Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Η μπάκα που τσιτώνει κάτω από το γκι του Σενσέι με πεθαίνει ρε παιδιά. Για την δε 'επίδειξη' δεν έχω λόγια. Στο 4 Πλ. Κυψέλης-Ομόνοια πιο σκληρό MMA παίζεται.

Εγώ πάντως, είμαι της στρατηγικής "του φευγάτου η μάνα, δεν έκλαψε ποτέ!!

Τέτοιες ώρες έπαιζε και τις περιπέτειες της Justine (παρακαλώ βάλτε τα 3δ γυαλιά) στο ορθόδοξο ΑΛΤΕΡ

Επιμελείται ο Colbert που είναι γνωστό αρρωστάκι, από ότι είπε θα εστιάσει στα κεφάλαια που έχουν να κάνουν με τον Tom Bombadil.

Υπάρχει περίπτωση να δούμε τίποτες σε Dagor Dagorath στο μέλλον? Δεδομένου πως φτιάχνουν τώρα "σηκουελ" στον άρχοντα

Welcoming a packed audience, Gosling flipped the script on who is responsible for keeping cinemas afloat amid the rise of streaming and falling box office numbers.

“Six years ago, I got the manuscript,” Gosling said, referring to “Project Hail Mary.” “[It’s] the most ambitious thing I’ll ever make; it seemed impossible. It was too good not to give it a shot. Six years later, we did it. Here we are, we’re all back in theaters. It’s not your job to keep them open, it’s our job to make things that make it worth you coming out.”

1774453064403.png

Ξεκινάμε σοβαρά και υπεύθυνα..

Περνάμε σε αγνό μπλιατ τρόμο, δείτε το με vpn γιατί ο Βολοντίμιρ παρακολουθεί..

Και κλείνουμε με κάτι για τους λάτρεις των βυζγιών της Αντέλ γαλλικών άνιμε..

Καλό βράδυ και τα λέμε τον επόμενο μήνα που θα ξεχωρίσω μόνο αγνή ποιότητα προσεκτικά διαλεγμένη ανάμεσα σε τόνους σαβούρας. Είπαμε, προτείνουμε μόνο αφού δούμε κάτι και σιγουρευτούμε ότι ξεπερνάει τα ποιοτικά μας στάνταρ.

Welcoming a packed audience, Gosling flipped the script on who is responsible for keeping cinemas afloat amid the rise of streaming and falling box office numbers.

View attachment 10201
όντως; διάβασα κάποιες γνώμες ότι το χέιλ μαρί είναι φώλα.

A sequel movie to the ‘LORD OF THE RINGS’ trilogy is officially in the works.

Plot synopsis — 14 years after the passing of Frodo, Sam, Merry, and Pippin set out to retrace the first steps of their adventure. Meanwhile, Sam’s daughter, Elanor, has discovered a long-buried secret and is determined to uncover why the War of the Ring was very nearly lost before it even began. We do not own shit from the source material so we will make shit up.

δεν υπάρχει τίποτα ιερό πχια;

Ρε σεις, ΓΙΑΤΙ πουλάκια μου σίκουελ στο Λότρ; Γιατί; Μπορεί να βγει και καλό, αλλά τόση ανασφάλεια πια αναφορικά με τις νέες IP; Εδώ το Rings of Power πάτωσε κι ας ήταν 'επίσημο' ας πούμε. Στην τελική, η ποιότητα είναι που μετράει, όχι η στάμπα.

αν θυμαμαι καλα ο τολκιν ειχε γραψει καποια στιγμη οτι μετα την ηττα του σαουρον/βασιλειας Αragorn στην Gondor εμφανιστηκε νεα "σκια" απο ανθρωπους οπαδους του σαουρον. ισως εκει πατησουν για να στησουν την ταινια.

αν θυμαμαι καλα ο τολκιν ειχε γραψει καποια στιγμη οτι μετα την ηττα του σαουρον/βασιλειας Αragorn στην Gondor εμφανιστηκε νεα "σκια" απο ανθρωπους οπαδους του σαουρον. ισως εκει πατησουν για να στησουν την ταινια.

Όμως ο ίδιος ο Tolkien είδε ότι δεν πήγαινε πουθενά και παραίτησε. Άλλη μια περίπτωση αγνής ύβρις από τους σεναριογράφους, που νομίζουν ότι μπορούν καλύτερα από τον συγγραφέα.

Κάντε ταινία το Children of Hurin ρεεεεεε

Η Σούπερμασιβ Γκέημς παρουσιάζει..

Και για κλείσιμο αγνή γκερλ πάουερ διασκέδαση, δείτε το με τις φίλες σας..

Δύσκολα ξεπερνάει κανείς τις προτάσεις μου, αλλά με το να κρύβεστε δεν γίνεται τίποτα. Προσπαθήστε τουλάχιστον..

Για τους φίλους της γαλλικής κουλτούρας.

Οι ταϊλανδοί σε αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα, εκτός από τον σεξοτουρισμό.

Και μία αληθινά ντετεκτιβίστικη αμερικανιά στο κλίμα των ημερών.

Mπίλια τώρα αλήθεια τα ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΞΟΥΑΛΙ αυτά, ή χαίρεσαι να τρολάρεις με τα ο Θεός να τα κάμει, τρέηλερ των;

Back