Τελικά οι πάνες για ποιον είναι?τώρα με τον μικρό που είναι ζόρικα τα λεφτά θα με χέσει πολύ, άσε που "εγώ για το παιδί το πήρα" δεν νομίζω να πιάσει

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Τελικά οι πάνες για ποιον είναι?τώρα με τον μικρό που είναι ζόρικα τα λεφτά θα με χέσει πολύ, άσε που "εγώ για το παιδί το πήρα" δεν νομίζω να πιάσει
handheld σε καλό FF για χέρια ενήλικα, pls share.
Κι έκανα συνειδητή προσπάθεια να μη feedάρω το thread, dammit!
Όπως τη βρίσκει κανείς.Maria 64
... δεν ξέρεις πού ρίχνεις και από πού τις τρως....
Το σκληρό πουλί της νιότης..... τότε που στίβαμε την πέτρα με το ένα χέρι...Με έκανε να ονειρεύομαι ποτε θα το πιάσω ενώ παράλληλα ξύπνησε αναμνήσεις πολλών ετών.
Γιατί το έκανες αυτό στον εαυτό σου? Δεν σε πόναγε μετά?Το σκληρό πουλί της νιότης..... τότε που στίβαμε την πέτρα με το ένα χέρι...
Παιδιά το handheld βοηθά τελικά πολύ στο να τελειώνεις
Την έχω βγάλει και την χτυπάω πάνω στο αμόνι!
την παίρνεις με βάθος τουλάχιστον πενταετίας, ίσως και να σε ενδιαφέρει μελλοντικά ποτέ δεν ξέρεις.
μπορεί να είνια καλό αυτό, ίσως και όχιμιας και μικρός δεν τον πολυέπαιζα.
δεν ξέρω αν χρειαζόμασταν αυτή την πληροφορία να πω την αλήθεια.Ξέρετε τι, το παίζαμε με παρέα και ο καθένας μας είχε "τον αγαπημένο" του,
άρα σταμάτησε να το παίζει και το μούλιασε ο Λάκης 2 φορές. σωραίος δε λέωΜάλιστα ο Λάκης έπαιζε τόσο πολύ που το λέγαμε Blade of Lakis. Τώρα ο Lakis πάει για 2ο παιδί και εγώ παίρνω achievements με τον "Γαλάτη" του.
Και εγω λεω να το παιξω αλλα ακομα δεν ξερω ποτε!
That's what she said.STOP THE SPREAD
να πω την αλήθεια και αυτό έγινε πριν αποκτήσω παιδί, τώρα δε με βλέπω να το πιάνω ποτέ ξανά