όχι εννοώ για να κάνεις κλίσμα το ήπιες; γιατί θα έχει χαλαρώσει εκεί πίσω μετά από όλα αυτά αρκετά 
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!όχι εννοώ για να κάνεις κλίσμα το ήπιες; γιατί θα έχει χαλαρώσει εκεί πίσω μετά από όλα αυτά αρκετά![]()
Οχι, υπονοώ την εξέταση που εμπρόκειτο να κάνεις...Αν υπονοείς το υγρό που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν θα παχύνεις σε περίπτωση που το πιεις, όχι, δεν είναι αυτό. :Ρ
Οχι, υπονοώ την εξέταση που εμπρόκειτο να κάνεις...
Κάνε και κανένα διάλλειμα όμως, μη την κάνεις λάστιχο.θα παιχτει συντομα η σε βαθος ετων
To παίζω άνετα, πολύ τίμιο!
οποίος νιώθει μοναξια όταν παίζει να μου στείλει για coop
Εγώ θέλω το πρώτο παρθενικό [...] να το παίρνω μοναχός μου
είχαμε πάει μια μεγαλούτσικη παρέα και ξεκωλιαστίκαμε
Το είχα ξεκινήσει κάποια στιγμή, πριν από περίπου δύο χρόνια, αλλά επειδή έπαιζα μόνος το βαρέθηκα αρκετά γρήγορα.
οχι μονο εδω, παντου. και που βαζεις την υπογραφη σου, μαζι με αλλα πτηνα.Ναι σωστά, πρέπει να προσέχουμε και τι γράφουμε εδώ μέσα!
τι άλλα πτηνά, ένα είναι το πουλί, έχει κανείς συγκεκριμένα κόκκορα ή γαλοπούλα ας πούμε αντί για πουλί; ΤΟ πουλί.
Πάλι καλά να λέμε που είναι ΤΟ πουλί, γιατί αν ήταν κόκορας, θα είχε γίνει κρασάτος και αν ήταν γαλοπούλα, δεν θα την είχε βγάλει καθαρή τα Χριστούγεννα. ;Ρ
ενα κουνελι θα πρεπει να σας τα εξηγει ολα; μα ολα.