Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
<blockquote><br>Disclaimer: Οι παραπάνω απόψεις εκφράζονται από άτομο που δεν έχει δει The Wire, Battlestar Galactica και έχει βαρεθεί πλέον τα ισομετρικά RPGs. Take it as you will. :pcmr:<br></blockquote><br><br>Ισχύει. Βασικά ο μόνος λόγος που δεν τον έχω βάλει στην ignore list είναι επειδή δεν έχει γράψει ακόμα κάτι του στυλ "βαρέθηκα το γουίσκι, η αλήθεια βρίσκεται στην γρεναδίνη της πρώτης νιότης μου".

Τί να κάνουμε ρε μπάρμπα, το πολύ το ισομετρικό το βαριέται κι ο Θεός να πούμε. Όλη μέρα στη δουλειά μια οθόνη διαβάζω και να κάμω τα ίδια και το βράδυ που γυρίζω; Λίγο έγκλημα δεν είναι;<br><br>Το The Wire έχει πάρει τη σειρά του και ίσως κάνω απόπειρα για BSG στο μέλλον, όσο απωθητικό και να μου φαίνεται το όλο "space opera" σκηνικό (Και ναι ξέρω πως ουδεμία σχέση με space opera και λαλά, αλλά κολλήματα είναι αυτά).<br><br>Πόντους για την αγάπη μου στη σφαγή ναζιδίων στο New Colossus και το πορδολογικό ανοσιούργημα Fractured But Whole, κερδίζω;

Εξαρτάται. Ποια η γνώμη σου για το ELEX?

Χωρίς να το έχω παίξει (και χωρίς καμία διάθεση να το πράξω) θα πω ότι για τους οπαδούς της PB, είναι ότι τα νέα άλμπουμ Manowar για το βαμμένο οπαδό : Περισσότερο από αυτό που αγαπάνε. Καμία έκπληξη, καμία διαφοροποίηση, μόνο άλλο περιτύλιγμα. <br><br>Για ανθρώπους που τους ενδιαφέρει η πλοκή, οι καλογραμμένοι χαρακτήρες, το σενάριο και η εξέλιξη του είδους, 4/10, άρπα αυτή, Δόκτωρα ΑπΑΤσού.

<blockquote>Για ανθρώπους που τους ενδιαφέρει η πλοκή, οι καλογραμμένοι χαρακτήρες, το σενάριο και η εξέλιξη του είδους, 4/10, άρπα αυτή, Δόκτωρα ΑπΑΤσού.<br></blockquote><br><br>Αυτή η προσβολή μπορεί να ξεπλυθεί μόνο με τη ενδελεχή παρακολούθηση των εφτά πρώτων σεζόν του Buffy the Vampire Slayer. And pay attention, there will be a test.

Νομίζω είχα αντέξει την πρώτη σαιζόν, η οποία μου είχε φανεί διασκεδαστική μα αφελής προ δεκαετίας. Άντεξα και τη μισή δεύτερη και μετά αναρωτήθηκα "μα γιατί;". Ίσως ήταν από εκείνα τα πράγματα που έπρεπε να δεις στον καιρό τους. Ζερό πουάν.

Αν έφτασες μέχρι τα μισά της δεύτερης σεζόν, πάσο. Δεν είναι όλα για όλους. Εγώ παράτησα The Wire στα μισά της πρώτης σεζόν απηυδισμένος με τα Βαλτιμοριανά που όταν μεγαλώσουν θέλουν να γίνουν Αγγλικά.

<blockquote>και ίσως κάνω απόπειρα για BSG στο μέλλον, όσο απωθητικό και να μου φαίνεται το όλο "space opera"</blockquote><br><br>Ραντεβού την αυγή, και διάλεξε τα όπλα και τους μάρτυρες !! :flamethrower: :camper: :starwars:

