Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
από ότι βλέπω ή σκας 20άρικο ή ρωτάς τον θείο σου, γιατί είναι πολύ σαλονάτοι στην paramount για να μπει ακόμα σε συνδρομητικό.

*dials theios*

από ότι βλέπω ή σκας 20άρικο ή ρωτάς τον θείο σου, γιατί είναι πολύ σαλονάτοι στην paramount για να μπει ακόμα σε συνδρομητικό.

*dials theios*

Κι εγώ που την είδα στο σινεμά και ήθελα να την ξαναδώ, στον θείο μου απευθύνθηκα. Έχει βγει πλέον και σε 4Κ. Στάζει πχοιότητα. Ντάιαλ κι εσύ τον θείο σου, μην ντρέπεσαι. :Ρ

Τι φάση ο Ντράιβερ; όλο οικογενειακές ιστορίες παίζει μετά το SW :p

Τι φάση ο Ντράιβερ; όλο οικογενειακές ιστορίες παίζει μετά το SW :p
Έκανε και ένα διάλειμμα να παίξει με τα σπαθιά του με τον Ντέιμον. Αλλά η φάτσα του είναι πιο πολύ για οικογενειακές ιστορίες παρά για sith lord :p

Και πάνω που έλεγα "Ντάξει μωρέ, ο Τομ είναι adrenaline junkie, θα μπορούσε να πίνει ταυτόχρονα καφέ πάνω στο διπλάνο, δεν πετάει και τόσο γρήγορα άλλωστε", η τελευταία σκηνή της "βουτιάς" με έστειλε. Ίδρωσαν παλάμες και πατούσες ταυτόχρονα. :Ρ

DIMITRIS KATIS! Εγγύηση
Έχει λάβει διακρίσεις από τους Ινδούς!
Screenshot 2022-09-12 004001.png

" έχει καθιερώσει τον όρο έπικ μέταλ σε όλο τον κόσμο"

Disney plus με 2 γιουρο μια χαρά φάση. Είδα SW 7 έτσι για το 4κ HDR στην 50άρα και ξεκίνησα αλλά δεν τελείωσα το Grand Budapest που δείχνει γαμάτο.

Disney plus με 2 γιουρο μια χαρά φάση. Είδα SW 7 έτσι για το 4κ HDR στην 50άρα και ξεκίνησα αλλά δεν τελείωσα το Grand Budapest που δείχνει γαμάτο.
Είναι λίγο ιδιαίτερος ο Wes Anderson, το ύφος του δεν είναι για όλους. Προσωπικά τον λατρεύω. Rushmore, tenenbaums, life aquatic. Αφου σου αρέσει το GBH τσέκαρε και τα υπόλοιπα, δεν έχει βγάλει πολλές ταινίες

:LOL::LOL:
κι αναρωτιομουνα αν λεμε για τον ιδιο κατή.
αυτο που ξερω εγω ως γεροντας, ειναι οτι τοτε στα 90s, οι μεταλλαδες φιλοι μου τον ειχαν για να το θεσω σε μια αναλογία, ως τον βασιλολεβεντη της μεταλ. βεβαια στις μερες μας, απ οτι βλεπω απο καποια βιντεα 4ετιας - 5ετιας αντιμετωπιζεται ως φαρος πχιότητας και σημαντικοτητας. κλασικο φαινομενο, δυστυχως.

επισης τον θυμαμαι καραφλοχαιτά απο τοτε, ενω τωρα βλεπω οτι εχει συμβει σημαντικη αναδασωσις στο πανω διαζωμα του.

hqdefault.jpg

τρελλο μπονους και φυσικα ασχολίαστο, το παρακατω βιντεο, κορυφαια στιγμη της επικ μεταλ δισκογραφιας και οπτικοποιησης:

Back