What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ragequit Προτάσεις

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682
<blockquote><br><blockquote>Μα γιατί να κάνει κάποιος 3-4 κλικς για να διαβάσει ολόκληρο το ριβιού;</blockquote><br><br>Kάτσε, για να καταλάβω, το εννοείς στα σοβαρά τώρα αυτό που λες; Δηλαδή ειλικρινά θεωρείς πρόβλημα / μπελά / κούραση τα 3-4 κλικς;<br></blockquote><br>Όλοι ξέρουμε ότι είναι μια clickbait τεχνική που υιοθετήσατε από τα αδέρφια σας στο IGN.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,244
Το κάνανε για να πούνε μετά στην AMD μα κοίτα να δεις πόσα κλικς πήρε το άρθρο για την 480 και το συνάφι της.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
<blockquote><br>Υπαρχει τροπος να προστεθει στα reviews, tag το οποιο να σε παραπεμπει στο thread του παιχνιδιου στο forum?<br></blockquote><br><br>Υπαρχει τροπος να προστεθει στα reviews, tag το οποιο να σε παραπεμπει στο thread του παιχνιδιου στο forum?
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
γιον καταλαβα καλα???<br>ρωτησες αν υπαρχει τροπ<br><br><br><br><br><br><br>(οχι, δεν θα συνεχισω. το ξεκινησα για να τρομαξω τον κοσμο. αν κανωμε εδω τη ρουτινα μας, γιον και συνεχισουμε τον διαλογο αυτον 4-5 ποστς ακομα, παιζει να παμε both για περμανάντ μπανιο.)  :lol:
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,630
Αυτό το θέμα το συζητάμε από πριν κιόλας ιδρυθεί το σαιτ, και η συζήτηση κρατάει ακόμα (κυριολεκτικά). Αλλά αν το κάνετε quote 5-6 φορές ακόμα είμαι σίγουρος πως θα υλοποιηθεί αυτόματα από τον ΙΤ θεό του ίντερνετς.<br><br>Ιδανικό σύστημα που επιθυμούσαμε αρχικά είναι κάτι σαν αυτό στο http://www.rpgcodex.net/" class="bbcode_url">RPG Codex, όπου κάθε νέο άρθρο που γράφουν δημιουργεί αυτόματα μια νέα εσχωρή ή εισχωρή στο ηλεκτρονικό υπολογιστικό σύστημα του φόρουμ τους, και η συζήτηση των άρθρων πραγματοποιείται αυτομάτως εκεί. Έτσι βλέπει ο άλλος πχ πως "αμάν, αυτό το άρθρο έχει ήδη 150 σχόλια, τα σπάνε αυτοί" και η κίνηση στο σαιτ αποκτάει την πραγματική της υπόσταση και προς τα έξω. Αλλά αυτό το σύστημα απαιτεί σύνδεση σελίδας-φόρουμ που προς το παρόν δεν είναι δυνατή στην πλατφόρμα που έχουμε στήσει το σάιτ χωρίς πολύ χρόνο και χρήμα, με αμφίβολα αποτελέσματα ακόμα και έτσι.<br><br>"Εύκολη" λύση είναι να γράφουμε στο τέλος του κάθε άρθρου "η συζήτηση συνεχίζεται ΕΔΩ" με λινκ προς το φόρουμ. Αλλά κάτι τέτοιο ουσιαστικά αναιρεί οποιονδήποτε λόγο να γράφονται σχόλια κάτω από τα άρθρα, και όσο να πεις φαίνεται άσχημο να βλέπει ο άλλος μηδέν σχόλια κάτω από κάποιο ρηβιού.<br><br>Αν υπάρξει κάποιο άλφα κεφάλαιο στην άκρη από διαφημιστικά ντηλς, θα είχαμε τις πλάτες για να το κοιτάξουμε πιο ζεστά το ζήτημα στο μέλλον. Πχ να πιάσουμε κάποιον web designer και να του πούμε στα ίσα "θέλουμε αυτό, μπορείς να το κάνεις και αν ναι πόσα θες", για να το προχωρήσουμε. Νιώθοντας παράλληλα πλήρως άσχημα που ξεπουλήσαμε την ψυχή μας και την τρουίλα μας στο δγιάολο για 2 banners, ας μην επαναλαμβάνουμε τα αυτονόητα.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Αν θετε το ξανακουοταρω. Τα παντα για την τρελα μας.  :silly:<br><br>Το rpg codex ειχα κατα νου οταν το&#039; γραφα ξανα και ξανα, αλλα και μια απλοποιημενη μορφη μια χαρα θα ηταν σε πρωτη φαση. Ελπιζω να υπαρξει αυτη η δυνατοτητα στο μελλον. Εσεις βαλτε banners και τ&#039; αλλα αστε τα πανω μας.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Το είχα ξαναποστάρει αλλά αφού άνοιξε συζήτηση και εδώ το ξαναλέω, απο την κοινωνικοποίηση στην κεντρική σελίδα όταν πατάω σε ένα θέμα μου το ανοίγει σε νεα σελίδα με αποτέλεσμα να χάνομαι σε πολλές σελίδες και στο τέλος να μην ξέρω που ήμουν και που ήθελα να γράψω η να διαβάσω, θα αλλάξει αυτό; Εντάξει δεν λέω αν είναι μόνιμο θα το υποστώ και αυτό αλλά θα είναι δύσκολο  :housemd:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Αυτο συμβαινει γιατι λειτουργουν σα δυο διαφορετικες πλατφορμες. Δεν ξερω αν γινεται αυτο που ζητας (και οι δυο οι τροποι βολικοι μου ειναι). Σε περιπτωση που δε γινεται αυτο που θες, θα σε αναβαθμισουμε ετσι ωστε να κανεις multitasking πιο γρηγορα. Ρωτα κι εμας τους μπαμπαδες, κατι ξερουμε.  :silly:
