What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Προτάσεις για ταινία

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326


Raz wrote:
Το Gone Girl γαμεί.Way to go Fincher!!!</blockquote>

Η ηθοποιία εμένα πάντως δεν μου άρεσε. Οι διάλογοι ειδικά εκ μέρους του Ben ήταν υπερβολικά "στημένοι" και φυσικά ο Patric Harris ήταν όπως πάντα απαίσιος. Μόνο έναν ρόλο μπορεί να παίξει τελικά, αυτόν του Barney. Δεν ξέρω αν φταίει η ασόβαρη μάπα του, το γεγονός ότι έπαιζε τόσα χρόνια τον Barney στο "Πως... Της Μάνας Σου" ή απλά εάν το υποκριτικό του ταλέντο τερμάτισε εκεί. Σαν σενάριο πάντως ήταν καλό, λογικό βέβαια από τη στιγμή που έμεινε πιστό στο βιβλίο από όσο γνωρίζω.

 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,626


Pain wrote:
</blockquote>

Συμφωνώ μέχρι τα μπούνια.
Βασικά εγώ είπα πώς δέν βλέπω άλλη ταινία με τον Αφλεκ. Τέλος.
Επίσης +1000 για τον Patric Harris, δεν ξέρω αν φταίει οτι τον έχω συνδιάσει με τον Μπάρνι αλλά πραγματικά ταβάνι.
Οσο για το σενάριο, χωρίς να έχω διαβάσει το βιβλίο..
<span class="bbcode_spoiler">..ξενέρωσα απύθμενα με το τέλος ρε φίλε! Ελεος, εξιλέωσε μας με το τσουλί! Θεωρώ χαμένες τις 2 -<span style="font-size:5">υπερπολύτιμες</span>- ώρες που αφιέρωσα.</span>

 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Λάτρεψα το Gone Girl γιατί απλά περιέγραφε τη γλαφυρή αλήθεια για το πόσο αρρωστημένα σφάζονται τα ζευγάρια μεταξύ τους, τουλάχιστον στις τίγκα δυσλειτουργικές σχέσεις οι οποίες έχουν διαμορφώσει την κοσμοθεωρία μου. Μόνο αλήθεια το φίλμ <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />

Όλσο, ο Άφλεκ που παλαιότερα θεωρούσα μονόχνωτο μπαμιοκάγκουρα, σιγά σιγά με έχει κερδίσει με τις πολύ καλές δουλειές του στα The Town, Argo και τώρα Gone Girl. Η ηθοποιία του ήταν εκείνη ακριβώς που έπρεπε για το ρόλο. Ο Ντούγκι Χάουζερ πάντα γελοίος ήταν και τον ίδιο ρόλο ενσαρκώνει και εδώ.
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,750


Borracho wrote:
Όλσο, ο Άφλεκ που παλαιότερα θεωρούσα μονόχνωτο μπαμιοκάγκουρα, σιγά σιγά με έχει κερδίσει με τις πολύ καλές δουλειές του στα The Town, Argo και τώρα Gone Girl. Η ηθοποιία του ήταν εκείνη ακριβώς που έπρεπε για το ρόλο. Ο Ντούγκι Χάουζερ πάντα γελοίος ήταν και τον ίδιο ρόλο ενσαρκώνει και εδώ.</blockquote>

Από τα Armageddon και Daredevil στις ταινίες που αναφέρθηκαν, δείχνει από μόνο του τη βελτίωση του Αφλεκ

 

Snipereye

Umber Hulk
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral
Joined
Sep 17, 2013
Messages
774


AGAN wrote:


Pain wrote:
</blockquote>

εγώ είπα πώς δέν βλέπω άλλη ταινία με τον Αφλεκ. Τέλος.
</blockquote>
Ουτε καν Batman vs Superman; Εστω στο σπιτι;



 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
O Ben ήταν καλός και στο "The Company Men" και στο "Good Will Hunting" (1997). Στη 2η ταινία είχε συνυπογράψει το σενάριο και είχε πάρει το αντίστοιχο Όσκαρ. Αρκετά δραστήριος από τότε.

Εκτός από το "Batman v Superman: Dawn of Justice" θα τον δούμε και στα "The Justice League Part One, Part Two"
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,489
εγω παλι πιστευω οτι ο αφλεκ ειναι καλος μονο στο "ομορφανδρας" των ιμισκουμπριων.

<blockquote>Μα κοίταξε τι όμορφος που είμαι ρε γαμώτο
μοιάζω στον Μπεν Αφλεκ που κάνει τον πιλότο</blockquote>
 

lich king

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Joined
Dec 28, 2012
Messages
878
Είδα τους guardians of the galaxy και μπορώ να πω ότι την ευχαριστήθηκα πάρα πολλοί την ταινία και μου άρεσαν οι χαρακτήρες με της χαζομάρες που έκαναν όλοι την ώρα. Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι ότι σκότωσαν των κακό,πραγματικά έχω βαρεθεί να βλέπω τους κακούς να πεθαίνουν σε αυτές της ταινίες(αν μπορείς να πεις κακό των Ronan),ελπίζω να μην σκοτώσουν των Ultron και των Thanos(από τους αγαπημένους μου κακούς που έχουν οι avengers ειδικά ο Ultron). Επίσης δεν μου άρεσε η σκηνή στο τέλος που πήγε o Ronan να καταστρέψει των πλανήτη και ο τρόπος που του τράβηξε την προσοχή ο Star Lord.
Τώρα περιμένω της επόμενες ταινίες της marvel και μακάρι στους guardians of the galaxy 2 να βάλουν το nova corps(όχι αυτός που έδειξε στην ταινία) και να μην βάλουν την χαζό πάπια που έδειξε κάποια στιγμή στα credits scene.

