What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ragequit.gr quotes without context

lelos kounelos

Tarrasque
^ Μαρέσειςςςς...
Δειχνεις για ανθρωπο που κατεχει την τεχνη της διαπραγματευσης.
Μια σταγονα μελι προσελκυει περισσοτερες μυγες απο οσες ενα βαρελι ξυδι.

Πολυ σημαντικη η ευγενεια. Ισοπεδωνεις την βαθμολογικη διαφορα (Ναυαρχος) και λοιπους φραγμους, βαζοντας χαριτωμενες πινελιες στις λεξεις που γεφυρωσαν χασματα.
Αυτο το παιχνιδι με τις λεξεις ειναι που ξεχωριζει τον ασχετο απο τον κυριαρχο της καταστασης.

Αυτα δεν πιανουν στον Ναυαρχο του στολου μας, αλλα εισαι και γνωστης της αξιας που εχει η εξασκηση.
Το κινητρο ειναι η προκληση και οχι το αποτελεσμα που, ΣΙΓΟΥΡΑ, δεν θα ηθελες.

Θαυμασα και τον Ναυαρχο. Η ψυχραιμια ειναι πολυ σημαντικο συστατικο σε μια διαπραγματευση.

Να προσθεσω κι εγω το λιθαρακι μου. Η δημιουργια περιεργειας ειναι πολυ σημαντικη και σαν τριτο ποιντ, συμπληρωνει το τριγωνο. Ευγενεια, ψυχραιμια, δημιουργια περιεργειας. Το χρυσο τριγωνο στις διαπραγματευσεις.

Σε πραγματικο περιστατικο, οχι σε ψυχρο quote που σκοπο εχει να δημιουργησει λανθασμενες εντυπωσεις απο το πουθενα. Δεν παρακαλαμε και ουτε επιμενουμε/διαταζουμε. Πρεπει να γινει εξαπινης.

Μα καλα, δεν θελεις να δεις τι γευση εχει; (οχι το αποτελεσμα). Επρεπε να φτασει στα 45 της για να ξυπνησει η περιεργεια της που θα απεβαλε φραγμους. Δεν αναλωθηκα στους κλασσικους διαλογους που καταστρεφουν το mood.

Ναυαρχε, εχεις νοιωσει ποτε πως ειναι να χαριζεις καρτουλα των 1.000€;

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Δειχνεις για ανθρωπο που κατεχει την τεχνη της διαπραγματευσης.
Μια σταγονα μελι προσελκυει περισσοτερες μυγες απο οσες ενα βαρελι ξυδι.

Πολυ σημαντικη η ευγενεια. Ισοπεδωνεις την βαθμολογικη διαφορα (Ναυαρχος) και λοιπους φραγμους, βαζοντας χαριτωμενες πινελιες στις λεξεις που γεφυρωσαν χασματα.
Αυτο το παιχνιδι με τις λεξεις ειναι που ξεχωριζει τον ασχετο απο τον κυριαρχο της καταστασης.

Αυτα δεν πιανουν στον Ναυαρχο του στολου μας, αλλα εισαι και γνωστης της αξιας που εχει η εξασκηση.
Το κινητρο ειναι η προκληση και οχι το αποτελεσμα που, ΣΙΓΟΥΡΑ, δεν θα ηθελες.

Θαυμασα και τον Ναυαρχο. Η ψυχραιμια ειναι πολυ σημαντικο συστατικο σε μια διαπραγματευση.

Να προσθεσω κι εγω το λιθαρακι μου. Η δημιουργια περιεργειας ειναι πολυ σημαντικη και σαν τριτο ποιντ, συμπληρωνει το τριγωνο. Ευγενεια, ψυχραιμια, δημιουργια περιεργειας. Το χρυσο τριγωνο στις διαπραγματευσεις.

Σε πραγματικο περιστατικο, οχι σε ψυχρο quote που σκοπο εχει να δημιουργησει λανθασμενες εντυπωσεις απο το πουθενα. Δεν παρακαλαμε και ουτε επιμενουμε/διαταζουμε. Πρεπει να γινει εξαπινης.

Μα καλα, δεν θελεις να δεις τι γευση εχει; (οχι το αποτελεσμα). Επρεπε να φτασει στα 45 της για να ξυπνησει η περιεργεια της που θα απεβαλε φραγμους. Δεν αναλωθηκα στους κλασσικους διαλογους που καταστρεφουν το mood.

Ναυαρχε, εχεις νοιωσει ποτε πως ειναι να χαριζεις καρτουλα των 1.000€;

Εκτός από το γέλιο (το ριάξιο), μου αρέσει κιόλας ο τρόπος που τα σκέφτεσαι και τα γράφεις. Κρίμα που δεν μπορούμε να βάλουμε περισσότερα ριάξια σε ένα ποστ.

lelos kounelos

Tarrasque
Όχι καθώς η πιο ακριβή κάρτα που έχω αγοράσει ήταν 200κάτι γιουρο.
Θελεις να αγορασεις δυο καρτουλες με 1.000€ και να μου χαρισεις την μια; Θα ειναι διπλη η χαρα, ιφ γιου κνο γουατ α μιν.

lelos kounelos

Tarrasque
Επιτέλους κάποιος που συμφωνεί με τα γούστα μου.
Εχουμε πληθωρα γουστων αλλα δεν μπαινουν ολα στις ανακοινωσεις. btw και σε εμας αρεσουν οι γυναικες. Δεν ειμαστε και τοσο διαφορετικες υπαρξεις. Το λαθος σου ειναι οτι δινεις χρονο σε οτι σε διαχωριζει και αυτο σου στερει γουστα που ισως να μην ξερεις.

Εμενα πχ βγαζω γουστα οταν μου χαριζουν καρτες των 1.000€ και εσυ ακομα δεν ξερεις εαν σου αρεσει να χαριζεις τετοιες καρτες.

Dim Gian Bot

Death Knight
Εμενα πχ βγαζω γουστα οταν μου χαριζουν καρτες των 1.000€ και εσυ ακομα δεν ξερεις εαν σου αρεσει να χαριζεις τετοιες καρτες.

Μια δοκιμή θα τον pissει τον Ναυαρχούκο μας.

Το ερώτημα είναι άλλο: κι άμα του αρέσει;;;

Dim Gian Bot

Death Knight
^ Κάποια πράγματα πρέπει να ξεκαθαρίζονται άμεσα για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. :Ρ

Top Bottom