Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ο Νόλαν είναι ερωτευμένος με την αδιανόητη ευφυία του Νόλαν και αρνείται ν'αποδεχτεί πως είναι ένας ικανός ποπκορνατζής.

Θα 'χει γούστο η Οδύσσειά του, σαν νέα εκδοχή της φάσης με τον 70'ς Ιταλό μποντιμπιλντερά. Ο ντόρος τώρα είναι τσάμπα διαφήμιση.

Έτσι.
Μουζακα στο Μοναστηράκι 20 ευρώ!

Μπορατσίστικη ζομποταινία. Ένα στρατιωτικό πείραμα των Αμερικάνων πάει στραβά και όλος ο πληθυσμός της Τασμανίας εξολοθρεύεται εκτός από κάποιους που ζομπιάζονται. Η Daisy Ridley ειναι στους εθελοντές που πάνε να μαζέψουν τα πτώματα, αλλά στην πραγματικότητα θέλει να ψάξει για τον άντρα της.

Αν και έχει γίνει συμπαθητική δουλειά με τα ζόμπι και τους ήχους τους, ο ποιητής θέλει να ασχοληθεί περισσότερο με πεζά πράγματα όπως ο πόνος της απώλειας και η θλίψη που έφερε η τραγωδία.

Το απόκοσμο σκηνικό βοηθά τα μάλλα κυρίως γιατί η Τασμανία είναι το Κιλκίς της Αυστραλίας. Έχει ένα ενδιαφέρον αλλά όταν τελειώσει, αναρωτιέσαι αν έχασες μιάμιση ώρα από την ζωή σου. Δεν είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό με ταινία της Ridley. Βασικά, θυμάμαι άλλες τρεις.

Σκληροπυρηνικό ινδονησιακό δράμα..

Ισπανογαλλική υπερκουλτούρα που δεν έχει καμία σχέση με σεπουλτούρα..

Και μία κολασμένη αμερικανιά..

Για εμάς που μεγαλώσαμε με Ρόκυ και καράτε Κιντ (το ένα)

Έχει και το καλύτερο ελληνικό ποπ κομμάτι εβερ στο τρέιλερ τι άλλο θες!

Οριακα Γ Γυμνασιου, παραπανω δεν στεκεται

Το 7 ομολογώ ήταν διασκεδαστικό, ξέρει ο JJ να προσφέρει άρτο κ θεάματα (για λίγο), μετά ποιός ξέρει γιατί φέρανε τον Rian που πέταξε την προηγούμενη ταινία στα σκουπίδια κ πήγε να κάνει κάτι δικό του κ μετά ξαναφέρανε τον JJ ο οποίος τα έκανε ακόμα πιό κουλουβάχατα κ όπως ήδη ξέρουμε από το lost κ τα Star Trek δεν το έχει για το long run.

Το 7 ομολογώ ήταν διασκεδαστικό, ξέρει ο JJ να προσφέρει άρτο κ θεάματα (για λίγο)

1771230242865-png.10055

Είδα το εκπληκτικό Wuthering Heights. Με έκανε να ξαναδώ το Singapore Sling του αείμνηστου Νίκου Νικολαΐδη και να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!

Είδα το εκπληκτικό Wuthering Heights. Με έκανε να ξαναδώ το Singapore Sling του αείμνηστου Νίκου Νικολαΐδη και να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!
Οι πρώτες κριτικές μιλάνε για σοφτ πορνό με υψηλά production values.

Απο μένα είναι ναι.

Μουρίκαρος, Καράντε Κιντ/Κόμπρα Κάι και Βόσσου;! ΞΕΚΑΘΑΡΑ η Ελληνική ταινία της χρονίας.

Ταινία Πήκι Μπλάιντερς ανατριχίλα από το τρέηλερ και μόνο. Έρωτας.

