To MΑΔΕΡ με την τζο και λο το έκλεισα κάπου στα 7 λεπτά, άντε να πήγε στα 10. Στο καπάκι το γύρισα σε ποιοτική ευρωπαϊκή κουλτούρα, όπου οι πιθανότητες είναι πάντα με το μέρος σου όταν θες να δεις κάτι ράντομ. Ίδιο κόνσεπτ με το ΜΑΔΕΡ αλλά δεν βγάζει βάιμπ νερόβραστης μλκς από τα 3 πρώτα νανοσεκόντς. Έχει και όβερ δε τοπ καφριλίκια εδώ κι εκεί. Προβλέπεται αν κάποιος θέλει να τιμήσει την ημέρα της μανούλας σώνει και καλά με μία τυχαία μλκ του νέτφλιξ.
Προχθές είδα και το παρακάτω, πέρασε μια χαρά η ώρα. Παρόμοιο κόνσεπτ με το ΣΙΣΟΥ που πόσταρα πιο πάνω, αλλά εκείνο μου έκατσε στο λαιμό επειδή όλοι μιλούσαν αγγλικά. Αν μιλούσαν φινλανδοί και γερμανοί τη γλώσσα τους, θα το έβαζα πιο πάνω από το ΑΙΜΑΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΣ. Αλλά @@.
Τώρα ξηρασία, δεν έχω σταμπάρει τίποτα. Ίσως πρέπει να το γυρίσουμε σε τουρκικά/χίντι/γουατέβερ δε φακ δράματα και μπόλιγουντ από τα λιντλ που βλέπω να έχει πράμα το νέτφλιξ και κρίμα να τα προσπερνάω.
Προχθές είδα και το παρακάτω, πέρασε μια χαρά η ώρα. Παρόμοιο κόνσεπτ με το ΣΙΣΟΥ που πόσταρα πιο πάνω, αλλά εκείνο μου έκατσε στο λαιμό επειδή όλοι μιλούσαν αγγλικά. Αν μιλούσαν φινλανδοί και γερμανοί τη γλώσσα τους, θα το έβαζα πιο πάνω από το ΑΙΜΑ
Τώρα ξηρασία, δεν έχω σταμπάρει τίποτα. Ίσως πρέπει να το γυρίσουμε σε τουρκικά/χίντι/γουατέβερ δε φακ δράματα και μπόλιγουντ από τα λιντλ που βλέπω να έχει πράμα το νέτφλιξ και κρίμα να τα προσπερνάω.