What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ragequit.gr quotes without context

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
έτσι για το γαμώτο και την εμπειρία το πήρα, αν και όπως είπα το λουκάνικο ήταν φανταστικό.
Ντροπής πράγματα. Μας βλέπουν και ηλικίες κάτω των 40 ετών.

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
ωστοσο μιτσακο, καπου εδω να προσθεσω οτι η ατακα εγράφη ακριβως στο κοντεξτ που περιγραφει και που υπαινισσεσαι.
αρα δεν εισαι οντοπικ, φρονω.
πραγμα που μ ενθουσιαζει. ψοφαω για οφτοπικ.

lelos kounelos

Tarrasque
Θαρρω οτι ο @mits@kos εκανε σωστα το λειτουργημα του και το εργο του ειναι θεαρεαστο.
Η θεικη μου υποσταση ενθουσιαστηκε τοσο ωστε να σκεφτει καλυμα απο υλικο στολης δυτη, για τις καλοκαιρινες βουτιες.
Για να μην γινονται μινιατουρα απο το κρυο νερο.

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Θαρρω οτι ο @mits@kos εκανε σωστα το λειτουργημα του και το εργο του ειναι θεαρεαστο.
Η θεικη μου υποσταση ενθουσιαστηκε τοσο ωστε να σκεφτει καλυμα απο υλικο στολης δυτη, για τις καλοκαιρινες βουτιες.
Για να μην γινονται μινιατουρα απο το κρυο νερο.

Καλύτερα μινιατούρα από το να στο αρπάξει κάνα λαγόψαρο!

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
ωραια εικονα κουνέλο.
ριχτην στο AI προγραμμα κει χαμω που ασχολεισαι, να δουμε τι θα βγαλει. :cool:

εντιτ: καλα, ενθουσιαζομαι μονο που σκεφτομαι τι εργα τεχνης εχεις στο υποφολντερ xxx στον φακελο ΑΙ ίματζης που χεις στο πισί σου.. :ROFLMAO:

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
ωστοσο μιτσακο, καπου εδω να προσθεσω οτι η ατακα εγράφη ακριβως στο κοντεξτ που περιγραφει και που υπαινισσεσαι.
αρα δεν εισαι οντοπικ, φρονω.
πραγμα που μ ενθουσιαζει. ψοφαω για οφτοπικ.

Αν και έχεις δίκιο, πρέπει να συγχαρούμε τον @mits@kos για τον υπερβάλλοντα ζήλο και που έθιξε ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα όπως πολύ σωστά επισήμανε ο @lelos kounelos !

mits@kos

Death Knight
Μα τα χίλια Durex, μόλις επαλήθευσα. Ήταν 7:30 το πρωί και λειτούργησα αντανακλαστικά: είδα "τον έβγαζε έξω", έκανα παράθεση. Στοιχειώδης δημοσιογραφική δεοντολογία θα απαιτούσε να ρίξω βλέφαρο έστω μια σελίδα πιο πίσω, αλλά δεν είμαι δημοσιογράφος, συνεπώς no regrets.

lelos kounelos

Tarrasque
συνεπώς no regrets
Αυτο ειπε και εκεινη, στην κυριολεξια.

ωραια εικονα κουνέλο.
ριχτην στο AI προγραμμα κει χαμω που ασχολεισαι, να δουμε τι θα βγαλει. :cool:

εντιτ: καλα, ενθουσιαζομαι μονο που σκεφτομαι τι εργα τεχνης εχεις στο υποφολντερ xxx στον φακελο ΑΙ ίματζης που χεις στο πισί σου.. :ROFLMAO:

Ξεκιναω με το "εντιτ". Βασικα, δεν υπαρχει περιπτωση να με αφησει καν να πλησιασω καν στην λεξη που πρεπει να χρησιμοποιησω. Παραδειγμα, δεν σε αφηνει να χρησιμοποιησεις την λεξη fart.
Αυτη η περιεργεια που εχουν οι πολλοι, να μαθουν τι εχω στο μυαλο μου κτλ. Συνηθως ειναι πολυ εντονη. Οι ανθρωποι ειναι πολυ περιεργοι αρα, εγω, δεν ειμαι ανθρωπος. Δεν κανω και τετοια πραγματα, ειμαι εγκεφαλικος τυπος και δεν εννοω με τηλεπαθεια.

Εκανα ομως προσπαθεια να πλησιασω σε αυτο που ζητησες.

1335489c-1fee-4789-88c4-64139a92b4c4.jpg

c73875d8-8378-4bc7-a7f4-d56ac1ed559e.jpg

Top Bottom