Ώρα για ζώδια...η κάτι ανάλογο

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
το J ti ειναι ρε μαν; jihad;

Ποσο τάξη γουστάρεις/βάζεις στη ζωή σου γενικότερα...μια καρικατουρα του pure 100% Judging θα ηταν η εμμονή της Amy Santiago με το filing απο brooklyn 99,ξερω γω

Ποσο τάξη γουστάρεις/βάζεις στη ζωή σου γενικότερα...μια καρικατουρα του pure 100% Judging θα ηταν η εμμονή της Amy Santiago με το filing απο brooklyn 99,ξερω γω
ΜΟΝΟ εγώ δεν χάρηκα τόσο όταν έγινε Sergant :p ?

]εχει πεσει λιγο το στοριλαιν της μου φαινεται απο τοτε που εμεινε εγγυος...λογικο ομως αφου η κοπελα πρπ να κοιταξει λιγο και το μωρο[/SPOILER

Last edited:
εχει πεσει λιγο το στοριλαιν της μου φαινεται απο τοτε που εμεινε εγγυος...λογικο ομως αφου η κοπελα πρπ να κοιταξει λιγο και το μωρο
Σταμάτησα απότομα την σειρά και δεν κατάλαβα τι συνέβη. Θέλω απίστευτα να την συνεχίσω , just brilliant

Εγω νομιζα οτι ειναι ιντερνασιοναλ τζιχαντ. Θα πρεπει να τσεκαρω ποιοι ανηκουν στο περιφημο INTJ.
Με το INFP-T που εβγαλε σε μενα, δεν ενθουσιαστικα. Κοντοι, πειρατες και σαπουνοπερες. Τσιφλικαδες και παρθενοι που δεν καταφεραν να περασουν το σταδιο ραβασακι.

Εγω νομιζα οτι ειναι ιντερνασιοναλ τζιχαντ. Θα πρεπει να τσεκαρω ποιοι ανηκουν στο περιφημο INTJ.
Με το INFP-T που εβγαλε σε μενα, δεν ενθουσιαστικα. Κοντοι, πειρατες και σαπουνοπερες. Τσιφλικαδες και παρθενοι που δεν καταφεραν να περασουν το σταδιο ραβασακι.

σταματα να το σκέφτεσαι πολυ και πέρνα στο δοξασμένο ENFP-T στρατόπεδο. Χάμπαλο όλα.

INFJ-A...

INFJ-A...

5822d96a8d1780a96061969917a1f044_400x400.jpeg

Back