne Moore η οποια στην κυριολεξια δεν αλλαξε εκφραση στο προσωπο της σε ολη την ταινια
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Έχω την εντύπωση ότι το hunger games δεν είναι λιγότερο "ταινία για γκόμενες" από το τουαλάιτ. <img src="/irritated.gif" width="" height="" alt=":/" title=":/" class="bbcode_smiley" />
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
εγω συνεχιζω να βλεπω ταινιες χωρις το καταραμενο cgi. γερασα, δεν μπορω να βλεπω σφαιρες που σηκωνουν πυρηνικα μανιταρια, εκρηξεις χωρις λογο υπαρξης.
χθες ειδα την αρχαιολογια http://www.imdb.com/title/tt0082949/" class="bbcode_url">Le professionnel (1981)με τον.... ναι, υπαρχει προβλημα; με τον Belmondo.
απιστευτη ταινια σε ολα. μουσικη (κλασσικο κομματι πλεον), σεναριο.
ταινια δρασης με δεκα πυροβολισμους και μια εκρηξη στην αρχη. φυσιολογικη εκρηξη, οχι πεταω χειροβομβιδα και αφανιζω την αφρικη απο τον χαρτη.
συνεχομενη ενταση χωρις να κανει κοιλια.

και μια καταδιωξη σε πραγματικες τοποθεσιες
<span class="bbcode_spoiler">[video width=425 height=344 type=youtube]3Fl2uTv1oRw[/video]
δυστηχως ο τυπος εβαλε αυτη την πρασινη μαπα στο video.</span>
 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
Λοιπόν θέλω να μου προτείνετε καλές sci-fi ταινίες/σειρές. Είδα πρίν απο λίγο καιρό το Oblivion και απογοητεύτηκα για ακόμα μια φορά. Μου θύμισε έντονα το prometheus επειδή και οι δύο ξεκινάνε πολύ καλά, αλλά τα σκατώνουν κάπου στην μέση.

Devvy - Το Hunger games έπρεπε να σταματήσει στην πρώτη ταινία. Αλλά όχι, εάν δεν αρμέξουμε την αγελέδα μέχρι να ξεραθεί θα έρθει η συντέλεια του κόσμου.
 

nina

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 3, 2013
Messages
331
Πηγες και ειδες το Hunger games; :cheer: Και επειδη ειναι η 2η κακη κριτικη που ακουω.. οποτε λεω να περιμενω να βγει σε DVD :dry:

Το Hunger games οπως και το αλλο με τους βρικολακες, ειναι μια εφηβικη σειρα βιβλιων, γι'αυτο και ας μην περιμενουμε και τα θαυματα. Βεβαια αυτο εδω ειχε ελπιδες να γινει καλυτερο γιατι και η πρωταγωνιστρια ειχε ταλεντο, σε συγκριση με την αλλη την αταλαντη (την Μπελα)

Και φυσικα ηταν καπως αναμενομενο το τριτο μερος να ειναι η αναμονη για το τελευταιο <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> Καπως ετσι ψιλοξενερωσα και με το προηγουμενο Χομπιτ. Αντε να δουμε το επομενο και τελευταιο αν θα με αποζημιωσει, για τις ωρες που στηθηκα να περιμενω στο σινεμα
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,037
Απλά δεν έπρεπε να το σπάσουν σε 2 μέρη,κατά τα άλλα βλέπεται ευχάριστα.Και για μένα πάλι το 1 ήταν το καλύτερο και ψιλοθύμιζε battle royal
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Το μοναδικό πραγματικά high σημείο των Hunger Games, είναι ο kewl θεούλης Lenny Kravitz. Τα υπόλοιπα είναι... μό(δι)στρα. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Brian O'Conner

Half-Ogre
Joined
Feb 22, 2013
Messages
537


Nina wrote:
Το Hunger games οπως και το αλλο με τους βρικολακες, ειναι μια εφηβικη σειρα βιβλιων</blockquote>
εφηβική όπου σφάζεται κόσμος

 

vagman

Half-Ogre
Joined
Dec 28, 2013
Messages
443
M' αρεσει που πατε και με προσδοκιες στο hunger games...

