lelos kounelos
Tarrasque
Ο Ταραντινο ειναι ποδολαγνος;Ένα σημαντικό ερώτημα αναζητεί απάντηση:
Ειναι.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ο Ταραντινο ειναι ποδολαγνος;Ένα σημαντικό ερώτημα αναζητεί απάντηση:
Ένα σημαντικό ερώτημα αναζητεί απάντηση:
Εκατο χρονια; Η καταντια ειναι μια γρηγορη κατασταση, γιατι εκατο χρονια; Α! ναι, αν βαλεις και τα reboot. Ευτηχως δεν θα ζησω 100 χρονια, υπαρχει λογος που η ζωη σταματαει αποτομα.Υπομονή γλυκά μου butthurt κουκλάκια, τα πρώτα εκατό χρόνια είναι δύσκολα. Μετά συνηθίζεις!
Θα σε βρούμε, θα σε δέσουμε και θα σε βάλουμε να δεις όλη την φιλμογραφία του Γκόντφρεϊ Χο!Υπομονή γλυκά μου butthurt κουκλάκια
Πολύ μεγάλη μέρα σήμερα. 10 χρόνια πριν ο τεράστιος Kevin Feige προκάλεσε οξύ οπίσθιο πόνο στις σινεσνομπαρίες ο οποίος συνεχίζει αμείωτος μέχρι σήμερα:
Τιμή και δόξα στα Marvel Studios για μια εκπληκτική κινηματογραφική πορεία που δυστυχώς για τους απανταχού haters βρίσκεται ακόμα μόνο στην αρχή. Υπομονή γλυκά μου butthurt κουκλάκια, τα πρώτα εκατό χρόνια είναι δύσκολα. Μετά συνηθίζεις!
Το δα κι εγώ προψές, όπως τα είπε ο Κώτσος τα αραδιάζω κι εγώΕίδα ψες βράδυ το The Northman του Eggers (The Witch, the Lighthouse). Έπος, με όλη τη σημασία της λέξης. Υψηλότατα εσθέτιξ, καθηλωτική viking ατμόσφαιρα, τυπική σκηνοθεσία Eggers, εξαιρετικές ερμηνείες από το τυπικό cast που έχει συνηθίσει να ανακυκλώνει ο σκηνοθέτης. Και ΥΠΕΡΒΙΑΙΟ. Όπως είπε ένας φίλος που πήγαμε μαζί σινεμά, "περίμενα να δω Manowar και εν τέλει είδα Gorgoroth". Συμβιβαστήκαμε βέβαια ακούγοντας μετά Bathory στο αμάξι.
Οι μόνοι που ίσως δεν ενθουσιαστούν με την ταινία είναι όσοι δεν ενθουσιάστηκαν με τις προηγούμενες δουλειές του σκηνοθέτη (δεν κρίνω, αλλά wtf is wrong with you) και παράλληλα δε νοιάζονται και ιδιαίτερα για το viking folklore. Αλλά προσωπικά νομίζω ο Eggers ανεβαίνει σταθερά προς την κορυφή της λίστας των αγαπημένων μου σκηνοθετών πλέον.
Έμαθα εκ των υστέρων κιόλας πως ο μύθος που πραγματεύεται η ταινία αποτελεί την έμπνευση για τον Άμλετ του Σαίξπηρ.
Ο κουνελος το προσπερασε. Δεν ειχε να του δωσει κατι σε σεναριακο επιπεδο. Και οι ταινιες που θα ερθουν θα εχουν τον ιδιο πυρηνα. Σκοτωσαν τους γονεις μου, σκοτωσαν την γκομενα μου, σκοτωσαν τον σκυλο μου. Παλι Αμλετ; Θεωρησα οτι πρεπει να κανω ενα break απο αυτη την φαση.
Ουτε η πιθανοτητα να δειξουν τα γερασμενα κωλομερια της Νικολετας δεν με εβαλε σε δευτερη σκεψη. Δεν με επεισε ουτε η παρουσια του Dafoe που ειναι τερμα respect. Μια ταινια δεν ειναι μονο οι ηθοποιοι. Αυτο στον δικο μου κοσμο επειδη γνωριζουμε καποια παλικαρακια που θεωρουν οτι μια ταινια ειναι το καλο πρασινο background και τα pew boom boom pew.
Στη γυναικα μου, της αρεσε πολυ.
Ή ο Pattinson?Η ταινία, ή το ότι κοιμήθηκες;
Με εναμιση ετους παιδι, οπου ψαχνω μανιωδως μια ωρα για να κανω οτι μου αρεσει, μαλλον το οτι κοιμηθηκα θα τη χαροποιησε.Η ταινία, ή το ότι κοιμήθηκες;
Εαν της αρεσε ο παττινσον, ειναι να τα μαζευω για αλλου. Της αρκει που τρεμει το χερακι μου οταν παιζω re2 .Ή ο Pattinson?![]()
Κούνελε δώστου μία ευκαιρία. Αυτά είναι το περιτύλιγμα.