Ragequit.gr quotes without context

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
@Great0ldOne σαν παιδια και εμεις επιβαλλεται νομιζω :p

Πρώτη φορά το παίζω και γουστάρω πολύ.

Κατά τα άλλα, περαστικά Μάνο! Εγώ είχα 2 πεσίματα μέσα στο '22, ευτυχώς χωρίς κανένα σπάσιμο. Από θαύμα τη γλίτωσα, ειδικά τη δεύτερη φορά.

Κοψε τους καφεδες

Δε φταίει ο καφές Λέλο μου αλλά ένα υγρό που ήπια για μια ιατρική εξέταση και, εδώ και δυο μέρες, ο ρόλος της τουαλέτας έχει αναβαθμιστεί. :Ρ

Είναι τίγκα στην ασπαρτάμη αυτό το υγρό, το καλό είναι ότι σε κάνει να μισείς κάθε λογής αναψυκτικά. :p

Είναι τίγκα στην ασπαρτάμη αυτό το υγρό, το καλό είναι ότι σε κάνει να μισείς κάθε λογής αναψυκτικά. :p

Δεν ξέρω τι σκατά ήταν, πάντως γλυκό ήταν, δίκιο έχεις. Μια αηδία. Ωστόσο, μια χαρά τη ρούφηξα τη Ζήρο σήμερα... Η περίπτωσή μου είναι "ανίατη" μάλλον. :Ρ

Μπορει να ειναι κατι που επαιρνε/επινε και ενας φιλος. Η δηλωση που ειχε κανει, οτι βγαινει απο μπροστα, βγαινει και απο πισω, δεν αφηνε κανενα περιθωριο παρερμηνειας.

Μπορει να ειναι κατι που επαιρνε/επινε και ενας φιλος. Η δηλωση που ειχε κανει, οτι βγαινει απο μπροστα, βγαινει και απο πισω, δεν αφηνε κανενα περιθωριο παρερμηνειας.

Back