What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Προτάσεις για ταινία

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
To MΑΔΕΡ με την τζο και λο το έκλεισα κάπου στα 7 λεπτά, άντε να πήγε στα 10. Στο καπάκι το γύρισα σε ποιοτική ευρωπαϊκή κουλτούρα, όπου οι πιθανότητες είναι πάντα με το μέρος σου όταν θες να δεις κάτι ράντομ. Ίδιο κόνσεπτ με το ΜΑΔΕΡ αλλά δεν βγάζει βάιμπ νερόβραστης μλκς από τα 3 πρώτα νανοσεκόντς. Έχει και όβερ δε τοπ καφριλίκια εδώ κι εκεί. Προβλέπεται αν κάποιος θέλει να τιμήσει την ημέρα της μανούλας σώνει και καλά με μία τυχαία μλκ του νέτφλιξ.



Προχθές είδα και το παρακάτω, πέρασε μια χαρά η ώρα. Παρόμοιο κόνσεπτ με το ΣΙΣΟΥ που πόσταρα πιο πάνω, αλλά εκείνο μου έκατσε στο λαιμό επειδή όλοι μιλούσαν αγγλικά. Αν μιλούσαν φινλανδοί και γερμανοί τη γλώσσα τους, θα το έβαζα πιο πάνω από το ΑΙΜΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΣ. Αλλά @@.



Τώρα ξηρασία, δεν έχω σταμπάρει τίποτα. Ίσως πρέπει να το γυρίσουμε σε τουρκικά/χίντι/γουατέβερ δε φακ δράματα και μπόλιγουντ από τα λιντλ που βλέπω να έχει πράμα το νέτφλιξ και κρίμα να τα προσπερνάω.
 

Dark Archon

Mind-flayer
Joined
Dec 21, 2012
Messages
1,655
Είδαμε το john wick. Κοντά στις 3 ώρες διάρκεια, κυριολεκτικά έσφαζε πιο γρήγορα απο ότι μπορούσαμε να μετρήσουμε. Απο τις πιο θεαματικές μάχες ήταν εκείνη μέσα στο νεοκλασικό, θύμιζε videogame.
Δεν θα πω περισσότερα για να μην δώσω spoilers, μην την χάσετε. Η καλύτερη της σειράς.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925
Είδαμε το john wick. Κοντά στις 3 ώρες διάρκεια, κυριολεκτικά έσφαζε πιο γρήγορα απο ότι μπορούσαμε να μετρήσουμε. Απο τις πιο θεαματικές μάχες ήταν εκείνη μέσα στο νεοκλασικό, θύμιζε videogame.
Δεν θα πω περισσότερα για να μην δώσω spoilers, μην την χάσετε. Η καλύτερη της σειράς.

Θα συμφωνήσω στα περισσότερα (ειδικά για τις μάχες στο νεοκλασικό - κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν και έλεγα "να μια ωραία ιδέα προς υλοποίηση για indy beat-em up παιχνιδάκι").

Αλλά πολύ ξύλο βρε παιδάκι μου... Από ένα σημείο και μετά άρχισα να νιώθω κόπωση (σα να τις έτρωγα εγώ τις φάπες, ένα πράμα :Ρ). Μιλάμε, τόσο ξύλο δεν έχω ξαναδεί σε ταινία. Πρέπει να έχει σπάσει κάθε ρεκόρ.

Για μένα δεν ήταν η καλύτερη τη σειράς, γιατί ουσιαστικά έλειπε το στόρυ. Ήταν μια ταινία beat-em up με άρτια υλοποίηση και, σίγουρα, πολύ εντυπωσιακή, αλλά ως εκεί.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Συμφωνώ με το Botάκι.
Τι είχες Γιάννη, τι'είχα πάντα (χουέ χουέ) το Chapter 4. Πέρα από την top-down σκηνή που αναφέρθηκε (εμένα μου έκανε για ξεκάθαρη επιρροή από Hotline Miami), το συνολικό αποτέλεσμα με κούρασε. Πολύ. Μετά τα μισά περίπου κοιτούσα διαρκώς ρολόι, ενώ η κοπέλα του φίλου που πήγαμε μαζί έδινε μάχη με τη νύστα (έχασε πανηγυρικά). Πέρα από την μηδενική εξέλιξη στον χαρακτήρα του John και τα ανύπαρκτα stakes (γιατί ακριβώς μάχεται πλέον; έχει εκλείψει μέχρι και η meme δικαιολογία του σκύλου), το όλο ύφος της ταινίας είχε μια σοβαροφάνεια, που ερχόταν σε αντιδιαστολή με τη γραφικότητα του main villain και την over-the-top δράση. Μοναδικό ψήγμα αυτοσαρκασμού (ίσως) η σκηνή που βγάζει το αλεξίσφαιρο σακάκι και γιλέκο(!) και ακούγεται η βροχή από τους κάλυκες που πέφτουν στο έδαφος.
Νομίζω ήταν κακή ιδέα να μετατρέψουν όλους τους random εχθρούς σε bullet sponges για να δείξουν ότι "ζορίζει το πράμα". Διπλασιάστηκε η διάρκεια όλων των σεκάνς χωρίς κανένα όφελος για τον θεατή (γνώμη μου).

