Ώρα για ζώδια...η κάτι ανάλογο

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Εδώ Λάρισα τρία μαγαζιά πιάσανε χτες το βράδυ. Τα υπόλοιπα δούλεψαν κανονικά.

Clipboard01.jpg
Διαβάζοντας την περιγραφή, θα έλεγα ότι είναι ανησυχητικά εύστοχο για witchdoctorιλίκι. Επίσης έμαθα ότι δε θα κάνω καριέρα ως πωλητής αυτοκινήτων Ferrari.

@stefan24 το λινκ σου λεει enfj και εσυ ποσταρες infp! τι απο τα δυο ισχυει;
Μηπως εισαι διπλη προσωπικοτητα; :gap: Οο

Έκατσα και το ξαναέκανα για να δω αν υπήρξε καμιά μεταβολή στην προσωπικότητά μου από την τελευταία φορά αλλά μπα, ακόμα ΙΝΤΡ-Τ. "The Logician".

The Logician personality type is fairly rare, making up only three percent of the population, which is definitely a good thing for them, as there’s nothing they’d be more unhappy about than being “common”.

Είμαι μια ξεχωριστή χιονονιφάδα.

Διάσημοι Logicians, o Bill Gates, o Einstein και ο Lord Varys λολ.

To Α και το Τ σημαίνουν assertive και turbulant...ειναι εξτραδακι του σαιτ αυτουνου και σημαινει κατα ποσο έχεις "κατασταλαξει" στη ζωη σου...ψιλοπερισσοτερο ανακριβες απο τα αλλα 4 traits βεβαια.

να, οριστε, "Where Campaigners do not shine is in systems of strict regimentation and hierarchy, such as military service. Campaigners thrive on the ability to question the status quo and explore the alternatives "

To Α και το Τ σημαίνουν assertive και turbulant...ειναι εξτραδακι του σαιτ αυτουνου και σημαινει κατα ποσο έχεις "κατασταλαξει" στη ζωη σου...ψιλοπερισσοτερο ανακριβες απο τα αλλα 4 traits βεβαια.

αυτο το turbulant, σημαινει οτι το σκαρι μας διψαει για ταλαιπωρια;

Πανω κατω μου φαινεται οτι σημαινει ανησυχος νους...οτι ψάχνεται καποιος.. :D

Back