Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Και κλείνω εντυπωσιακά με το ίσως πιο υπεργαμάτο λάιβ άξιον ρημέη που έχει υπάρξει εκεί έξω. Η ντίσνεϊ θα έπρεπε να κρατάει σημειώσεις, αλλά οκ στα @@ τους. ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΣΑΣ, καρέ καρέ το πήγανε, πιο πιστό στο παιδικό πεθαίνεις. Και η απόδοση των πάντων απλά τέλεια. Μου φάνηκε γελοίο όταν άκουσα ότι θα βγει ταίνια, σκεφτόμουν τους 18 χιλιάδες περίπου τρόπους που θα περάσει και δεν θα ακουμπήσει καν. Ερεθίστηκα άσχημα όταν διαψεύστηκα πλήρως και δίχως οίκτο. Θα υπάρξει ρημέη και του δεύτερου μέρους, ελπίζω να έχουν στα σκαριά και το τρίτο. Που λογικά έχουν, μιας και.. φαν φακτ.. έβγαλε περισσότερα από την highest grossing μαρβελιά φέτος. HOW COOL IS THAT?
Την εχω στο ρανταρ, και καλα να την δουν τα μικρα :) Απο το τρεηλερ φαινεται οτι σπερνει, πολυ σοβαρη μεταφορα.

Το Μπαλαρινα το εκλεισα στο 25λεπτο. Τραγικη ταινια, προφανως τραγικη η De Armas. Εναν σεναριογραφο με οραμα χρειαζεται καθως υπαρχει μεγαλη προοπτικη στο σον κοσμο του Wick.

Mιας και το Mπάτολφλανκ μας κάνει νούμερα, είδα το παρακάτω για να σβήσω τη δίψα μου για λίγο πατριωτικό γουόρφερ.

Αγνό σκωτζέζικο γουέστερν με σαμουράι.

Και κλείνουμε με χαρχαρίες, φαίνεται πως το τρέηλερ το μόνο που δεν σποϊλάρει είναι οι τίτλοι τέλους.

Είδα το Jurassic World: Die Wiedergeburt (2025) ⭐ 6.2 | Action, Adventure, Sci-Fi

Λίγο δύσκολο το πρώτο μισάωρο, λίγο που είναι διαφήμιση Heineken, λίγο που ηλίθιοι άνθρωποι κάνουν ηλίθια πράγματα, λίγο οι τραγικοί διάλογοι. Μετά λίγο καλυτερεύει και τεσπα, το original δεν θα το φτάσει κανένα, ούτε είναι τόσο διασκεδαστικό όσο το πρώτο Jurassic World, αλλά τρώγεται, είναι και καλοκαίρι, παίζει και η Scarlett της καρδιάς μας, και στην τελική, αυτό το franchise έχει και πολύ χειρότερες ταινίες.

Είδα το Naked Gun με τον Liam Neeson.
Μπορεί στην αίθουσα να γέλασαν με αρκετές σκηνές, αλλά προσωπικά το βρήκα κάπως meh (είχε τις στιγμές του, δε μπορώ να πω).
Αη ντοντ νοου...
Από τη μία, το χιούμορ ταίριαζε με τη σοβαροφάνεια του Liam, αλλά κάποια αστεία μου φάνηκαν αρκετά forced.

Δεν έκλαψα τα λεφτά μου ---> 6 στα 10.

Καλύτερα δείτε τα original*

Είδα δύο ταινίες που είχαν το κατιτίς τους.

Final Destination: Bloodlines (2025) ⭐ 6.8 | Horror, Thriller Νομίζω ότι έχω δει τα δύο πρώτα, δεν ξέρω πόσα έχουν βγει. Αυτό πάντως είχε ενδιαφέροντα σκηνικά. Υπήρχαν και θάνατοι που γέλασα πολύ. Όχι κάτι συνταρακτικό αλλά ωραίο για να το δείτε με παρέα.

Bring Her Back (2025) ⭐ 7.2 | Horror, Mystery Θρίλερ, δεν βγάζουν τα πάντα νόημα αλλά σε σημεία είναι αρκετά αρρωστημένο και ακόμα και εγώ που είμαι βετεράνος ανατρίχιασα. Μπράβο στα παιδιά που το σκηνοθέτησαν,έχουν και ελληνικό επίθετο.

Είδαμε το Weapons.

Το Barbarian που είχε κάνει παλαιότερα δεν με είχε ενθουσιάσει, όμως αυτή η ταινία με κέρδισε. Ετούτη εδώ είναι σαφώς καλύτερη από το Λονγκλεγκς (ίδια βαημπς), με όμορφη εξιστόρηση μέσα από τα “chapters” των χαρακτήρων.
Η μουσική/ήχος δένει καλά, τα jumpscares είναι προσεγμένα και σε καμία περίπτωση φθηνά και συνολικά πρόκειται για μια πολύ αξιόλογη δουλειά που αξίζει να τη τσεκάρετε στο σινεμά.

Προσωπικά, θα ήθελα να την είχα δει σε μορφή τηλεοπτικής σειράς ώστε να εμβαθύνει σε περισσότερες πτυχές της ιστορίας και να δώσει απαντήσεις σε ορισμένα "αναπάντητα" σημεία.