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,244
<blockquote><br><blockquote><br>Υπαρχει τροπος να προστεθει στα reviews, tag το οποιο να σε παραπεμπει στο thread του παιχνιδιου στο forum?<br></blockquote><br><br>Υπαρχει τροπος να προστεθει στα reviews, tag το οποιο να σε παραπεμπει στο thread του παιχνιδιου στο forum?<br></blockquote>
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
<blockquote><br>Αυτο συμβαινει γιατι λειτουργουν σα δυο διαφορετικες πλατφορμες.<br></blockquote><br>Δεν ευθύνονται οι δύο πλατφόρμες γι&#039; αυτό. Μια γραμμή κώδικα είναι που ανοίγει όλα τα links σε νέα καρτέλα αντί στο ίδιο παράθυρο. Οπότε γίνεται να αλλάξει.<br>Εμένα προσωπικά με βολεύει να ανοίγουν σε νέο tab καθώς δεν χρειάζεται να πατάω back για να γυρίσω στην προηγούμενη σελίδα που ήμουν (και άρα να την φορτώσω εκ νέου). Αλλά γούστα είναι αυτά.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Ναι ε, δεν το ξερα αυτο, αλλα απ την αλλη δεν σκαμπαζω και πολλα απο τετοια.
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,526
<blockquote><br>Το είχα ξαναποστάρει αλλά αφού άνοιξε συζήτηση και εδώ το ξαναλέω, απο την κοινωνικοποίηση στην κεντρική σελίδα όταν πατάω σε ένα θέμα μου το ανοίγει σε νεα σελίδα με αποτέλεσμα να χάνομαι σε πολλές σελίδες και στο τέλος να μην ξέρω που ήμουν και που ήθελα να γράψω η να διαβάσω, θα αλλάξει αυτό; Εντάξει δεν λέω αν είναι μόνιμο θα το υποστώ και αυτό αλλά θα είναι δύσκολο  :housemd:<br></blockquote><br><br>Νομίζω ότι δεν είναι και τόσο λειτουργικό να κλικάρεις σε ένα thread της Κοινωνικοποίησης 101, αυτό να σε βγάζει εκτός της κεντρικής σελίδας, αφού στο ίδιο παράθυρο ανοίγει το forum και μετά να πρέπει να πατάς back ή στο logo για να δεις ποια θέματα σου ξέφυγαν. Άλλωστε η ίδια η πλατφόρμα του forum σου παρέχει τη δυνατότητα να δεις ποια threads περιέχουν νέα μηνύματα.<br><br>Με την ισχύουσα κατάσταση λοιπόν, με ένα κλικ μένει ανοικτή η κεντρική σελίδα παράλληλα με το forum, χωρίς να "εκβιάζεις" τη διαδικασία "δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέο παράθυρο", οπότε ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι σε τι θα εξυπηρετούσε η επιστροφή στην αρχική του μορφή.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Kαλά είναι και μέχρι να το συνηθίσω, απλά μέχρι τότε θα έχω 5-6 παράθυρα ανοιχτά  :cool:
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,533
Δώρο μια κόπια του Fallout 4 στον Κρόνο που έχει πιάσει το νόημα!
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,244
Να περάσω από το κότερο εεε από το σπίτι να την παραλάβω ή θα μου την ταχυδρομήσεις;
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,533
Τρισεύγε, πλέον έχεις μπει για τα καλά στο νόημα μου φαίνεται!
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
<blockquote><br>Χμμμ, εγώ γιατί νομίζω πως μου εμφανίζει spoilers?<br><br><span class="bbcode_spoiler">test</span><br>[hide login=1]test[/hide]<br></blockquote><br><img src="http://i66.tinypic.com/2eq7x1s.png" alt="2eq7x1s.png" class="bbcode_img" /><br><br>Ημουν σιγουρος πως εβγαζε spoiler tag. Για καποιο λογο το ονομασανε ΚΟΥΡΤΙΝΑ με το νεο update αλλα κλαιν. Απ οτι καταλαβα, εμφανιζει μονο οσα γραφεις απο το ταπατωκ μονος σου χρησιμοποιωντας το spoiler tag. Οσα εχουν γραφτει απο υπολογιστη τα δειχνει χωρις ενδειξη spoiler.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Ακριβώς. Θέλει απλώς να ρυθμιστεί σωστά για να δίνουμε και thank you μέσω της εφαρμογής.
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
Εγώ πάντως δεν θυμάμαι να υπήρχε τέτοιο χαρακτηριστικό στο ταπατοκ προηγουμένως και τώρα που το δοκίμασα ούτε κουρτίνα μου έβγαλε ούτε κάτι άλλο. Σίγουρα δεν απέκρυπτε ότι ήταν σε σποιλερ και είχε γραφτεί στο φόρουμ. Συμφωνώ σε αυτό που είπε και ο Jimmy, πως χρειάζεται καλύτερη ενσωμάτωση το φόρουμ με το tapatalk ή το tapatalk στο φόρουμ.
 
Top Bottom