What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ragequit Προτάσεις

dark_fighter

Commoner
Joined
Nov 30, 2012
Messages
31
Καταρχην, καλή αρχή και επιτυχία με το νέο σιτε!! Πολλοί ξέρουμε πως δημιουργήθηκε, αλλά και γιατί λέγεται έτσι το σιτε, κάτι που του δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία. Αν και για να λέμε την αλήθεια θέλω να δω αν ο Aris θα μας επισκεφθεί και εδώ  <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /> <br><br>Ον-τόπικ, νάου. Έχω κάποιες παρατηρήσεις για το layout του σιτε. Ας πούμε τα άβαταρ μου φαίνονται πολύ μεγάλα, θα προτιμούσα να ήταν μικρότερα, πιο κοντά στα παλιά και γνώριμα μεγέθη. Επίσης καλή ιδέα θα μου φαινόταν τα πλαίσια στα δεξιά (αυτά με την αναζήτηση, τελευταία νέα, ρεβιύς κτλ) να είναι κινητή και να ακολουθεί το scrolling που θα κάνει ο χρήστης, δλδ να είναι πάντα εντός οθόνης, και αντίστοιχα μαζί με αυτό, να υιοθετηθεί και κάποιο φορμάτ για αυτά τα πλαίσια, έτσι ώστε στο σύνολό τους να είναι εντός οθόνης.<br><br>Εδιτ:Και κάτι ακόμη, ας μου εξηγήσει κάποιος πως πάει με τους τίτλους κάτω από το αβαταρ. Είναι όπως στο παλιό φόρουμ που άλλαζαν με βάση τον Post count ή το "Φιρστ Βλοοδ" που έχω τώρα είναι είδους achievement? Ανάλογα με την απάντηση μπορεί να κάνω... ragequit  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br><br>Εδιτ2: Επίσης φτιάξτε αυτό με την την ώρα κ ημερομηνία της τελευταίας επίσκεψης, είναι πάντα στο Unkonown, ή φταίει που δεν έχω κάνει Logout ακόμη από χτες?
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Μην πειράξετε το μέγεθος των άβαταρς πλιζ!

Για το Last Visit Date μάλλον επειδή δεν έκανες logout. Εμένα χθες έλεγε Unknown και τώρα γράφει Today
 

c3rberoz

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,466
εγω θα ελεγα οπως και στο "παλιο" σαιτ αν διαχωριστει το φορουμ απο τα υπολοιπα διοτι οταν γραφω η οθονη μου φαινεται υπερβολικα γεματη απο ολα αυτα τα υπεροχα (σλουρπ) θεματα.τζαστ εν αιντια <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,261


dark_fighter wrote:
Εδιτ:Και κάτι ακόμη, ας μου εξηγήσει κάποιος πως πάει με τους τίτλους κάτω από το αβαταρ. Είναι όπως στο παλιό φόρουμ που άλλαζαν με βάση τον Post count ή το "Φιρστ Βλοοδ" που έχω τώρα είναι είδους achievement? Ανάλογα με την απάντηση μπορεί να κάνω... ragequit <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /></blockquote>

Το First Blood είναι τιμητικός τίτλος για τους πρώτους χρήστες που χώθηκαν νωρίς (το Rank των υπολοίπων είναι "Νεοσύλλεκτος"). Κατά τα άλλα το ranking προσδιορίζεται αν θυμάμαι καλα από τον αριθμό των posts, ο nitro θα μας απαντήσει πιο σίγουρα.

 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Register Date: Yesterday... και εγώ θέλωωωωω
 

m@ster chief

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
227


c3rberoz wrote:
εγω θα ελεγα οπως και στο "παλιο" σαιτ αν διαχωριστει το φορουμ απο τα υπολοιπα διοτι οταν γραφω η οθονη μου φαινεται υπερβολικα γεματη απο ολα αυτα τα υπεροχα (σλουρπ) θεματα.τζαστ εν αιντια <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /></blockquote>

Συμφωνώ με το παλικάρι. Είναι πολύ "φορτωμένη" η οθόνη.

 

rckiller

Gelatinous Cube
Joined
Nov 30, 2012
Messages
153
Αν θα γινόταν επίσης όλα αυτά στα δεξιά να υπάρχει κουμπάκι για να κλείνουν, έτσι ώστε το forum να πιάνει όλη την οθόνη. Υπάρχουμε και εμείς που δεν έχουμε widescreen και το forum ουσιαστικά μένει μόνο στη μισή οθόνη, χώρος ελάχιστος δηλαδή.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,261
Το site είναι responsive, όπερ σημαίνει οτι τα διάφορα πλαίσια προσαρμόζονται ανάλογα με την ανάλυση της οθόνης και το μέγεθος παραθύρου. Σε μεγαλύτερες οθόνες τα πλαίσια επεκτείνονται οριζόντια ώστε να εκμεταλλεύονται το διαθέσιμο χώρο, σε μικρότερες μετακινούνται κάθετα. Είναι ελαφρώς ασυνήθιστο το layout συγκριτικά με την πεπατημένη, έχει όμως το μεγάλο πλεονέκτημα οτι καθιστά το site απόλυτα αναγνώσιμο από όλων των ειδών τις συσκευές: PCs με οθόνες διάφορων αναλύσεων, laptops, tablets, smartphones. Από οπουδήποτε και να μπείτε, θα διαβάσετε το ίδιο site με το πλήρες περιεχόμενό του, όχι κάποια πετσοκομμένη mobile έκδοση.

