Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Aν κρίνουμε από το πόσο αγάπησαν τα παιδιά το The Incredibles της Disney και το Lego Incredibles παιχνίδι, λογικά θα το ζήσουν φούλ. ¨Εχει κι αγαπούλα Πασκάλ μέσα, θαρρώ θα συμβεί.

Aν κρίνουμε από το πόσο αγάπησαν τα παιδιά το The Incredibles της Disney και το Lego Incredibles παιχνίδι, λογικά θα το ζήσουν φούλ. ¨Εχει κι αγαπούλα Πασκάλ μέσα, θαρρώ θα συμβεί.

Περιμένω εντυπώσεις!

-Το ανωτέρω θέατρο θα επαναληφθεί ΧΥ φορές
Χαμένη ευκαιρία να γράψεις XX φορές.
Εκτός κι αν αναφερόσουν στο ρόλο του θεατή, αφού ο συντελεστής είναι 99,9999% των περιπτώσεων o XX.

Είδαμε ψες βράδυ το 28 Years Later με την κυρά και νιώσαμε ότι μας πιάσανε κορόιδα.

Ευτυχώς το κατάλαβα, από το πρώτο τέταρτο και διαγράφηκε από τον σκληρό!!!

Φοβερή ερώτηση για τα έργα με ζόμπι:

Αφού η ασθένεια συνήθως μεταδίδεται με το δάγκωμα και τα πυροβόλα δεν είναι αποτελεσματικά, γιατί κανένας δεν χρησιμοποιεί θωράκιση και σπαθιά?

Στις περισσότερες εκδοχές μια χαρά λειτουργούν τα όπλα, απλά στη συγκεκριμένη ταινία επειδή πέρασαν 28 χρόνια μάλλον ξέμειναν από σφαίρες και το γύρισαν στα τόξα και τα βέλη.

Last edited:
Στις περισσότερες εκδοχές μια χαρά λειτουργούν τα όπλα, απλά στη συγκεκριμένη ταινία επειδή πέρασαν 28 χρόνια μάλλον ξέμειναν από σφαίρες και το γύρισαν στα τόξα και τα βέλη.

Γενικότερη απορία για τις ζομπυταινίες ήταν. Να το καταλάβω για τις σφαίρες (ειδικά από ένα διαμέτρημα και πάνω), αλλά θωράκιση που θενά!!

Το έχω στα υπόψη το Frankenstein και θα το δω κάποια στιγμή, αλλά περισσότερο επειδή δεν υπάρχει και κάτι άλλο να δεις. Κάπου όμως έχω κουραστεί με τη φόρμουλα ανακύκλωσης των ίδιων ιστοριών.

Πέρυσι είχαμε το Nosferatu του Robert Eggers, φέτος το Dracula από τον Luc Besson....δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να είναι καλές ταινίες, αλλά το παιχνίδι παίζεται εκνευριστικά safe με όλες αυτές τις δοκιμασμένες συνταγές.
Σωστό. Από την άλλη πάντα έτσι έκανε το Hollywood. Ακόμη και στα 90ς έπαιζαν πολλά remakes. Δεν είναι κακή ιδέα το να προσπαθείς να φέρεις στο σήμερα ένα κλασικό έργο. Κακό είναι όταν βαριέσαι κι απλά το ξαναγυρίζεις με άλλους ηθοποιούς για την αρπαχτή.

Στο Walking Dead έσκαγε και φράξια με πανοπλίες/φουλ θωράκιση σε κάποια φάση θαρρώ, μα τα ζόμπι είναι σαν την αγάπη: πάντα βρίσκουν τρόπο.

Στο Walking Dead έσκαγε και φράξια με πανοπλίες/φουλ θωράκιση σε κάποια φάση θαρρώ, μα τα ζόμπι είναι σαν την αγάπη: πάντα βρίσκουν τρόπο.

Ναι έχουν και αυτά, την λεγόμενη "plot armor"!!!! :p :p :p

Νυρεμβέργη... Μια π@π@ρία και μίση...

