What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Προτάσεις για ταινία

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,263
Απο sky-fi μπορεις να δεις το cube, dark city, event horizon και metropolis (αν και παλιο ειναι πολυ καλο)
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Επίσης moon, 2001 a space odyssey αν και φαντάζομαι το έχεις δει, 12 monkeys, the thing, pandorum, children of men, europa report και ένα underrated αλλά καλούτσικο το The last days on mars.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,433
Hunger Games= Παίρνουμε το Battle Royale, το νερώνουμε, το κάνουμε girly και teen friendly, και το πασάρουμε. Τουλάχιστον όταν και παλαιότερα το Hollywood δανειζότανε ιδέες από άλλους δημιουργούς ( Seven Samurai - Magnificent Seven τρανό παράδειγμα) δεν έφτιαχνε τέτοια χάλια.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,489
rikimaru
κατω τα χερια απο τον μικε......... που δεν ειναι αστειος, που δεν ειναι σατυρα, που φλερταρει με τα σκουπιδια, που προσπαθει ολο αυτο, να το κανει επαγγελμα.
rikimaru δεν εχουμε σκοπο να του κανουμε ντου την ωρα που κοιμαται, απλα μας αηδιαζει.
εχει φτιαξει ενα μαγαζακι που το συντηρει εκνευριζοντας την λογικη των ανθρωπων. η αναγκη τον κανει να χρησιμοποιει ανθρωπους που πεθαναν, για να βγαλει τα κομπλεξ του;

Ποιος σε χλευαζει στοχευμενα ρε rikimaru σαν αντικοινωνικο; το γκομενακι; καποιοι φιλοι; ισως καποιος ξαδερφος;
Ποιος σε εκανε video στο youtube με ονοματεπωνυμο και ευχηθηκε να ψοφησεις; αυτες ειναι οι αντικοινωνικες ενεργειες.
ο μικες ειναι ο αντικοινωνικος. αυτος που κανει οτι θελει χωρις να πειραζει κανεναν, ειναι ελευθερος.
Να θελεις να επισκεφτεις ενα μερος οπως ειναι η Αλασκα, με τα μοναδικα τοπια, ειναι σκοπος να εκπληρωσεις μια επιθυμια σου. Ειναι κατι που το κανεις με τον εαυτο σου για πολλους λογους, που δεν εχουν σχεση με το "μαμω την κοινωνια". ο μικες και η γνωμη του ειναι ο αχορταγος και το φορτιο του.
ειναι οτι πρεπει για αυτους που τους αρεσει η κοπρια.

Το lucy ειναι ταινιαρα. αν την δεις περιμενοντας να δεις τον θηλυκο machete, εχασες. Το στορι της ταινιας πραγματευεται την εγκεφαλικη λειτουργια, δηλαδη τι περιμενες να δεις; τον μικε να λεει εξυπνα πραγματα;
Εγω σου προτεινω να την ξαναδεις,και στον ρολο του αφεντικου της γιακουζα, βαλε τον μικε.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,086
Nortrom be πιο συγκεκριμένος ρε παιδάκι μου κι εσύ, μπορούμε να σου αραδιάσουμε από pixar μέχρι Ταρκόφσκι. (Alien και Brazil γιατί δεν αναφέρετε οι υπόλοιποι; :starwars: )

Στις σειρές είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα, πρώτα βλέπεις <b><span style="color:#ff0000">B</span></b>(est)<b><span style="color:#ff0000">S</span></b>(how)<b><span style="color:#ff0000">G</span></b>(lobally)

και αν σου μείνει σάλιο συνεχίζεις με Firefly, Doctor Who, Stargate (SG1, Atlantis αλλά όχι Universe γιατί το κόψανε γαμώ το beep τους), Prisoner(1967), Babylon 5. Είναι και άλλες αλλά σύμφωνα με γρήγορους υπολογισμούς μου για τις παραπάνω θες κανά 5άρι χρόνια, οπότε το κόβω εδώ. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,263
Tο lucy ειναι σε φαση limitless ;
 

