Chosen Undead
Death Knight
Αφήνω αυτό εδώ
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Βέβαια η μισή ταινία τουλάχιστον είναι σκηνές από τις παλιές.Φαντάσου ότι τα πρώτα 20 λεπτά είναι το "καλό" κομμάτι της ταινίας.
Έχω κι εγώ το Ματριξ 4 στη λίστα και με αυτά που διαβάζω ψιλοαπογοητεύομαι. Οκ δε βαριέσαι, δε θα είναι οι πρώτες χαμένες 2,5 ώρες της ζωής μου ούτε οι τελευταίες.
Θεοί, συμφωνώ ξανά με τον Καπετάν Οβάλκυθο, θαρρώ η τρίτη δόση του μπολιού ήταν η φαρμακερή!
ΠΡΟΦΑΝΩΣ όλο το ζουμί του Μάτριξ ήταν οι τεράστιες αλήθειες αναφορικά με την φύση της πραγματικότητας που αποπειράθηκε να σφυρήξει στο ευρύ κοινό, με την υπέροχη ρομαντζάρα Νίο-Τρίνιτυ για κερασάκι στην τούρτα. Τώρα να πω ότι πέφτω από τα σύννεφα που οι Μαρβέλκυθοι όταν τους έδειχναν τον ωκεανό κοιτούσαν το δάχτυλο, θα βγω ψεύτης και είναι αμαρτία.
Μα δεν κοιτούσαμε το δάχτυλο. Μας έλεγαν "κοιτάξτε τον υπέροχο ωκεανό" και έδειχναν έναν βάλτο.
Άμα είσαι βάτραχος, μια χαρά είναι ο βάλτος!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Δε με χάλασε που ήθελα να το δω. Με την 3η προσπάθεια τα κατάφερα και δεν ξέρω τι να κάνω για να συνέλθω.@Admiral Το βασικο θεμα μου με το Ματριξ 4 ειναι οτι δεν θυμαμαι τιποτα απο τα 2 και 3 πλην τη φαση με το Mech που θεριζε τα sentinels καπου στο 3.
Οποτε το 4 ειναι σαν επεισοδιο σειρας που ξεκινησα πριν 20 χρονια αλλα δεν θυμαμαι τιποτα και πρεπει να ξαναδω τα δυο προηγουμενα τα οποια θεωρω τραγικα.
^^^Τrue (σχεδόν)Μπορεί να το δεχθείς καλύτερα με χαμηλές προσδοκίες
^^^Τrue (σχεδόν)
Με τις προσδοκίες στα Τάρταρα και με χαλαρή διάθεση οτι θα δω Β-movie το ξεκίνησα (Matrix 4). Αφού κατάφερα από περιέργεια κυρίως να το τελειώσω, το θεωρώ άθλο. Τέτοιο π@παριλίκι είχα καιρό να δω tbh. Όχι λεφτά στον κινηματογράφο, ούτε το bandwith του utorrent δεν άξιζε. Κρίμας.