τσιμπηστε και ενα feedback.
sinister το σκοτεινο διαμαντι του τρομου. ας πηρε και καποιες κιτρινες καρτες. καποια στιγμη πηρε και μια "προς το κοκκινο"
ο μπορατσο ειχε πει
<blockquote>Εγώ πάλι το Sinister ξεκίνησα να το δω (μεγάλη αγάπη ο Hawke, όπου κι αν παίζει) αλλά με ξενέρωσε ΠΑΡΑ πολύ η καραφορμουλαϊκή αρχή. Τα πρώτα είκοσι λεπτά τα έχω δει γύρω στις 666 φορές ως τώρα και σε πιο ενδιαφέρουσα βερζιόν. Αξίζει να μείνω να δω και το υπόλοιπο όντως ή η εξέλιξη θα είναι η γνωστή και η αναμενόμενη; </blockquote>
επειδη θεωρω τον εαυτο μου βετερανο των ταινιων τρομου (απο σπλατεριες μεχρι psycho-no-logic καταστασεις) η προσωπικη μου αποψη: το ταινιακι τα σπαει.
απο το πρωτο λεπτο, σε πιανει απο τον λαιμο και δεν σε αφηνει. καποια στιγμη ενοιωσα την αναγκη να πατησω παυση για να κανω ενα τσιγαρο. αναζητησα μια δικαιολογια για να περασω ενα λεπτο χωρις ενταση. (μπορω να καπνιζω και να βλεπω ταινια).
οι εξελιξεις που περιμενει καποιος ερχονται, αλλα σε ακυρη στιγμη. καποιες αλλες δεν ερχονται ποτε. σε ανυποπτους χρονους σκανε και καποιες αποτομες γροθιες στα νεφρα. οταν πλεον εχεις μπει σε ενα ρυθμο, αλλαζει και ο ρυθμος των χτυπηματων. απο ενα χτυπημα ξαφνικα αρχιζουν να σκανε δυο και τρια μαζεμενα. πολυ σκοτεινη ταινια. αν βγει σε παιχνιδι, θα κανει το alone in the dark να φανταζει μια μερα στο ηλιολουστο παρκο. με τον ραν ταν πλαν να πεταει τουρτες στα στρουμφακια.
ο hawke παιζει πολυ καλα. η μεταμορφωση της ψυχολογιας του ειναι σαν λουλουδι που ανθιζει.
spoiler!!!!
<span class="bbcode_spoiler">ΕΙΠΑ SPOILER "ξερναω" αποκαλυψεις για την ταινια.....
<span class="bbcode_spoiler">μολις ειδα το "8ball" ταινιακι στην εισαγωγη, καταλαβα οτι δεν θα γλυτωσει ρουθουνι. το τελος μου φανηκε ξενερωτο αλλα ηταν δικαιολογημενο και δεν μπορουσε να ειναι διαφορετικο. κιτρινη καρτα στον μπατσακο, που επαιρνε τηλεφωνο για να ενημερωσει οτι πηγαν στο στομα του λυκου και εμεινε στο τηλεφωνημα. σεναριακα ηταν λιγο ακυρο.</span></span>