Περί Deckard...<br><blockquote><span class="bbcode_spoiler">Ο Φόρντ ΕΙΝΑΙ replicant, το έχει δηλώσει πολλάκις ο Scott και διαφαίνεται και στο πρώτο φίλμ</span></blockquote><br><br>Ναι, αυτό ήταν το όραμα του Scott και ήθελε να δείξει στη director&#039;s cut με το origami με το Μονόκερω, αλλά σύμφωνα πάντα με το πως το είδε ο Dick, και απ΄όσο θυμάμαι (γιατί πάνε και κάποια χρόνια), στο βιβλίο δεν υπάρχει τέτοια υπόνοια <span class="bbcode_spoiler">τον παρουσιάζει καθαρά ως άνθρωπο.</span><br><br><blockquote>πόσο να σώσει και ο βετεράνος Ford όταν δεν υπάρχει σενάριο ούτε για δείγμα;</blockquote><br>Ενώ το σενάριο του πρώτου ήταν κάτι φοβερά πολύπλοκο...<br><br>A, και παρεμπιπτόντως, το διάφανο αδιάβροχο το φόραγε η φιδοχορεύτρια, όχι η Daryl Hannah.

Μποράτσο θεούλης  :rofl2:

https://www.youtube.com/watch?v=xNsiQMeSvMk<br>daniel day-lewis for one last time  :salute:<br><br><br>

ειδε κανεις την ταινια για τους 200 της καισαριανης?

https://www.imerodromos.gr/simioma-gia-to-telefteo-simioma-tou-nikou-mpogiopoulou/" class="bbcode_url">Ο Μπογιόπουλος.

Δίδαγμα : Να πετσοκόβεις ναζίδια είναι οκ. Να σκοτώνεις <span style="color:red">κ</span><span style="color:purple">ο</span><span style="color:limegreen">μ</span><span style="color:beige">μ</span><span style="color:pink">ο</span><span style="color:yellow">υ</span><span style="color:teal">ν</span><span style="color:brown">ι</span><span style="color:blue">σ</span><span style="color:yellow">τ</span><span style="color:maroon">έ</span><span style="color:green">ς</span> είναι ταμπού.

Ο Μπογιόπουλος βλέπω γράφει «υπάρχει διότι εκτελέστηκαν 200 κομμουνιστές, οι οποίοι εκτελέστηκαν ακριβώς επειδή ήταν κομμουνιστές, και που αν δεν ήταν κομμουνιστές δεν θα είχαν εκτελεστεί,». Οκ, εντάξει, (και φυσικά η απάλειψη λέξεων είναι τουλάχιστον φάουλ) αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν σκέφτεται και αυτούς που εκτελέστηκαν χωρίς να είναι κομμουνιστές επειδή βρέθηκαν σε λάθος δρόμο. (μεταξύ τών οποίων και συγγενής μου)

Διότι αναφέρεται στο γεγονός της εκτέλεσης της Καισαριανής.

Είναι "Reverse Incloosiveness" υποθέτω, ελεύθερη ελαφρά μετασκευή του πραγματικού σεναρίου προκειμένου να "μιλήσει" σε περισσότερο κόσμο στην Ελλάδα και τον κόσμο δίνοντας έμφαση στην ιδιότητά των εκτελεσθέντων ως Έλληνες πρωτίστως παρά ως Κομμουνιστάς. Τι να κάνουμε, συμβαίνουν κι αυτά. <br><br>Είναι λιγάκι κομπλεξισμός να απορρίπτει κάποιος την ταινία μόνο και μόνο για αυτό το γεγονός.

Ο Μπογιόπουλος δεν την απέρριψε την ταινία, αντιθέτως προτρέπει προς θέαση ουκ ολίγες φορές στο άρθρο του.<br><br>Το reverse inclusiveness σε ιστορικά γεγονότα, μόνο σε παρερμηνείες μπορεί να οδηγήσει. Γιατί φτάνουμε από το "οι 200 Έλληνες που εκτελέστηκαν στην Καισαριανή" άνετα να κάνουμε σύνδεση με αυτό:<br><br>[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QcT3Zs5bqLI[/youtube]<br><br>Και αυτός περί ενωμένων Ελλήνων αγωνιστών μιλάει. Και ο λαουτζίκος ο άμαθος που έμαθε ιστορία από το ριβερς ινκλούσιβ ταινιάκι, θα πιστέψει.<br><br>Edit: @Epitaph, 3/10 try troll harder meht.

Βασικά, θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά πως η παράλειψη σκοπό έχει να αυξήσει τις πιθανότητες της ταινίας για ξενόγλωσσο Όσκαρ...

Αν δεν είναι (υπερφίαλη) συμβολική κουλτούρα τύπου Λάνθιμος δεν νομίζω να είχε πιθανότητες ούτως ή άλλως.<br>

Back