@ nortom δες under the skin, νομιζω αναφερεται και μερικες σελιδες πισω στο τοπικ. Καλογυρισμενο, με λιγους διαλογους, περιεργη ( με την καλη εννοια ) ατμοσφαιρα και σκαρλετ γιοχανσον. Δεν θελω να μιλησω για το σεναριο, για να μην δωσω σποιλερ, αλλα ειναι ιδιατερο και ανθρωπινο.
 

xenofonos

Half-Ogre
Joined
Dec 1, 2012
Messages
425
δε θα το χαρακτήριζα "επικό" προσωπικά αλλά σίγουρα σε βάζει σε σκέψεις και έχει ένα από τα καλύτερα cgi που έχω δεί σε ταινία

Με τη σειρά μου προτείνω το http://www.imdb.com/title/tt0386064/" class="bbcode_url">brotherhood of war (ιστορικό) και τον http://www.imdb.com/title/tt0457430/" class="bbcode_url">λαβύρινθο του Πάνα (ιστορικό με στοιχεία φαντασίας) ως δύο από τις καλύτερες αντιπολεμικές ταινίες :worship:
 

rikimaru

Umber Hulk
Joined
Jan 24, 2014
Messages
959
Κάτω τα χέρια από το Μικέ :evil: btw αν κάποιος ψάχνει να βγάλει γέλιο από τον συγκεκριμένο μάλλον ψάχνει σε λάθος άτομο, δεν νομίζω ότι είναι ακριβώς αυτός ο σκοπός του, όπως επίσης δεν κάνει σάτιρα που λένε αρκετοί. Από τη στιγμή που αυτό άρχισε να το κάνει ως επάγγελμα κάνει και πράγματα τα οποία φλερτάρουν με τον όρο "σκουπίδια" (δεν μιλάω για το μπραφ αν και αυτό είχε κάνει σημαντική κοιλιά σε κάποια φάση) αλλά οκ, όλοι λίγο πολύ υπάρχουν στιγμές που αναγκαζόμαστε να κάνουμε πράγματα που δεν θα κάναμε αν είχαμε δυνατότητα επιλογής. Πάντως στο συγκεκριμένο θέμα, σαν gamer με βρίσκει σύμφωνο. Δεν μου κάθεται καλά δηλαδή ότι εμείς μπορεί να χλευαζόμαστε ως αντικοινωνικοί και 1002 άλλα επειδή κάποιες στιγμές λιώνουμε μπροστά σε ένα Pc και από την άλλη να αποθεώνεται κάποιος επειδή πήγε να ζήσει με τις αρκούδες. Όχι τίποτα άλλο αλλά είναι προσβολή για αυτούς που πραγματικά δεν τους εκφράζει όλο αυτό το μοντέλο του σύγχρονου τρόπου ζωής και την κάνουν για εξοχές/επαρχίες/αγροκτήματα. Σαν ταινία βέβαια μπορεί να είναι καλή αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Επίσης είδα boyhood και Lucy. Το δεύτερο τελείως σάπιο....
Το πρώτο δεν ξέρω αν μπορώ να το κρίνω αλλά νομίζω ότι τελικά απέδωσε καλά την όλη φάση του πως μεγαλώνει ο μικρός. Βέβαια ξενέρωσα λίγο γιατί μεγαλώνοντας εξελίσσεται σε μεγάλο φλώρο και peasant :trollface: . Γενικά πάντως θα έλεγα ότι είναι από εκείνες τις ταινίες που δεν είναι για τη μάζα αλλά άμα ξέρεις τι πρόκειται να δεις και το κάνεις συνειδητά τότε δύσκολα θα απογοητευτείς.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947


Nortrom wrote:
Λοιπόν θέλω να μου προτείνετε καλές sci-fi ταινίες/σειρές. </blockquote>

Αν έχεις το κουράγιο να δώσεις δεύτερη ευκαιρία στον Tom, δες το Edge of Tomorrow. Δεν είναι η σούπερ-ουάου ταινιάρα που θα μνημονεύεις στο νεκροκρέβατό σου αλλά σε σχέση με τα απογοητευτικά Oblivion και Prometheus είναι πολύ πιο τίμιο sci-fi με τη δράση, το σαματά και την αμερικανιά του αλλά χωρίς brain-damage και χοντρές υπερβολές.

Επίσης δες κάποια στιγμή το Looper, είναι low-fi (σκέψου κάτι σε στυλ 12 Monkeys), δηλαδή δεν στηρίζεται σε εφέ και μπάμπα-μπούμπα αλλά στο story.

 
Top Bottom