Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Είδα The Creator (2023) ⭐ 7.0 | Action, Adventure, Drama, τη νέα ταινία του Gareth Edwards. Οπαδός του από το Monsters, μεγάλος μάγκας στο καδράρισμα πλάνων, δεν απογοητεύει ούτε εδώ.

10 χρόνια αφού τα ρομπότ τρελάθηκαν και ανατιναξαν το LA (το αμερικάνικο, όχι το Lekanopedio Attikis), οι Αμερικανοί επιχειρούν να εξαλείψουν κάθε μορφή AI από τον πλανήτη. Δεν λέω τίποτα άλλο μην το σποϊλαρω. Βλέπεται ευχάριστα αλλά αισθάνθηκα ότι θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο. Σαν να έχει πέσει ο Edwards στην παγίδα του Blomkamp, η ταινία δείχνει πολύ όμορφη αλλά όλα τα άλλα δεν δουλεύτηκαν ιδιαίτερα. 7 / 10

μερικα τρειλερς που τραβηξαν την προσοχη του μαλαχτη.
το δε φωλ γκάι (ενταξει, εχωμε αδυναμια σε ραιαν και εμιλακι. επισης μποντζοβάρας σε τρειλερ. σόλντ.) και το αργκάιλ (ρε, νομιζω το εχω ξαναποσταρει, αλλά οκ. δεν το βρισκω. λοιπον: καβιλάρας, ντουαλιπα, λετ'ς ντενς ΚΑΙ ΣΑΣΠΙΣΙΟΥΣ ΜΑΙΝΤΣ στο ΙΔΙΟ φιλμ? ΑΧΑΣΤΟ . _ ) μου φαινονται υπεροχα ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΣ.
τα άλλα οκ. οτι δεν θα κλαις το 90λεπτο που τους χαρισες.
τα πιο πολλα ειναι "κωμωδιες" ή κωμωδιες. μην περιμενετε τιποτα σοβαροτητες. γιουβμπην γουωρντ.
ιδού:

συνεχεια στο επομενο ποστ λογω περιοριζμων. στην κουνενα κλπ κλπ.

(λαστ μπατ νοτ ληστ. τουτο δω φαινεται μεγαλη γκοτιά)

Το Mob Land δινει καλες υποσχεσεις, εστω και με τον Τραβολτα σε ρολο χοντρου καραφλα σεριφη. Ελπιζω να μην παραλλαγη του No country for old men. Το σογκουν δεν ηταν μια αρχαια σειρα; και αυτο καλο φαινεται.

το αργκάιλ (ρε, νομιζω το εχω ξαναποσταρει,
Επιβεβαιωνω. Το εχεις ξαναβαλει.

Το Fall Guy Δεν το κοβω να μπαινει σε λιστα για αργοτερα. Ισως να το δω τις τελευταιες μου μερες σε καποιο νοσοκομειο, οταν δεν θα μπορω να σηκωσω το χερι μου για να χουφτωσω με αθωοτητα και γεροντικη ανοια καποια νοσοκομα και δεν θα ειμαι σε θεση να αλλαξω καναλι. Φταιει το στορι, λες και το εχω δεν 500 φορες. Obliterated, το ιδιο.
One day as lion, ισως να μπει στην λιστα και αυτο λογω Simmons.

The book of Clarence, λεω, τωρα θα βγει ο μαυρος Ιησους με το ραστα μαλλι και θα ζησουμε τον Αρμαγεδδωνα της φυλης.
Ουτε οι αθεοι δεν θα γλυτωσουν μαχαιρια στα πλευρα.

ΜΗΝ!

ΑΠΛΑ ΜΗΝ!!

ΣΩΣΤΕ ΔΎΟ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ

Ο Σκρέκας απαγόρεψε τα 1+1 αλλά τον έγραψα κανονικά και μπήκε καπάκι 2ο ταινιάκι μπας και σωθεί η βραδιά.

aka ET meets Home Invasion, θριλεράκι επιστημονικής φαντασίας, παίζει με όλα τα κλισέ του είδους αλλά έχει μία γοητεία και κάνει μία φιλότιμη προσπάθεια ως το τελος. Δεν το μετάνιωσα καθόλου.