O Ant-Man είναι ταινία η σειρά ?
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Με κάλυψε ο Borracho σε όλα.Εγώ βρήκα τις ερμηνείες πάρα πολύ καλές.Ειδικά των πρωταγωνιστών (αποκάλυψη η Rosamund Pike και έχει εξελιχθεί σε πολύ καλό ηθοποιό τελικά ο Άφλεκ).Ακόμα κι η Ραταϊκόφσκι πάντως στα δύο λεπτά που εμφανίστηκε ήταν πολύ καλύτερη του αναμενομένου.
Για μένα το Gone Girl ξεπέρασε τις προσδοκίες μου και τολμώ να πω ότι είναι η καλύτερη ταινία του Fincher (ίσως μόνο πίσω από το Fight Club).


EDIT:Ο τύπος από το HIMYM είναι όντως τεράστιο miscast.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Παιδιά ο Ντούγκι Χάουζερ (οι παλιοί ξέρουν) σκοπίμως μπήκε και έπρεπε να είναι έτσι γελοίος και γλοιώδης τζιτζιοφόγκος, ήταν ο χαρακτήρας αυτός και η γλιτσόφατσά του ταίριαξε γάντι.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Δεν υπήρχε άλλος γελοίος να μπει;Ο συγκεκριμένος μου φαίνεται ότι ούτε αυτό δεν έκανε καλά. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095


lich king wrote:
O Ant-Man είναι ταινία η σειρά ?</blockquote>

Ταινία και αύριο θα βγει το 1ο trailer.

 

electroduck

Umber Hulk
Joined
Jul 12, 2014
Messages
773
Θα σας προτείνω τη Haute Tension. Γαλλική παραγωγή. Είναι που είχα καιρό να δω ταινία με τέτοιο περιεχόμενο (αγουνίας κι ίματους) αλλά νταξ σε αποζημιώνει με το φινάλε και γελάς ευχαριστημένος.

<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BNzEzMjEzMDI5N15BMl5BanBnXkFtZTcwNDc0ODkyMQ@@._V1_SX214_AL_.jpg" alt="MV5BNzEzMjEzMDI5N15BMl5BanBnXkFtZTcwNDc0ODkyMQ@@._V1_SX214_AL_.jpg" class="bbcode_img" />
</span>
Επίσης Mystic River - αν δε την έχετε δει, με σκηνοθεσία απ'το κ. Κλιντ Ιστγουντ. Ποιότης.
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,037
MHN ΠΑΤΕ ΓΙΑ<b><u><span style="font-size:6"><span style="color:#ff0000"> ΚΑΝΕΝΑ</span></span></u></b> ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ Into the Woods.Δεν μπορώ να θυμηθώ αν έχω δει χειρότερη ταινία.Και την ίδια γνώμη είχε η γεμάτη σχεδον αίθουσα :throw: :throw: :throw:
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,086
Μάλλον δεν ξέρατε τι πάτε να δείτε μου φαίνεται. Γενικά δεν είναι κακό να κάνετε καμιά έρευνα πριν πάτε να δείτε ταινία.

Εγώ το πιο πιθανό είναι να γουστάρω. Το Σουίνι Τοντ το θεωρώ ΜΕΓΑΛΗ δημιουργία, κάτι ανάλογο περιμένω και από αυτό. Εντάξει, δεν θα τρελαθώ και τόσο πολύ, μόνο αν έκανε και αυτό ο Μπάρτον. Αλλά γιατί να μην γουστάρω με παραμύθι, γκόθικ τραγουδάκια και ατμόσφαιρα, Μέρυλ Στριπ, Τζόνι Ντεπ, ΘΕΑΡΑ Έμιλυ Μπλαντ και ποπ κορν;
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,037
Εδω εχεις ενα δικιο,για αλλη ταινια πηγαιναμε .Παντως για τον ντεπ που λες το πολυ 10λεπτα εμφανιζεται
 

vagman

Half-Ogre
Joined
Dec 28, 2013
Messages
443
ειδα το attack of the clones, μπορω να πω οτι αν και ειχε αυτο το παιδικο υφος της 1ης ταινιας και ασχετως αν η τελικη μαχη στην αρενα ειναι λιγο ξενερα μου αρεσε γενικοτερα. Ειχε ωραια ροη, ανατροπες, λιγοτερα ψηφιακα και ατμοσφαιρα, δηλαδη θυμηθηκα σκηνικα και καταστασεις απο την orginal τριλογια.

Μενει να δω πως θα γινει η μετατροπη του ανακιν ή αν απλως αρκεστηκαν σε υπονοιες στην 3η ταινια ( οχι οτι με χαλαει κατι τετοιο ). Παντως ενα πραγμα που μου αρεσε στην νεοτερη τριλογια και γενικοτερα στο συμπαν του star wars ( αυτη την περιοδο παιζω το kotor ) ειναι οτι βλεπεις σκηνικα και χαρακτηρες που ειτε εμφανιζονται σε ιστοριες μετα απο πολλα χρονια ειτε αυτα που εχουν κανει φαινονται και εχουν επιπτωσεις στην ιστορια παλι μετα απο πολλα χρονια
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,489
:drummer: :drummer: :drummer:
rambo 5 vs μεξικανικη μαφια http://www.imdb.com/title/tt1206885/" class="bbcode_url">last blood
 
Top Bottom