Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Νοτιοκορεάτικο πολεμικό δράμα για βορειοκορεάτικα σκουλήκια του ελέους..

Νοτιοκορεατιά για το ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..

Και μία νοτιοκορεάτικη τζαπανεζιά για κλείσιμο..

Και να σκεφτείς ότι δεν είχα προσέξει καν ότι είναι και τα τρία κορεάτικα μέχρι που τα πόσταρα εδώ.

Οπως έγραψε κάποιος στο φβ, "Helen of DeTroyt".

Δε βαριέσαι, δε βλέπεις Νόλαν για μάθημα ιστορίας αλλά για το c i n e m a.

Κάποιος δεν έχει δει Tenet lel.

Κώστα, absolute cinema για την ακρίβεια. Ο Κοτζίμα των ταινιών.
Ε ναι αφού το λέει και το Reset Era πως είμαστε μαυριδεροί υποχθόνιοι υποσαχάριοι, κάτι θα ξέρει παραπάνω.

Νόμιζα κάτι ράντομ ήτανε αυτό με την σοκολατένια έλεν, αλλά στη πορεία μάθαμε (εγώ και οι φωνές στο κεφάλι μου) ότι είναι από την μπλοκμπαστεριά του Νόλαν. Για τον μπρούτζο απλά λολ. Κρατάμε και μία πισινή μήπως ο Δίας αποδειχτεί κανένα τριπολικό απάτσι χάμστερ (γιατί όχι άλλωστε, θεός είναι) και η Λήδα στην πραγματικότητα ήταν χαμστερόφιλη τρανς κουήν (κατά 33.33% λορ φρέντλι, οφείλουμε να πούμε κι ευχαριστώ). Κι έλεγα να πάω σινεμά μετά από 45 χρόνια ξανά, το αφήνουμε για άλλη φορά. Θα το δω πάντως, όταν το φέρει για προβολή το μανάβικο της γειτονιάς.

Το Τένετ μας έπρηξε τα συκώτια λίγο, θυμάμαι να σκέφτομαι ότι οκ το καταλάβαμε ρε Νόλαν έξυπνος είσαι, πάμε παρακάτω. Αλλά το είδα όλο, οπότε οκ.

Εσύ πού το ξέρεις; Μπορεί η Χέλεν να ήταν όντως καμιά γαζέλα και γι'αυτό να έπαθαν Τσότσο όλα τα Ελληνάκια. Ειδάλλως δεν βγάζει και κανένα νόημα ο μύθος. Δηλαδή η Χέλεν διάλεξε τον γαμπρό, απορρίπτοντας τον Νάσος Κούρκουλος και έπρεπε οι άλλοι σώνει και ντε να ορκιστούν να βοηθάνε τον Μενελάους κάθε φορά που αυτός είχε σκοτούρες;

αλήθεια ποια είναι θέση του ρισετέρα για όλα αυτά; :p

αλήθεια ποια είναι θέση του ρισετέρα για όλα αυτά; :p
Εμείς, Ισπανοί, Ιταλοί κλπ είμαστε ξαδέρφια του Οφορίκουε και οι Τρώες πρόγονοι των Τούρκων. Ή κάτι τέτοιο.

edit

BASED HERCULES
625250802_26664620583125468_6295480331336003994_n.jpg

Last edited:
Τρελά ρισπέκτια στον Νόλαν, κάνε δουλειά σου αγορίνα μου, εμείς εδώ θα είμαστε να γλύφουμε δάκρυα :PCMR:

Παίζει και ο Τράβις Σκοτ..

singer-travis-scott.jpg

..λέει στην ταινία, αλλά την έχει γλιτώσει προς το παρών. Δεν τον ξέρω, βασικά τον ξέρω από κάτι ηβέντς του φόρτναϊτ που διαφήμιζε στο ροκελί. Ηθοποιό δεν τον λες πάντως, αλλά και τον Κιάνου που τον λέμε τι καταλάβαμε; Ένιγουεϊ, φήμες λένε ότι κάνει τον βασιλιά της Αιθιοπίας, αλλά πραγματικά που κολλάει αυτό; Ήδη μπορώ να διακρίνω την ομοιότητα με τον Μενέλαο. Για βασιλιά της Αιθιοπίας θα πρότεινα Πασχάλη Τσαρούχα που μετά την ερμηνεία του ως τραγουδιστής των Πρόντιτζι απέδειξε ότι μπορεί να παίξει τα πάντα.

Για βασιλιά της Αιθιοπίας θα πρότεινα Πασχάλη Τσαρούχα που μετά την ερμηνεία του ως τραγουδιστής των Πρόντιτζι απέδειξε ότι μπορεί να παίξει τα πάντα.
Σιγά, εδώ στη σειρά "Το Παιχνίδι της Συγγνώμης" που έκανε τον τερματοφύλακα τον είχαν βάψει στο τελευταίο επεισόδιο ως λύκο γιατί ειχε το παρατσούκλι "Λύκος" κι έπαιζε και στην ομάδα ΠΑΣ Λύκων. Άσχετα αν στο τέλος έμοιαζε σαν σκίουρος.

1000012220.jpg
Στους Prodigy θα κόλλαγε ή στον βασιλιά της Αιθιοπίας;

Last edited:

Άσχετα αν στο τέλος έμοιαζε σαν σκίουρος.
Άσχετο αλλά προχθές έμαθα ότι υπάρχει ομάδα που λέγεται Σκίουροι. Νομίζω ότι πρέπει να είναι κάπου Θεσσαλονίκη.

Άσχετο αλλά προχθές έμαθα ότι υπάρχει ομάδα που λέγεται Σκίουροι. Νομίζω ότι πρέπει να είναι κάπου Θεσσαλονίκη.

Τώρα εμένα, γιατί μου φαίνεται, αντιγραφή από το Predator?

Φαινεται οτι εχει πεσει περονοσπορος στους ρεηντζερς και αρχισαν τα promo

Back