rikimaru

Umber Hulk
Joined
Jan 24, 2014
Messages
959
Lelo ξαναείδα και το συγκεκριμένο επεισόδιο του μπραφ για να θυμηθώ και τι ακριβώς έλεγε, οκ θα το δεχτώ ότι ο άλλος όπως και να χει είναι νεκρός και θα μπορούσε να μην το "καφρίσει" τόσο το θέμα με τις αναφορές στο πρόσωπο του. Από εκεί και πέρα πάντως το όλο κράξιμο δεν πέφτει για κάποιον που απλά θέλει να επισκεφτεί την Αλάσκα γιατί του αρέσουν τα τοπία. Δεν ξέρω τι ακριβώς ήταν ο συγκεκριμένος τύπος και ποιες ήταν οι προθέσεις του αλλά τουλάχιστον στη μάζα του κόσμου έχει περάσει ακριβώς σαν μία φάση "μαμω την κοινωνια" που λες και σε αυτό το επίπεδο τον αντιμετωπίζει και ο μικες. Το αν εκνευρίζει την ανθρώπινη λογική είναι σχετικό. Βασικά, σίγουρα ένας από τους σκοπούς του είναι να εκνευρίσει αυτόν που διαφωνεί με κάτι από αυτά που λέει. Το θέμα είναι ότι πέρα από την καφρίλα με την οποία τα περιβάλλει (που επίσης δέχομαι ότι σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει), στον πυρήνα τους τα όσα λέει στηρίζονται σε επιχειρήματα. Κάποια από αυτά είναι τίμια και πραγματικά στέκουν, κάποια άλλα όχι αλλά είναι και αυτό μέσα στο παιχνίδι που παίζει στη συγκεκριμένη εκπομπή. Αν το όλο το περιεχόμενο ήταν απλά κράξιμο τότε δεν θα μπορούσε να είχε κάνει και τον σκεπτόμενο κάφρο (χωρίς να σημαίνει ότι κι εκεί ανακαλύπτει τον τροχό). Btw για να μην παρεξηγηθώ δεν πιστεύω ότι κάνει καμιά "υψηλή τέχνη", απλά σε μπραφ style (σκεπτικός κάφρος, geek wars, θαψε το σεναριο) εκπομπές που θα πει τη γνώμη του με το δικό του τρόπο το κάνει αρκετά καλά. Κωμικός σίγουρα δεν είναι και για αυτό εκπομπές που τον βάζουν να ζωγραφίζει ή να κάνει τον πανελίστα με τους άλλους 2 ανύπαρκτους απλά κυμαίνονται στα όρια του σκουπιδιού όπως λες.

<blockquote>Ποιος σε χλευαζει στοχευμενα ρε rikimaru σαν αντικοινωνικο; το γκομενακι; καποιοι φιλοι; ισως καποιος ξαδερφος;</blockquote>

Όταν το έγραψα δεν θυμόμουν ότι κάνει και αυτός ανάλογη αναφορά στο μπραφ <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> . Πάντως οκ, μην μου πεις ότι είναι και αποδεκτό όλο αυτό από την κοινωνία. Το ότι αυτοί που καίγονται είναι περισσότεροι σε σχέση με το πόσοι ήταν πριν 20 χρόνια δεν σημαίνει ότι έχει γίνει και αποδεκτό. Βασικά το gaming γενικότερα δεν έχει αποδοχή σαν ασχολία,πόσω μάλλον για τους τυπάδες που ξημεροβραδιάζονται στα Internet cafe που οι υπόλοιποι τους βλέπουν σαν πρεζάκια.

<blockquote>Το lucy ειναι ταινιαρα. αν την δεις περιμενοντας να δεις τον θηλυκο machete, εχασες. Το στορι της ταινιας πραγματευεται την εγκεφαλικη λειτουργια, δηλαδη τι περιμενες να δεις; τον μικε να λεει εξυπνα πραγματα;</blockquote>

Έτσι όπως το λες είναι σαν πρόκειται για ταινία επιστημονικού περιεχομένου <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> . Παραδέχομαι ότι το όλο concept γύρω από το γεγονός ότι χρησιμοποιούμε μόνο το 10% του εγκεφάλου μας μου είχε φανεί πολύ ενδιαφέρον όταν το άκουσα για πρώτη φορά αλλά τι ακριβώς πραγματεύεται η ταινία δηλαδή; Ότι παίρνει ναρκωτικά για να μετακινεί πράγματα; Που ακόμα και αν δεχτώ το σκεπτικό σου δηλαδή, η ταινία δεν κάνει καμία ουσιαστική προσπάθεια να δώσει έστω κάποια πιο "φιλοσοφική" προσέγγιση ας πούμε στο όλο θέμα. Μόνο στο τέλος κάτι υποτίθεται ότι κάτι πάει να πει αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί πλέον να σώσει την κατάσταση.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,265
Από το σαχλό τριο που αναφέρεις τον Ιερεμάι μπορώ κα ιτον βλέπω άνετα. Τους άλλους 2 θέλω να τους δέσω σε κάνα μπουντούμι και να στείλω τη χοντρή ταβερνιάρισσα από το κουλνταχαρ να τους κάνει αγνό έρωτα <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
Κατ'αρχάς ευχαριστώ για τις προτάσεις σας.

Rikimaru - O μικες δικαιολογημένα τρώει κράξιμο γιατί έχει σταματήσει να είναι αστείος εδώ και πολύ καιρό. Σε ορισμένες περιπτώσεις δε, δίνει την εντύπωση ότι προωθεί συμφέροντα μιας και έχει θεωποιήσει ούκ ολίγες φορές τα μεταλλαγμένα τρόφιμα ξεχνόντας βολικά πώς λειτουργούν και τι απώτερο σκοπό έχουν οι εταιρίες που τα παράγουν. Είναι δηλαδή ένα άτομο που παρουσιάζεται ώς ο γκουρού της λογικής, αλλά όποτε τον βολεύει θα χρησιμοποιήσει επιχειρήματα και γλώσσα του κώλου για να μην χάσει το κοινό που τον αποθεώνει και του χάρισε την φήμη που έχει σήμερα. Αν και έχει πει κάποια σωστά πράγματα, αυτό δεν δικαιολογεί την επιλεκτική απώλεια λογικής που τον χαρακτηρίζει σε κάθε βίντεο.

