- Joined
- Nov 27, 2012
- Messages
- 13,320
θα σου έλεγα να πας στην μεγαλύτερη που μπορείς να βρεις
Υπάρχουν διάφορα sites να κρίνεις ποιο είναι το κατάλληλο μέγεθος
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!θα σου έλεγα να πας στην μεγαλύτερη που μπορείς να βρεις
Υπάρχουν διάφορα sites να κρίνεις ποιο είναι το κατάλληλο μέγεθος
ίσως είναι ο λίγος χρόνος που έχω για μένα πλέον όπου πρέπει να διαλέξω που θα τον δώσω
Αναπόφευκτο.ηδη το 24αρι οταν το ειχα πρωτοχρησιμοποιησει μου φαινοταν τεραστιο
Σε άλλους δεν χωράει, σε άλλους κολυμπάει.Ερχόμενος κιόλας από 24 άρι, οπότε δεν είναι ότι δεν είχα γευτεί
Μάλλον ήρθε ο καιρός να το ξαναπιάσω.
Βαστα λιγο ακομα, εχουμε Black Friday σε λιγες εβδομαδες, κριμα ειναι.Σε έκπτωση μπορεί και να το έπαιζα.
Κι εγώ σχεδόν δεν το έπαιξα έβδομη φορά
βρε, καλες ειναι κι οι εξι.
Ανοίγοντας κουτιά θα χάσεις πολλά λεφτά.
Πως ωριμάζει το γάλα ένα πράγμα.Πάρτε το χαμπάρι απο δω και μπρός τους ΑΑΑ τίτλους μόνο σε πόρτ θα τους βλεπετε, τελευταίοι και καταϊδρωμένοι.
Το έπαιξα πρώτη φορά πέρυσι. Παίζεται μια χαρά από άποψη gameplay αλλά έχει όλα τα χαρακτηριστικά των παιχνιδιών της εποχής του, μικρά και απλοϊκά levels και προφανείς τεχνικούς περιορισμούς.
Το επαιξα το 2011 οταν βγηκε και ειναι σαν το 2 αλλα με χαλια γραφικα.
αν καποιος συνηθως παιζει στο easy το normal ειναι ξεκαθαρα μεγαλυτερη δυσκολια.
τελειωνω με τον γιαννη.
Αιώνιος party-pooper: δεν χρειάζεται after, συμβαίνει πάνω στο παρκέ ο έρωτας για τους Μπακς.- τελειωνω συγχρονως με τον γιαννη ενω κανομε αργο, παθιασμενο ερωτα στα αποδυτηρια των μιλγουωκη μπακς?
Είναι στρατηγική. Συνέχεια πάνω πάνω τελειώνουμε στην κανονική διάρκεια και στα playoff την παίρνουμε σκληρή όπως λέτε. Ε ας μπούμε τελευταίοι φέτος μήπως αλλάξει το κάρμαισχυει, παρτυπούπε.
με 1-6 οι αντιπαλοι φέτο κανουν σκληρη και εντονη συνουσια στο κουφαρι της ομαδος.