Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ρε παιδάκι μου μίλα ξεκάθαρα γιατί με μπέρδεψες. Είναι τελικά κατά τη γνώμη σου οι νέες ταινίες που βγαίνουν τώρα πια υπερτιτανοτεράστιες βλακείες ή τελικά ήταν τρολλική απάντηση σε τρολλικό σχόλιο;

Η πλάκα είναι ότι η ερώτησή μου ήταν από ενδιαφέρον γιατί όντως νόμιζα ότι το εννοούσες και μου απαντάς πετάγοντας 3 ράντομ ταινίες.
Ό,τι να 'ναι.

Bathory wrote:
Ρε παιδάκι μου μίλα ξεκάθαρα γιατί με μπέρδεψες. Είναι τελικά κατά τη γνώμη σου οι νέες ταινίες που βγαίνουν τώρα πια υπερτιτανοτεράστιες βλακείες ή τελικά ήταν τρολλική απάντηση σε τρολλικό σχόλιο;

Η πλάκα είναι ότι η ερώτησή μου ήταν από ενδιαφέρον γιατί όντως νόμιζα ότι το εννοούσες και μου απαντάς πετάγοντας 3 ράντομ ταινίες.
Ό,τι να 'ναι.</blockquote>
Και τα 2. Και οι νέες ταινίες είναι βλακείες και ήταν τρολλική απάντηση. Δεν είδες που έγραφε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κλείσει τα σινεμά; Ε το απάντησα για πλάκα, αλλά ισχύει ότι πολλές νέες ταινίες είναι βλακείες.

Lucky Shamrock wrote:
Και τα 2. Και οι νέες ταινίες είναι βλακείες και ήταν τρολλική απάντηση. Δεν είδες που έγραφε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κλείσει τα σινεμά; Ε το απάντησα για πλάκα, αλλά ισχύει ότι πολλές νέες ταινίες είναι βλακείες.</blockquote>

Δεν ξερεις τι σου γινεται.......

ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟ HURT LOCKER? Μήπως θεωρείς έκτρωμα και το Βrothers? Αν είναι να ξέρω να χάσω ή οχι την πίστη μου στην ανθρωπότητα. :silly: :silly:

Οι ταινίες τελείωσαν όταν βγήκε το ΕΠΟΣ που ονομάσθηκε από τους θεούς-δημιουργούς: BATTLESHIP. Από εκεί και πέρα, το χάος.

Ειδικά η προβολή εντός ΚΨΜ με τους ΕΠΟΠ να ζητωκραυγάζουν, να αγχώνονται και να χειροκροτούν, πιστεύω πως έδωσε τη χαριστική βολή στην όποια ελπίδα μου είχε απομείνει για το ανθρώπινο είδος.

Lucky Shamrock wrote:

Bathory wrote:

Ό,τι να 'ναι.</blockquote>
Και τα 2. Και οι νέες ταινίες είναι βλακείες και ήταν τρολλική απάντηση. Δεν είδες που έγραφε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κλείσει τα σινεμά; Ε το απάντησα για πλάκα, αλλά ισχύει ότι πολλές νέες ταινίες είναι βλακείες.</blockquote>

Άστο, δεν το σώζεις. Άλλαξε θέμα καλύτερα.

Και όχι μόνο τα σινεμά, αλλά και τα θέατρα θα κλείσει.

Το Hurt Locker ήταν *εκπληκτικό* φίλμ, ακριβώς γιατί ήταν τόσο προσωπικό και ανθρώπινο, όπως και το Brothers που αναφέρθηκε. Η ανάλυσή τους θα μπορούσε να ταιριάξει σε κάθε άνθρωπο που έχει επιστρέψει από εμπόλεμη ζώνη (το πρωτότυπο Brothers εξάλλου, είναι Νορβηγικό φιλμ). Αντίθετα, το Zero Dark Thirty πραγματικά με ξενέρωσε απίστευτα. Τεχνικά και σημειολογικά ήταν αρτιότατο, αλλά η κολοσσιαία αμερικανική υποκρισία εκεί έδινε κι έπαιρνε. Φίλος ο Οσάμα όσο πολέμαγε τους Τσετσένους και τον χρηματοδοτούσαμε, Αντίχριστος μόλις χρειαστήκαμε αποδιοπομπαίο τράγο. Και το δράμα της -έξοχης γενικά- Jessica Chastain σε όλα αυτά, καθόλου δεν έπειθε.

Το Gran Torino είναι ταινία ζωής, δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν το μεγαλείο και την αλήθεια που χώρεσε εκεί μέσα ο Κλίνταρος.

Γενικά με τις Ρεπουμπλικάνικες βλακείες του κάπου το χάνει (μην ξεχνάμε πως δεν πρόκειται για κανένα τιτάνα του πνεύματος, ένας μορφονιός ήταν που έκανε καριέρα γιατί "έμοιαζε με καουμπόη", άλλο αν η περσόνα του Man With No Name αποδείχτηκε larger than life τελικά) αλλά είναι μόρτης γιατί ακόμα και στα 80 του συνεχίζει να δοκιμάζει, να πειραματίζεται, να γουστάρει και να αναδεικνύει σπουδαίες ανθρώπινες ιστορίες. Το Invictus ήταν ένα καλό παράδειγμα αυτού, όπως και το Letters from Iwo Jima. To trailer του American Sniper με έπιασε, ήταν φοβερή η αντίθεση που έδειχνε και πολύ ανθρώπινη.