Anyway, χαλαρά η πιο βαρετή της σειράς, παρά το υπέροχο cinematography και τα ενίοτε ευρηματικά set pieces. Ωστόσο, μάλλον δεν φταίει η συγκεκριμένη ταινία, αλλά ότι για μένα επήλθε ο κορεσμός. Η τεράστια διάρκεια προφανώς δεν βοήθησε.
 
Last edited:

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925
γιατί το στόρι "σκοτώσατε το σκύλο μου, θα πεθάνετε όλοι" ήταν πολύ βαθύ ας πούμε και σου έλειψε :p

Στις άλλες ταινίες υπήρχε ένα Α ιντεράξιον ασούμ' με τους χαρακτήρες. Ψιθυρίζαν κάνα δυο φωνήεντα προτού πλακωθούν. Στο Νο.4 μπαίναν κατευθείαν στο ψητό. Πού σε πονεί και πού σε σφάζει. :Ρ
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Το έχω ξαναπεί και δεν πήγε καλά, μακάρι ο ΤζοΓουί να είχε άλλο πρωταγωνιστή. Καλός και γλυκούλης ο Κιάνου, βοηθάει και γριούλες να περάσουν τον δρόμο διαβάζω, αλλά δεν μου άλλαξε τη γνώμη καθόλου το 4 που είδα πρόσφατα. Δύο μέτρα αγγούρι να παλεύει στις οπλομαχίες σε σλόου μόσιο, έβλεπες φάσεις που παλεύαν μεταξύ τους οι ραντομάδες και πάλευαν σαν σκυλιά, όταν μπλεκόταν ο Κιάνου η ταχύτητα έπεφτε σε σημείο να κοντράρει τον βραδύποδα της Ζουτοπίας. Προσπαθούσε να δώσει πάθος σε σημεία που δεν είχε τίποτα να πει (καλά εδώ κλάιν αφού κανένας δεν είχε να πει κάτι) και σε συνδυασμό με την υπέρμετρη εκφραστικότητά του το αποτέλεσμα ήταν κομματάκι κρινζ, ο Τσιμιτσέλης του Χόλιγουντ ένα πράμα. Βλέπεις μετά κάτι ραντομιές του νέτφλιξ που παλεύουν κάτι ακόμα πιο ραντομάδες με τέτοια ταχύτητα και νεύρο και λες άντε γεια. Η ώρα πέρασε πάντως, δεν είναι ότι αισθάνθηκα την ανάγκη να το κλείσω σε κάποιο σημείο. Ούτε με κούρασε παραδόξως. Ρε μήπως γαμάει ο Κιάνου και δεν το κατάλαβα;
 

Eaglos

Mind-flayer
Joined
Jan 3, 2020
Messages
1,509
Δύο μέτρα αγγούρι να παλεύει στις οπλομαχίες σε σλόου μόσιο,
Αυτο ηταν πολυ τρανταχτο. Σαν αρχαριος 1η μερα στη σχολη Judo οπου κανει τις κινησεις με χρονοκαθυστερηση. Επισης, σε κατι φασεις, επιανε το ματι μου τους κομπαρσους να ριχνουν μπουνιες στον αερα.

Το βασικο προβλημα για εμενα ηταν οτι η ταινια ηταν σαν μερος 2ο μετα το διαλλειμα στο σινεμα. Απλα ειχαν περασει κατι χρονια απο το μερος 1ο και δεν δουλευει σωστα. Αν ειχαν ενωσει τις δυο τελευταιες ταινιες, το αποτελεσμα θα ηταν πιο λειτουργικο.

Κριμα παντως, η ολη σκεψη με του εκτελεστες και την οργανωση και τα ξενοδοχεια και τα νομισματα ειχε πολυ ψωμι για σοβαρη ταινια.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095

Spider-Man: Across the Spider-Verse​

Βαθμολογία 12/10 δείτε το χθες​


Μέχρι τώρα θεωρούσα πως το Into the Spider-Verse είναι η καλύτερη ταινία Spider-Man, το Across the Spider-Verse είναι κάπου 10 φορές καλύτερο. 2.5 ώρες σχεδόν εικαστικό υπερθέαμα, χωρίς ανάσα. Art direction, animation styles που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό σε κάθε καρέ. Υπέροχη μουσική. Αστείο, συγκινητικό με ανατροπές και απρόβλεπτες εξελίξεις. Χαρακτήρες με προσωπικότητα και στυλ. Άπειρα easter eggs. Δίνει το multiverse που teasαρει τόσα χρόνια το MCU και ακόμα δεν έχει δώσει.

