What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Προτάσεις για ταινία

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Είδα το κορεάτικο, νομίζω, The Doll Master. Πολύ καλό, καιρό είχα να γουστάρω σε τέτοια ταινία. Επόμενο λέω να δω το Poltergeist. Λέει τίποτα πρόκειται για πεταμένο χρόνο;<br><br>Γενικά αν έχετε κανα χορρορ της προκοπής σφυράτε, γιατι το 90% ειναι κλισέ μαλακίες
 

rasko

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
306
<blockquote><br>Γενικά αν έχετε κανα χορρορ της προκοπής σφυράτε, γιατι το 90% ειναι κλισέ μαλακίες<br></blockquote><br><br>Martyrs <br>http://www.imdb.com/title/tt1029234/<br>το γαλλικο, γιατι βλεπω βγηκε και ενα ριμεικ αμερικανικο της πλακας
 

electroduck

Umber Hulk
Joined
Jul 12, 2014
Messages
773
Έκανα τη χαζομάρα να βάλω να δω Hail Caesar. Ωραία λέω κωμωδία θα είναι -υποψία...Ότι να &#039;ναι. Άντεξα 40 λεπτά σας προκαλώ να καταφέρετε παραπάνω  :devil:<br><br>Ο κλουνει τι ρόλο βαράει κει μέσα? Γιατί κάνανε τέτοια ταινία? Είναι κομεντι αυτό το πράμα?<br><br>Φιλοσοφικά ερωτήματα, περαστικά μου  :smash: :brofist:
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925
<blockquote><br>Έκανα τη χαζομάρα να βάλω να δω Hail Caesar. Ωραία λέω κωμωδία θα είναι -υποψία...Ότι να &#039;ναι. Άντεξα 40 λεπτά σας προκαλώ να καταφέρετε παραπάνω  :devil:<br><br>Ο κλουνει τι ρόλο βαράει κει μέσα? Γιατί κάνανε τέτοια ταινία? Είναι κομεντι αυτό το πράμα?<br><br>Φιλοσοφικά ερωτήματα, περαστικά μου  :smash: :brofist:<br></blockquote><br><br>Εγώ κατάφερα και το είδα όλο (δεν είχα και τι άλλο να δω...  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />). Δυστυχώς, την πάτησα από το τρέιλερ...
 

electroduck

Umber Hulk
Joined
Jul 12, 2014
Messages
773
Dimgian μενταλ οφ ονορ για παρτυ σου ρε παιδί...<br><br>Μου φαίνεται υπάρχει αυτή η απαράδεκτη κατηγορία ταινιών με ...τις "τεχνικάρες" τα "φιλοσοφικ" σπάμε τη ταινία σε μέρη κολλάμε τσιτάτα με ηθοποιάρες, ακολουθεί εξάλεπτη σεκανς όπου 2 τύποι φυσάνε σφίγγοντας τα δόντια τους, μερικά ωραία οπίσθια "γιατίμπορούμερε" βεστιάριοοοο, κλακέτες, αβάντι μαέστρο-το-βγάλαμε-το-μισάωρο-τζωρτζι-μου... κ πάει λέγοντας. <br><br>εμείς τι φταίμε πάλι, δε καταλαβαίνουμε από ποιοτικό σινεμά, τι μας βασανίζετε κρίμα δηλαδής  ^.^
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,042
^<br>Τα αδέλφια Κοέν είναι εξαιρετικό δίδυμο σκηνοθετών, απ&#039; τους πιο χαρισματικούς της γενιάς τους, απλά μια στο τόσο θα βγάλουν και καμιά μπούρδα. Δεν είναι πολλές οι μπούρδες τους πάντως.<br>Ε, εσείς πέσατε σε μία από αυτές, είστε άτυχοι. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br><br>Όσο για τον Κλούνεϊ, τον λες και "μούσα" τους, έχουν συνεργαστεί σε πολλές ταινίες.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925
<blockquote><br>Dimgian μενταλ οφ ονορ για παρτυ σου ρε παιδί...<br></blockquote><br><br> :rofl:... Όταν έπεσαν οι τίτλοι τέλους, κοίταξα τον τοίχο (νοητό καθρέφτη) και είπα "ε;"...  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br><br>Πάντως, το θέμα με τα τρέιλερ έχει παραγίνει. Άλλοτε δείχνουν σπόιλερ από την ταινία, άλλοτε κολλάνε τα καλύτερα (που είναι τελικά και τα μοναδικά) "ενδιαφέροντα" κομμάτια της ταινίας... Σταδιάλα, βαρέθηκα!
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925
<blockquote><br>^<br>Τα αδέλφια Κοέν είναι εξαιρετικό δίδυμο σκηνοθετών, απ&#039; τους πιο χαρισματικούς της γενιάς τους, απλά μια στο τόσο θα βγάλουν και καμιά μπούρδα. Δεν είναι πολλές οι μπούρδες τους πάντως.<br>Ε, εσείς πέσατε σε μία από αυτές, είστε άτυχοι. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br><br>Όσο για τον Κλούνεϊ, τον λες και "μούσα" τους, έχουν συνεργαστεί σε πολλές ταινίες.<br></blockquote><br><br>Ναι, έχουν ιδιαίτερο ύφος, γι&#039; αυτό και τις ταινίες τους είτε θα τις λατρέψω είτε θα τις μισήσω...  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br>Μου άρεσαν πολύ τα O Brother Where Art Thou και Burn After Reading, καθώς και ο 1ος κύκλος της σειράς Fargo. Από την άλλη, μου ήρθε να σπάσω την τηλεόραση όταν είδα το No Country for Old Men... (ίσως είχε να κάνει και με το γεγονός ότι ο Μπαρδέμ με εκνευρίζει αφάνταστα)
 