Νόρμαλ με το άλτερ ίγκο μου το Μπόμπ Όντενκερκ από την ομαδάρα Τσον Γουίκ και Νόμποντι; Γιες πλήζ, αυτό κι όλα τα σήκουελ του.

Χάπι χάλογουιν

Παιδιά είδα κατόπιν θετικών σας κριτικών το 28 Years Later: The Bone Temple και ήταν πραγματικά εξαιρετικό μοντέρνο θρίλερ, εντελώς διαφορετικό από το B-movie/σπλάτερ που περίμενα. Πέρα από την δεύτερη καλύτερη χρήση του Number of the Beast σε φιλμ, μου άρεσε τόσο πολύ που θα κάνω την παλλικαριά να κάτσω να δω το 28 Years Later για τις ιστορίες των χαρακτήρων που πλέον αγάπησα. Θυμάμαι το είχα κλείσει στο δεκάλεπτο, αποθαρρυνμένος από την φοιτητική κάμερα και το ευρύτερο βοϊδοπουτσιάρικο χάος, αλλά με τις εξαιρετικές εντυπώσεις από το Bone Temple νωπές, είμαι περίεργος να δω πώς θα μου φανεί.

Όλσο, Hamnet. Ο τίτλος ακούγεται ηλίθιος. Είχα τεράστια προκατάληψη απέναντί του γι'αυτό και μόνο. Μετά διάβασα το σενάριο και πάλι δεν ψήθηκα. Ακαδημαϊκό μελόδραμα, σιγά μην ασχοληθώ. Μετά κάπου διάβασα πως ο Τζίμης ο Κάμερον το είδε δυο φορές και πήρε τηλέφωνο τη σκηνοθέτρια να της δώσει συγχαρητήρια και να της πει ότι δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει όσο το έβλεπε. Ο Μάλικ έγραψε προσωπική συγχαρητήρια επιστολή. Λέω όπα, κάτσε. Ας βάλουμε τρέηλερ. Με παίρνουν τα ζουμιά. Αρχίζω να καταλαβαίνω τί παίζει.

Το είδαμε χθες με την κυρά και πλαντάξαμε επίσης στο κλάμα. Μεγαλειώδες, υπερβατικό, αριστούργημα. Μένει αξέχαστο. Ενέργεια κι εμπειρία αντίστοιχη με την ακρόαση του Ghosteen. Καραμπινάτη αρχαιοελληνική τραγωδία, σου αφήνει μια αίσθηση κάθαρσης απερίγραπτη.

Πάρα πολύ ιδιαίτερο, όσοι είστε γονείς ειδικά, θα πάθετε ζημιά. Λογικά θα μαζέψει όλα τα Όσκαρ. Είναι αδύνατο να σταθεί δίπλα του οποιοδήποτε 'συμβατικό' φίλμ.

^Ούτε καν.

Εντάξει δεν είναι κάνα αριστούργημα που θα θυμόμαστε για πάντα, αλλά μια χαρά περνάει η ώρα.

Προφανώς τίποτα δε φτάνει το πρώτο, αλλά ναι, το Bone Temple ήταν αξιόλογο λόγω της διαφορετικής προσέγγισης και των θεμάτων που σκαλίζει.

Θέλω να μάθω για τη πρωτιά στην εκτέλεση του Number of the Beast!
Για τα του Hamnet καλά το είχα υποψιαστεί και θα μπει σε θέαση σύντομα.

Επίσης. Τσέκαρε μαζί με τη κυρά το Sentimental Value.

Το είχα υπ' όψιν το Sentimental Value Τόνεχ, θα το δούμε οπωσδήποτε για τη λατρεία το Σκάρσγκαρντ.

Κορυφαία χρήση/εκτέλεση του Number of the Beast σε φίλμ, θεωρώ την εισαγωγική σεκάνς του πανέμορφου Spun :

Αυτό το έργο είναι όλα μου τα 00'ς σε δυο ώρες : D

Back