Last edited:

Εχει δει κανεις αυτο; Α24 βλεπω και με ψηνει

Me Gusta.
Αν και με ξενερώνει αρκετά η έντονη χρήση του CGI.

Last edited:
Κάπως με ξεγέλασαν και εσχάτως πήγα δυο φορές σινεμά σε μια βδομάδα. Την πρώτη για να δω το καλούτσικο Ναπολέων, από το οποίο νομίζω θα θυμάμαι το πολύ 1-2 σκηνές σε έναν μήνα. Τη δεύτερη, για να δω τη συγκλονιστική Φόνισσα, που μάλλον θα με ακολουθεί για πολύ καιρό.

Αρκετά καλή η Φόνισσα όντως. Την είχα από φόβο λόγω ελληνικό σινεμά αλλά ήταν δυνατή.

Ό,τι μάγκωμα έχω, έχει να κάνει με την φωτογραφία που θύμιζε αρκετά τηλεόραση και με ξένιζε.

Μου άρεσε πολύ η παλέτα, πέτυχε να βλέπεις τα πάντα μέσα από φίλτρο εποχής.

Ναι, προσωπικά θα την προτιμούσα λίγο πιο μουντή την παλέτα και κάποια κάδρα μου φαινόντουσαν τηλεοπτικά και με ξένιζαν.

Αλλά όντως αν υπάρχει μία λέξη να περιγράφει την ταινία αυτή είναι "Ζόφος".

ειδα το Black 47. ουτε και ξερω πως το διαλεξα, μαλλον με τραβηξε το τρειλε. γενικως, του αρεσει του ελληναρά το ιρλανδος vs αγγλων. μαλλον στο μυαλο του το ταυτιζει με ελληνας vs τουρκους για καποιο λογο.

χαμηλοφωνη, καπως αργη, αλλά καλογυρισμενη ταινια εκδικησης στην επιφανεια, με φοντο τον ζοφο και την μαυριλα της ιρλανδεζικης Μεγαλης Πεινας του 1847. σχεδον ασπρομαυρη, το μονο χρωμα που φαινεται καθαρα στην παλετα του σκηνοθετου ειναι το κοκκινο στο αιμα και τις στολες των αγγλων στρατιωτων και το πρασινο, οπου υπαρχει, στο σταχτί τοπιο της ιρλανδεζικης εξοχης και στο καμμενο γρασιδι.

μ αρεζε ο πρωταγωνιστης, δεν τον ηξερα, στην αρχη μου φανηκε βαρυς κι ασηκωτος, μετα καταλαβα οτι το απαιτουσε το σεναριο κι οτι αρκουσε η δυναμη του βλεμματος του, που την ειχε σε spades, για να στηριξει τον ρολο του. γάμηκε ωστοσο κυριως ο χιουγκο γουηβινγκ, που, ιμχο, σηκωνει ολο το δραματουργικο "βαρος" της ταινιας.

δεν ειναι η υπεργκοτιά, αλλά νομιζω δεν θα βαρεθεις. περναει με αξιοπρεπεια η μιαμιση ωρα σου και κυριως δεν την κλαις μετά. 7,5 στα 10 απο μενα.

Μονο για την εποχη που καταπιανεται, ειναι must see.

Η μεγαλη πεινα στην Ιρλανδια, βαζει την αγγλια στο καδρο με τα εγκληματα κατα της ανθρωποτητας. Τα πραγματα θα μπορουσαν να ειναι πολυ καλυτερα για τους Ιρλανδους αλλα αυτα τα pew pew που ειδα στο τρειλερ ειναι δικαιολογημενα.

δίχως άλλο η λύση στο whitewashing είναι το everythingelsewashing ή κάτι τέτοιο, ξέρω εγώ; είμαι από χωριό.

Back