ΕΥΤΥΧΩΣ μετά το βατερλώ με τους φιλόζωους φαίνεται οτι κατάλαβε πως δεν τραβάει πια το μπραφ και το σταμάτησε.

@ Μπαθορι - Επίτηδες δεν έγινα συγκεκριμένος γιατί δεν έχω δει πολλές ταινίες σε αυτό το είδος και όλες οι προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες. Το BGS θα το δώ οπωσδήποτε κάποια στιγμή, έχω ακούσει τα καλύτερα. Το ίδιο και για το Firefly. Doctor who έχω δει πολλά επεισόδεια κυρίως 9/10 Doctor αλλά δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Κερβερε pls forgive me.

@ Τονυ - Πρέπει να έχω δει το Cube 2. Δεν καταλαβαίνω τι στο καλό έχουν αυτές οι ταινίες και παίρνουν καλά ratings. Ο Dexter να έγραφε ταινία, θα δημιουγούσε κάτι πιο ανθρώπινο απο το Cube.

@ maladroid - Δεν έχω δει το looper, αλλά η περιγραφή μου θύμισε το Primer, μια mind-blowing ταινιάρα χαμηλού budget που έχει να κάνει με τα ταξίδια στο χρόνο. Την προτείνω σε όσους θέλουν κάτι που δεν έχει καμία σχέση με τις mainstream ταινίες του είδους, καθώς και σε άτομα με δείκτη IQ άνω του 250.
 

rikimaru

Umber Hulk
Joined
Jan 24, 2014
Messages
959
Καλά ρε συ Nortrom δλδ πιστεύεις ότι μία τέτοια εταιρία θα έβαζε τον μικε για να της προωθεί τα συμφέροντα; Και btw αυτό το ότι υπερασπίζεται τα μεταλλαγμένα εντάσσεται σε ένα πολύ πιο ευρύ πλαίσιο για το πω αντιμετωπίζει η μάζα την τεχνολογία και την επιστήμη. Γιατί μπορεί να ακούγεται τρομακτικός π.χ ο κλασσικός αστικός μύθος ότι τα kfc έχουν δημιουργήσει κοτόπουλα χωρίς κεφάλια κτλ κτλ (που βασικά με τον όρο μεταλλαγμένα δεν εννοούμε αυτό ακριβώς αλλά τέσπα) αλλά την ίδια ώρα υπάρχει και κόσμος που δεν εμβολιάζει τα παιδιά του γιατί πιστεύει ότι τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό....
Το αφήνω όμως εδώ γιατί ξεφεύγουμε από το θέμα
 

castorsia

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Joined
Dec 9, 2012
Messages
810
Ο κύριος Μακάιους είναι ρηχός, ατάλαντος, αμόρφωτος, ασεβής και με θέληση να κάνει την όποια "καφρίλα", αγοραστική αξία.
Δηλαδή, επικίνδυνος.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,433
Ο Μιχαλάκης δεν είναι το πρόβλημα. Τα πρόβατα που θεωρούν ότι λέει θέσφατο είναι το πρόβλημα.

Στάλθηκε από το GT-S5360 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,263
και σεις που μιλατε για αυτον (εδω και 2 σελιδες) ειναι το προβλημα

@ nortom
Πρεπει να δεις το πρωτο cube :mosh:
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,433
Να πω ότι έχεις άδικο, δεν έχεις. Αλλά σε ποιο νήμα δεν έχουμε εκτροχιαστεί ; :lol:
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Guess who is back :popcorn:
https://www.youtube.com/watch?v=62E4FJTwSuc

Ο κακός (?) μοιάζει με τον T-1000 από τη 2η ταινία εκεί με τις λεπίδες και εκεί που γίνεται υγρό μέταλλο. yay :cheers:
Επιστροφή στις ρίζες.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,086
Mε αυτό δεν έχω καταλάβει τι παίζει καθόλου. Είναι σίκουελ, είναι ριμπούτ; Είναι κάτι άλλο; Ξέρει κανένας γιατί λίγο που έψαξα δεν βρήκα τίποτα.
Καλά ο τίτλος μόνο γέλια μου προκαλεί, άκου genisys :rofl:
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Sequel του Salvation δεν είναι. Ούτε και καθαρό reboot. Είναι το πρώτο μέρος νέας τριλογίας με τις επόμενες ταινίες να βγαίνουν 2017 και 2018.
Ο Σημαδεμένος Connor στέλνει πίσω στον χρόνο τον Reese να προστατέψει τη μητέρα του. Στο trailer αυτή λέει πως έχει ήδη σωθεί από προηγούμενη επίθεση, άρα τα γεγονότα στο terminator 2 έχουν γίνει. Όντως ο κακός στο cast αναφέρεται ως T-1000. Απ'ότι φαίνεται ο Arnie παρέμεινε ίδιος και ο αστυνομικός του 2 έγινε ασιάτης.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Και απ'οσο λένε έρχεται και νεο Κόναν :mosh:
Δείξε τους πως γίνεται Άρνι :starwars:
 
Top Bottom