Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Λέλο σου τα 'λεγα. Ο Μοίραρχος Αλέκυθος πέρασε τόσες ώρες πιπιλώντας μολυβένια ανθρώπακια με ύποπτα φουσκώματα στο σώβρακο που έχασε τη δυνατότητα του επαγωγικού συλλογισμού. Ήταν καλό παιδί, αλλά τον έφαγε το πιπίλισμα. Βάλε και τις αναθυμιάσεις από τον υδράργυρο στο δίπλα δωμάτιο ('Ξεκλειδώνω σούπερ-δύναμη μαμά, ΑΣΕ ΜΕ!'), δεν ήθελε πολύ.

δικαιωνω ναυαρχο για την ακρατεια.
μου φυγαν λιγα τσισακια εκει στα "ύποπτα φουσκώματα στο σώβρακο" :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

αντε, και για να μην ειμαστε τελειως οφτοπι, δεν μου φαινεται και τοσο σόι σαν ιδεα ενα λεει "total black western", αλλά στην εποχη που ζουμε εχωμε δει και χειροτερα.
στα υποψιν. εχει και ιντρις μεσα.

Περίεργο, εγώ θυμάμαι ότι στο τέλος είδε τα ραδίκια ανάποδα. Όχι;

King-theoden-GIFs-Get-the-best-GIF-on-GIPHY.gif

tenor.gif

Σας βρίσκω ανησυχητικά αυθάδη και ατάσθαλο, κ. Ναύαρχε!!!

Julian.jpg

Ο Μοίραρχος Αλέκυθος πέρασε τόσες ώρες πιπιλώντας μολυβένια ανθρώπακια με ύποπτα φουσκώματα στο σώβρακο που έχασε τη δυνατότητα του επαγωγικού συλλογισμού.

Και αυτό το λέει ο άνθρωπος που όταν τον έφερα αντιμέτωπο με τις τερατώδεις αντιφάσεις του απάντησε ως εξής:

tenor.gif

Και αυτό το λέει ο άνθρωπος που όταν τον έφερα αντιμέτωπο με τις τερατώδεις αντιφάσεις του απάντησε ως εξής:
Δεν ηθελε να σε πληγωσει με τις λεξεις του και αποφασισε να ξεσπασει στα επιπλα.

Δεν ηθελε να σε πληγωσει με τις λεξεις του και αποφασισε να ξεσπασει στα επιπλα.

Όπως εκατοντάδες άλλοι δύσμοιροι που προσπάθησαν να επιχειρηματολογήσουν απέναντί μου online, συνετρίβη στα βράχια της αιώνιας ακτής μου.

ECg-ySVU0AAm1HX.jpg

Luca. Ανάλαφρο καλοκαιρινό σφηνάκι. Θυμίζει καλοκαίρι στο χωριό (φυσικά με φόντο το safe τοπίο της Ιταλίας), δεν αποφεύγει τις κοινοτοπίες αλλά παίρνεις τζούρες από τα νοσταλγικά vibes όπως ήταν στο Malena και Ουρανία (με πιο παιδικό θέμα βεβαίως).

αφού έχει μιμ από ταινίες δεν είναι Offtopic

Ευχάριστα ψωλαράδικος Γκάι Ρίτσι. Δεν έχει τη σπιρτάδα του Gentlemen, ούτε μπαίνει στην Αγία Τριάδα των μοντέρνων Σουβλακομπυροαριστουργημάτων (ΤΜ) -Polar, John Wick, Nobody- αλλά βλέπεται φοβερά ευχάριστα ως φέσι ποιότητας.

Ειδα χτες την ταινια Brain damage που μου προτεινε ενας φιλος μου οοποιος την ειδε πριν λιγες μερες. Brain Damage (1988) - IMDb Ειναι με εναν εξωηινο που μοιαζει με μυαλο. Κατι σαν τα Utrom/Krang. Ειχεπ πολυ αιμα και δραση! Να την δειτε. Η διαφορα με τα utrom και τον Krang ειναι οτι αυτος μπαινει μεσα σε ανθρωπους οχι σε ρομποτ. Πιστευω πως η ταινιαΘα ηταν καλυτερη αν ο εξωηινος ειχε και αυτος ενα ρομποτ με κοκκκινο βρακι σαν τον krang .

Back