Πέρα από τις ανακρίβειες-απλοποιήσεις που οκ, τον μη-history buff δε θα τον απασχολήσουν ούτε ο ίδιος ο σκηνοθέτης δε φαίνεται να είχε αποφασίσει σε τι ήθελε να επικεντρωθεί η ταινία.

Με τη δίκη αυτή καθεαυτή πάντως όχι...

oπως λεει και στο αρθρο: "The Epic To End All Epics".
μακαρι. καλοκαιρι του 26.

1311HMD.jpg

1311HBS.jpg

Δεν ξέρω τι προσδοκίες να έχω για αυτό. Ο Νόλαν θα βγάλει σίγουρα μια διασκεδαστική ταινία αλλά επειδή ο συνδυασμός Χόλιγουντ και Αρχαίας Ελλάδας ισούται κατά κανόνα τερατογενέσεις είμαι επιφυλακτικός.

Δεν ξέρω τι προσδοκίες να έχω για αυτό. Ο Νόλαν θα βγάλει σίγουρα μια διασκεδαστική ταινία αλλά επειδή ο συνδυασμός Χόλιγουντ και Αρχαίας Ελλάδας ισούται κατά κανόνα τερατογενέσεις είμαι επιφυλακτικός.
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει βγάλει κακή ταινία. Κάποιες "δύσκολες" ναι (Tenet εσένα κοιτάω),αλλά κακή όχι.

Απο νέα trailers μου κίνησε το ενδιαφέρον το παρακάτω

Αν έχετε ξαναδεί Predator 0/10
Αν είστε ανήλικοι 11/10

Νεαρός Predator τον οποίο το Χαμόγελο του Yautja έχει αφήσει στην μοίρα του., κάνει την πρακτική του, βρίσκει synth γκόμενα και υιοθετούν μαζί ένα πράσινο πόκεμον . Στο τέλος, σε παραδοσιακή Disney στιγμή, αποκεφαλίζει τον πατέρα του γιατί δεν τα βρήκανε στα κληρονομικά.

Δεν πέρασα άσχημα. Ήμουν αρκετά προκατειλημένος και υποψιασμένος γιατί είχα δει το review και το live του critical drinker, οπότε το οτι είδα μια ταινία με αρχή, μέση και τέλος ήταν μια παρηγοριά.

Απο κει και πέρα, πολλές αρνητικες παρατηρήσεις.

Εξανθρωπίζεται ο Predator. Ήταν ένα ρίσκο από την αρχή, αφού για πρώτη φορά ο Predator είναι ο πρωταγωνιστής τον οποίο υποστηρίζει ο θεατής.

Υπερβολικό comic relief με τον χαρακτήρα της Thia που με έκανε σε στιγμές να νομίζω οτι βλέπω cross over Predator με Gilmore girls. Μιλάμε η τύπισσα είχε φάει γλυστρίδα.

Υπερβολικά πολλές σεναριακές ευκολίες. Πχ απο που ο universal translator έχει την γλώσσα των Yautja, το πως έσωσε η Thia τον Dek απο το πετούμενο. Και μερικές cringe που τράβαγα τα μαλλιά μου όπως με την σκηνή μάχης με τα πόδια της Thia.

Στην τελική αυτό που μένει είναι οτι αν και καλύτερη ταινία από άλλες στο franchise, είναι αυτή που κάνει τις πιό μεγάλες ιεροσυλίες και ως τέτοια θα κριθεί.

Υγ: άφησε χώρο για σίκουελ, οι σκηνές του Dek με τον πατέρα του και τον αδελφό του ήταν καλές (το μεσαίο μιαμισάωρο τα χάλασε όλα)

Κάτι που δεν έχετε ξαναδεί σίγουρα..

Nταφό σε ρόλο που δεν έχει παίξει ποτέ..

Και η απαραίτητη ανδροπρεπής μπορατσιά..

Back