Δεν έχω προλάβει να ξανακούσω το soundtrack όμως αμέσως εντόπισα εκείνο που έπαιζε στην πιο έντονη δραματική σκηνή στο τέλος



Τι τέλεια που έστεισαν το τέλος, δεν το πρόβλεψα. Υπέροχα εκτελεσμένη ταινία, θα πάω να την ξαναδώ το άλλο Σάββατο.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Συνεχίζω με ποιοτική πανευρωπαϊκή υποκουλτούρα. Κι όταν λέω πανευρωπαϊκή βάζω και την Ινδία μέσα.



 

Thaxll'ssillyia

Φραγκολεβαντίνος μπιφτεκάς
Joined
Feb 11, 2021
Messages
2,000
Οι τυποι που κανουν το μονταζ σε ελληνικες διανομες ειναι απαραδεκτοι:

Κοιταξτε διαφορα μεταξυ του επισημου διανομεα



και του ελληνα




Χανεται ολη η μαγεια του υφους της ταινιας και βγαινει ως ενα αψητο quirky αχταρμαδακι που απλα δειχνει τους χολιγουντιανους σταρ
 

munkinnousu

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Dec 6, 2014
Messages
1,503
Μερικές ταινίες που είδα την τελευταία εβδομάδα

Evil Dead Rise (2023) - IMDb αρκετά διασκεδαστικό, δεν θυμάμαι καθόλου τις ταινίες του Raimi (έχω να τις δω πάνω από 20 χρόνια), αλλά αυτή εδώ είναι μια τίμια προσπάθεια

BlackBerry (2023) - IMDb πολύ ενδιαφέρον, συγκινητική ιστορία χωρίς ποτέ να γίνεται βαρύ, όλα τα λεφτά ο Howerton, επιτέλους έμαθα γιατί εξαφανίστηκαν τα Blackberry

The Covenant (2023) - IMDb δυνατή ιστορία, αδύναμο μεσαίο part, Gyllenhaal φανταστικός, μπορεί να παίξει οτιδήποτε ανετα
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167

Βλέπω Νίκολας Κεητζ; ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΓΟΥΟΤΣ-ΛΙΣΤ
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Τελικά δεν άντεξα μέχρι το Σάββατο και πήγα και είδα πάλι την ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΙΝΙΑ την Τετάρτη.

Πάμε λοιπόν για 2ο πιο ψύχραιμο "review" . Του βάζω 12/10.
Αυτή τη φορά η Gwent είναι συμπρωταγωνίστρια με μεγαλύτερο και σημαντικότερο ρόλο στην ιστορία. Τώρα συνειδητοποίησα πως της δίνει φωνή η Hailee Steinfeld (Hawkeye, Vi (Arcane)). H ιστορία περιστρέφεται γύρω από τον Miles και τη Gwent, πολύ πιο προσωπική σε σχέση με το No Way Home που εκεί απλώς έψαχναν μια δικαιολογία για τα cameos. Θα παραπέμψω πάλι στο εκπληκτικό What if επισόδειο του Dr. Strange που εξηγεί τα canon events και τη σημασία τους.

Υπάρχουν 2 νέοι χαρακτήρες που κλέβουν την παράσταση με τον δικό τους τρόπο και είναι δύσκολο να διαλέξω αγαπημένο. Ο Peter B Parker έχει σαφέστατα μικρότερο ρόλο σε σχέση με την προηγούμενη ταινία, ο 2099 είναι με διαφορά ο party pooper (o μόνος variant που δεν έχει χιούμορ).

Το μόνο αρνητικό που έχει είναι πως κάποτε τελειώνει.
 

Thaxll'ssillyia

Φραγκολεβαντίνος μπιφτεκάς
Joined
Feb 11, 2021
Messages
2,000

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706

Συγκρατημένα αισ...

Plot details are being kept in a cryochamber, but as opposed to the other movies which focused on adults in corporate, militaristic and scientific roles, this now-ninth installment of the franchise will focus on a group of young people.
Ωχωχωχ

Θα κρίνω αφού βγει (ο σκηνοθέτης μου δίνει κάποια ελπίδα), αλλά οι προσδοκίες με Disney όπως έδειξε και με το Star Wars είναι σε τι βαθμό μπορεί να σκίσει ένα franchise.
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Θα κρίνω αφού βγει (ο σκηνοθέτης μου δίνει κάποια ελπίδα), αλλά οι προσδοκίες με Disney όπως έδειξε και με το Star Wars είναι σε τι βαθμό μπορεί να σκίσει ένα franchise.
Πιθανόν να μας δείξουν ότι τα Aliens είναι μια παρεξηγημένη ράτσα και, με λίγη εκπαίδευση, μπορούν να γίνουν φίλοι μας.
 
Top Bottom