electroduck

Umber Hulk
Joined
Jul 12, 2014
Messages
773
μα τον άγιο αν ήμουν δίπλα στους σκηνοθέτες τους κοεν -λέμε τώρα- θα τους έσκαγα μια ιδεάρα όπως <span class="bbcode_spoiler">το τζώρτζι να έχει ένα σακουλάκι με αποξηραμένα φρούτα και να ταίζει στόμα με στόμα μια χιμπατζίνα στο ζωολογικό κήπο... </span>άνετα μπορούσανε να βάλουνε κάτι τέτοιο (θα ήταν κ λιγο αστείο ίσως)  :lol:
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Ακόμα δεν έχω δει το Hail Caesar! αλλά φρόντισαν να με προϊδεάσουν τα underwhelming reviews που διάβασα δεξιά κι αριστερά. Κρίμα, γιατί πέρα από τους "ομάδα που κερδίζει"  συντελεστές σε όλα τα πόστα, το τρέηλερ με τον σκηνοθέτη Ralph Fiennes που προσπαθεί να κοουτσάρει τον άμπαλο πρωταγωνιστή του είναι χαλαρά από τα πιο αξιομνημόνευτα, ευρηματικά, μινιμαλιστικά, αντισυμβατικά τρέηλερς που έχω δει ποτέ. Αγαπάμε Κοέν, όμως, κι ελπίζουμε σε επάνοδο (προσωπικά το No Country μου άρεσε, η χειρότερη ταινία τους που έχω δει είναι μάλλον το The Ladykillers).<br><br>Σε άλλα νέα, είδα χθες το horror-άκι The Witch και...έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μία δεν ενθουσιάστηκα όσο ήλπιζα, από την άλλη έχει μια φοβερά disturbing ατμόσφαιρα και θεματολογία που προσωπικά μου θύμισε λίγο The Wicker Man (το original, όχι το τσίρκο με τον Nicolas Cage). Ενδιαφέρουσα ταινία, οπωσδήποτε, και στοιχειωτική αλλά όχι απαραίτητα προτεινόμενη.<br><br>Επίσης είδα το 10 Cloverfield Lane. Καμία σχέση με το original Cloverfield αλλά καθόλου άσχημο κλειστοφοβικό/ψυχολογικό θρίλερ, με ωραίες ερμηνείες και αρκετά αταίριαστο τελευταίο δεκάλεπτο. Όπως σωστά διάβασα κάπου, το κομμάτι εκείνο θυμίζει αρκετά <span class="bbcode_spoiler">το act 3 του Super 8, με τη ραγδαία αλλαγή ύφους.</span> Γενικά, όμως, προτείνεται άνετα για ένα ιντριγκαδόρικο διωράκι, χώρια που παίζει η γκόμενα του Scott Pilgrim, οπότε extra points from me  :spiteful:
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
Σε λίγο η Ριανα θα πουλάει δίσκους και στα περίπτερα... Ποιος φωστήρας άραγε να σκέφτηκε το αμοιβαίο promotions pop singles και ταινιών μέσω trailers;!
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,042
Kανάς τζέτζέι θα το θεώρησε καλή ιδέα και θα ήρθε σε συμφωνία με την τεράστια ριάνα.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Κρίμα που δεν της δώσανε και ρολάκι. Εντάξει τώρα το trailer είναι περιττό αν κάποιος έχει δει τις προηγούμενες 2 ταινίες. Ξέρουμε πως θα πάει μπαμ μπουμ, κυνηγητά, λάμψεις, κλάμα, κοντινό στα μάτια του Chris Pine, θα σωθούν τελευταία στιγμή. <br><br>Ξέρουμε πως θα πάει η Rihanna στα charts, ε δεν ξέρουμε; Εκεί είναι το σασπένς. <br><br>
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
The Fundamentals of Caring<br><br>O Paul Rudd αποδεικνύει ότι έχει μεγάλο εύρος ηθοποιίας (από Anchorman 2 και Ant-Man σε κάτι σαν και αυτό), τα SJW βγάζουν σπυριά γιατί γίνονται συνέχεια αστεία εις βάρος ατόμου με ανίατη κατάσταση, και ο θεατής παρακολουθεί μία αξιοπρεπέστατη ταινία road-trip. Netflix Original Film, Comedy, 2016, Awesome, Pick a number between 1 and 3500.<br><br>
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>Σε λίγο η Ριανα θα πουλάει δίσκους και στα περίπτερα... Ποιος φωστήρας άραγε να σκέφτηκε το αμοιβαίο promotions pop singles και ταινιών μέσω trailers;!<br></blockquote><br><br>Το πάει παραπέρα καθώς και το video clip θα κάνει πρεμιέρα στις IMAX αίθουσες. Όταν βγάζει η Adele δίσκο κάπως πρέπει να απαντήσεις. Πάντως προτιμώ χίλιες φορές να βλέπω τραγούδια στο σινεμά παρά τις διαφημίσεις της τηλεόρασης που δείχνουν.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
<blockquote>The Ladykillers).</blockquote><br><br> :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:<br><br>Όταν πας να κάνεις ριμέηκ για αμερικάνικα γούστα ένα αριστούργημα του βρετανικού χιούμορ, συμβαίνουν αυτά, όσο γαμάτος κι αν είσαι.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Είδα χθες το "Kajaki". Νάρκες, ζέστη, κομμένα πόδια παντού. Πόνος. Αν θέλετε να δείτε πολεμική ταινία με δράση, σφαίρες, εκρήξεις τύπου M.Bay κλπ, μην μπείτε καν στον κόπο. Σε αντίθετη περίπτωση, αξίζει.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
http://uk.ign.com/articles/2016/07/01/check-out-the-new-poster-and-trailer-for-stephen-king-horror-cell
 
Top Bottom