Τώρα αν το τελικό αποτέλεσμα μας δικαιώσει, μένει να το δούμε. Την Παρασκευή έχει Birdman πάντως, υψηλές προσδοκίες!

tony crow wrote:

Lucky Shamrock wrote:

Δεν ξερεις τι σου γινεται.......</blockquote>
Με συγχωρείς, sexy Θεοδωράκη. :trollface:

Και εμένα με ξένισε αρκετά η υποψηφιότητα του σνάιπερ αντι για κανά Gone Girl αλλά ο Κλιντ έχει βγάλει ωραία διαμάντια (ίδομεν λοιπόν)

Κατά τα άλλα το Imitation Game ειναι άνετα το καλύτερο "ταινιάκι" από τις υποψήφιες που έχω δει. Σε αγγίζει από την αρχή μέχρι το τέλος και προσφέρεται για πολλή συζήτηση και ανάλυση αφού την έχεις δει.. Αχ γιατί όλες οι καλές να βγούνε τώρα.. ριπ εξεταστική :throw:

http://www.rocking.gr/cine/%5B7%5D-Moutzes-gia-tis-epiloges-tis-Akadimias/22971/" class="bbcode_url">7 Μούτζες για τις επιλογές της Ακαδημίας

Το σκοτεινό ποτάμι και το Million Dollar Baby δεεεν....;
Όχι τίτοτα άλλο, απλά βλέπω να μιλάτε μόνο για το Γκραν Τορίσμο.
Επίσης εκεί που σκέφτεσαι για εθνικοφροσύνες και ηρωισμούς των γιάνκηδων με τις σημαίες των προγόνων τους, έρχεται το Ίγουο Ζίμα και σε ισοπεδώνει.

Σε άλλα νέα

https://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=84411374&v=kXCcfzMTjdc&x-yt-ts=1421828030

Τόνυ, εσύ σκηνοθετείς;

Adhan wrote:

Τόνυ, εσύ σκηνοθετείς;</blockquote>

τσου

Άνταν επίσης κορυφαία αμφότερα, από τις δυνατότερες στιγμές του.

https://www.youtube.com/watch?v=tM6hcHp0_kU

Το Nightcrawler είναι τόσο καλό όσο λένε;

Birdman - Καλογραμμένη ταινία με κατά περίπτωση πανέξυπνες ατάκες. Όλο το cast δίνει ρέστα, και περισσότερο από όλους ο Edward Norton - αλλά από αυτόν έχουμε συνηθίσει φοβερές ερμηνείες. Το ενδιαφέρον όμως εστιάζεται στον Michael Keaton, του οποίου η σημασία για το έργο ξεπερνά τον αν παίζει καλά ή όχι - χωρίς αυτόν η ταινία θα έχανε τουλάχιστον τη μισή της ουσία.

Καθαρά προσωπικά όμως, κάποια στοιχεία με ξένισαν οπότε δε μπορώ να την πω πραγματικά σπουδαία ταινία - ίσως είναι κόλλημα δικό μου, αλλά πιστεύω πως το σενάριο θα έσταζε Αγνή Αλήθεια αν δεν έμπλεκε με Μαγικό Ρεαλισμό - από αυτή την άποψη, το θεωρώ λιγάκι χαμένη ευκαιρία.

χθες (ξανα) ειδα το cottage. οποιος βλεπει μαυρες κωμωδιες θα την ξερει σιγουρα.

[video width=425 height=344 type=youtube]1jTxHwJZeu8[/video]

Παίδες φυσικά η διλογία περί Β' ΠΠ, και τα Baby/River είναι τρομερά. Αλλά για μένα στο Gran Torino η σκηνή

<span class="bbcode_spoiler">της εξομολόγησης στον πιτσιρικά (όλο το σκηνοθετικό της στήσιμο), σε συνδυασμό με την άρνηση εξομολόγησης σε έναν ιερέα επειδή ήξερε ότι δεν θα σωθεί έτσι</span>

ήταν από τα πιο ανατριχιαστικά πράγματα που θα μπορούσε να στήσει κάποιος σε δράμα.

Ομολογάω ότι αν και Αρπιτζάς και Ντιεντάς και γενικά γκικάς και νερντάς, δεν είχα ιδέα για το εν λόγω studio και τις ταινίες του.
Τυχαία τα ανακάλυψα στο gog.com
Μάγκες τα σπάνε οι τύποι, ε!
https://www.youtube.com/watch?v=oSynJyq2RRo
<span class="bbcode_spoiler">
Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
</span>

https://www.youtube.com/watch?v=dhjZME4iXlI

b-movie :mosh:

reboot
https://www.youtube.com/watch?v=e-BVs-KCSiA
Τους άρπαξε λίγο ο Human Torch.

Back