Quantum Break

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τις απλες εκδοσεις αγορασα οχι συλλεκτικες.
 
<blockquote><br>Τις απλες εκδοσεις αγορασα οχι συλλεκτικες.<br></blockquote><br><br> :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:<br><br>Πόσες φορές θα στο πούμε; ΣΡΙΝΣΟΤΣ ΟΡ ΙΤ ΝΤΙΝΤΕΝΤ ΧΑΠΕΝ ΜΑΝΜU
 
<blockquote><br>Εμεις καναμε την Remedy αυτο που ειναι σημερα. Αν δεν ειμασταν εμεις να στηριξουμε τα παιχνιδια τους θα ειχε κλεισει εδω και χρονια.<br></blockquote><br><br><img src="http://ci.memecdn.com/794/8172794.jpg" alt="8172794.jpg" class="bbcode_img" />
 
Αθλιο port ΑΘΛΙΟ!! Aναγκαστηκα να τα βαλω ολα medium εκτος απο textures που τα αφησα στο ultra και shadow resolution στο high γιατι αλλιως σερνεται. Δεν δικαιολογουνται σε καμια περιπτωση οι απαιτησεις του για τα γραφικα που εχει. Υπαρχουν αλλα παιχνιδια που στο ultra εχουν καλυτερα γραφικα απο αυτα του Quantnum Break και τρεχουν κανονικα. Οπως ειπα και χτες η Remedy μας προδωσε . Θανατος στις κονσολες ! Εαν σε 1 μηνα μας προδωσει και η id με το νεo DOOM ε τοτε θα παω στα γραφεια τους να τους δειρω!  Παιζω στο hard και μονο hard δεν ειναι τους σκοτωνω ολους πολυ ευκολα.  Ηθελα να ανεβασω βιντεο στο youtube απο gameplay να δειτε τι παιχταρας ειμαι αλλα δεν μπορω επιδη το store δεν υποστηριζει shadow play η fraps!! Αφου τερματισω το παιχνιδι μετα αξιζει να το ξαναπαιξω απο την αρχη για να κανω διαφορετικες επιλογες? Αλλαζει οντως τελειως το παιχνιδι ετσι?
 
Ναι, αξίζει. Αλλάζει πολύ. Τα fps φτάνουν τα 90 και ενεργοποιείται η pure 1080p ανάλυση.<br><span class="bbcode_spoiler"> :rofl2:</span>
 
Δεν βλέπω τον όρο DSR και ανησυχώ...
 
Άμα τους σκοτώνεις όπως στο Tomb Raider δε χρειάζεται είδαμε ήδη τι παιχταράς είσαι.
 
Ε τοτε μπορει να ανεβασω βιντεο οταν το windows store βαλει υποστηριξη για shadowplay.
 
Το τερματισα. Στο Hard που μονο hard δεν ηταν. Καλο παιχνιδι αλλα το Alan wake ειναι 1000 φορε καλυτερο.
 
http://news.xbox.com/2016/08/10/special-edition-quantum-break-hitting-retail-and-steam-september-14/" class="bbcode_url">Special Edition of Quantum Break for PC Hitting Retail and Steam on September 14
 
Το καλύτερο πράγμα που περιέχει αυτή η συλλεκτική είναι ότι https://twitter.com/remedygames/status/763398340667113472" class="bbcode_url">τρέχει σε Win7.
 
Oκ αυτό σχεδόν σαν τρόλινκ μου φάνηκε όπως το είπες, αλλά δε με νοιάζει! Είναι ο δίπλα! Που φωνάζει!<br><br>Δε νομίζω βέβαια να ασχοληθώ με το ΚΜ, αλλά ανοίγει τον δρόμο και για το Στέητ οφ Ντηκέι 2, στην περίπτωση που σκάσει ως Γουίν (Μπεν) Τεν εξκλούσιβ.
 
<blockquote><br>Το καλύτερο πράγμα που περιέχει αυτή η συλλεκτική είναι ότι https://twitter.com/remedygames/status/763398340667113472" class="bbcode_url">τρέχει σε Win7.<br></blockquote><br><br>Σιγά το επίτευγμα.
 
Σίγουρα δείχνει πόσο μλκς ήταν τα περί dx12 και της αναγκαιότητας αυτού για να λάμψει ένα υπεργαμάτο γκέημ σαν το KM. Kαι το πόσο άπατο πήγε πιθανότατα στο γουίν στορ, οπότε μόλις 4-5 μήνες μετά σκάει στον ατμό με σαπόρτ και για τα 7άρια, πριν ξεχάσει τελείως ο κόσμος ότι υπάρχει.
 
Μωρέ, ας ήταν καλό παιχνίδι το QB και ο κόσμος όλα θα τα έχαφτε. Δυστυχώς η Remedy έκανε το πρώτο της στραβοπάτημα.
 
<blockquote><br>Το καλύτερο πράγμα που περιέχει αυτή η συλλεκτική είναι ότι https://twitter.com/remedygames/status/763398340667113472" class="bbcode_url">τρέχει σε Win7.<br></blockquote><br><br>Και πολύ που άντεξε.
 
Back
Top