Τεσπα. 8 στα 10 και κρατάω μεγάλο καλάθι για το κινηματογραφικό reboot του Resident Evil.
8/10

Ρε συ, το Barbarian ήταν πολύ καλό και μιά νότα δροσιάς στο χώρο. Το horror κομμάτι είναι αυτό που πρέπει ενώ η αλλαγή σκηνικού στην μέση της ταινίας σε κάνει να ψάχνεσαι.

Πάντως, το Weapons ακούγεται πολύ από διάφορες μεριές. Δεν συμβαίνει συχνά για horror ταινία να ασχολούνται όλοι οι κριτικοί μαζί του.

Εγώ έχασα την ώρα μου χθες με το The Pyramid: Grab des Grauens (2014) ⭐ 4.7 | Horror, Mystery, Thriller, found footage horror, κακογραμμένο και φτηνιάρικο.

Δε λέω. Είχε τη πλάκα του το Barbarian, αλλά εδώ φαίνεται πως έχει κάνει καλύτερη δουλειά

Είδα το trailer του Weapons (@Tony Corvus ευχαριστώ για το heads up) και όντως με ιντριγκάρει πολύ.

Calling it now though, η ανατροπή είναι ότι τα πιτσιρίκια είδαν πολύ Naruto και σάλεψαν, καθώς όλο τρέχουν τριγύρω με τη Naruto run πόζα.

Είπα χθες να ξεκινήσω μία ταινία πριν πάω για νάνι. Βλέπω τι είχα από τον θείο, βάζω το The old guard 2. Στα 40 λεπτά το σταμάτησα , ούτε η Σαρλίζ δεν μπορεί να σώσει αυτή την παπαριά. Πρέπει να γύρισαν όλη την ταινία σε μία μέρα. Και όταν την γύριζαν να έλεγαν και στους ηθοποιούς να αυτοσχεδιάζουν. Γιατί σενάριο και διαλόγους δεν έχει. Τεσπά, ατυχήσαμε λέω, βάζω το τελευταίο Mission Impossible που ήξερα ήδη ότι έχει τα θέματα του. Εκεί άντεξα 20 λεπτά. Κάνει μπαμ ότι θα είναι η χειρότερη ταινία από ένα franchise που ως τώρα ήταν πολύ τίμιο. Τρελό exposition και ήδη ένα σεναριακό μπάχαλο. Θα το τελειώσω κάποια στιγμή, σίγουρα θα έχει 2-3 σκηνές με τον Τομ να κάνει τα παπατζιλίκια του που θα με αφήσουν με το στόμα ανοιχτό, αλλά κρίμα που τα θαλάσσωσαν έτσι. Στην άκρη έχω και το τελευταίο War Of The Worlds που θεωρείται από τις χειρότερες ταινίες όλων των εποχών. Είναι τόσο κακό, που ο κόσμος το βλέπει για να σιγουρευτεί ότι είναι τόσο μάπα και κατέληξε να είναι απρόσμενα από τα χιτ του καλοκαιριού για το prime. Εβγαλε και τα έξοδα του γάμου ο Μπέζος συν τρεις πλαστικές ακόμα για την νύφη. Με αυτά και αυτά, το τελευταίο Βλέπω Τον Θάνατο Σου ήταν η πιό διασκεδαστική ταινία φέτος για μένα.

Fixed στο Νέφλιξ αλάνια μου.

#ΜόνοΑλήθειες
Το είδα πρόσφατα και γέλασα με το ενήλικο και του δε ποηντ χιούμορ του.

Δεν αφορά σειρά αλλά δεν θυμάμαι να έχουμε topic για ταινίες. thanks @Admiral
Τυχαία πήρε τον μάτι μου για μια φετινή ταινία που έχει κάνει περισσότερες εισπράξεις από όλες τα φετινές marvel και DC ταινίες μαζί, για την ακρίβεια πάνω από 2 δις, και δεν την ακούς πουθενά ούτε διαφημίζεται.
Είπα να την δω από περιέργεια χωρίς να περιμένω πολλα και μπορώ να πω ότι είναι από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει τα τελευταία χρόνια!
Πρέπει να δείτε την 1η πριν από αυτή καθώς αποτελεί συνέχεια εκείνης. Καλή είναι και η 1η αλλά η 2η είναι για μένα τουλάχιστον καταπληκτική και την συστήνω ανεπιφύλακτα

PS να την δείτε οποιαδήποτε σε 4κ εάν έχετε τέτοια τηλεόραση, η ποιότητα, τα χρώματα και η λεπτομέρεια του animation είναι απίστευτη

Last edited:
Είδα την υπερκαγκουριά το F1-The Movie. Τί όμορφο , 80'ς ποπκορνοσινεμά που ήταν γαμώτο. Απόλυτα προβλέψιμο κι όμως καθηλωτικές σεκάνς δράσης ακόμα και για μένα που βλέπω βολάν και χασμουριέμαι.

Ο Μπράνταρος υπόδειγμα γεροντοτζόβενου, δείχνει τα νέα 60. Αξιότατο, ΤΕΤΧΟΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΙΝΕΜΑ.

Ξαναβαλα να δω το Verotika του Danzig.

Pure cinema.

Back