Το forum είναι το μόνο μη responsive κομμάτι, υπό την έννοια οτι δε διαβάζεται ακόμα σωστά σε smartphone και δεν καταλαμβάνει μεγαλύτερο παράθυρο. Στο μέλλον θα το ξαναδούμε το θέμα, η εγκατάσταση ενός μη integrated forum θέλει αρκετή δουλειά και προσεκτικό σχεδιασμό. Το παρόν forum είναι αρκετά πλήρες και απολύτως λειτουργικό, ενώ φυσικά θα γίνονται συνεχώς παρεμβάσεις και βελτιώσεις όπου κριθεί απαραίτητο.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
H αλήθεια είναι πως όταν είδα το default avatar τρόμαξα λίγο.
 

pavlinio

Commoner
Joined
Dec 8, 2012
Messages
12
Καταρχάς ΚΑΛΗ ΑΡΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.
Χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω όλους μαζί σχεδόν σαν την παλία καλή οικογένεια.
Για το σαιτ δεν μπορώ ακόμη να πώ κάτι γιατί σήμερα έκανα εγραφή και δεν το έχω εξερευνήση ακόμη.
Αλλά θα την κάνω την ερώτηση χωρίς δισταγμούς και ας φανώ λίγο ρομαντικός!!!!!!
Υπάρχει περίπτωση να δούμε και τον κ.,Τσουρινάκη ;
Είναι καθαρά προσωπική ερώτηση και απωθημένο!!!!
Και προς Θεού να μην χαλάσει το ποστ με αυτήν την ερώτηση απλά δεν βρίσκω άλλο ποστ για να ρωτήσω.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,261
Μη φοβάσαι να ρωτήσεις βρε pavlinio, δεν τρώμε ανθρώπους εδώ μέσα <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /> Καλωσήλθες! Για τον κ. Τσουρινάκη το βλέπω σχεδόν αδύνατο, έχει αποτραβηχτεί πλέον από το χώρο και δεν έχουμε δοκιμάσει κάποια επαφή.
 

pavlinio

Commoner
Joined
Dec 8, 2012
Messages
12
Κάθε άλλο θα έλεγα για έσας!!!!
Ελπίζω κάποια στιγμή να του δώσετε εαν το θελήσει ο ίδιος για ένα τελευταίο συλλεκτικό review .
Να είστε καλά παιδία με υγεία και εμείς είμαστε όλοι εδώ.
 

pavlinio

Commoner
Joined
Dec 8, 2012
Messages
12
Λοιπόν έχουμε και λέμε.
Προσωπικά μου αρέσει το σαιτ όπως είναι τώρα.Εννοώ σαν εμφάνιση,Δείχνει φωτεινό και ας είναι λίγο φορτωμένο.
Αγαπημένες στήλες το hardware καθώς έχω τρέλλα με την αναβάθμιση και θέλω να ενημερώνομαι για οτι καινούργιο βγαίνει αλλά και για διάφορα τεστ.
Είναι αρχή ακόμη και πιστέυω οτι στο μέλλον θα το δούμε πιο πλούσιο.
Επίσης θα ήθελα μια στήλη με mods.
Εαν καταφέρετε να φτιάχνετε ένα review το μήνα θα ήταν τέλειο για πρωτοκλάσατο mod Θα μπορούσατε να φτίαξετε ένα trhead με με τις κυκλοφορίες του κάθε μήνα στα επερχόμενα παιχνίδια,έτσι ωστέ και εμείς να ενημερωνομάστε ταχύτατα χώρις να περιμένουμε κάποιο σχετικό σχόλιο κτλ.
Τέλος γνωρίζουμε οτι το κάνετε από αγάπη και οτι η αρχή ενός τέτοιου δημιουργήματος είναι το λιγότερο γολγοθάς και θα ήθελα να προτείνω σε ολά τα παιδιά που μπαίνουν στο φορουμ,να συγκεντρωθούμε και να μαζευτούμε έστω σε μια ταβέρνα η έναν χώρο για τα επίσημα εγκαίνια και του σαιτ με ένα συμβολικό ποσό,για το καλορίζικο και να γνωριστούμε κιόλας αφού νιώιθουμε εδώ μέσα σαν οικογένεια.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,261
Ευχαριστούμε πολύ, χαιρόμαστε απίστευτα όταν βλέπουμε οτι οι χρήστες νιώθουν ήδη σαν στο σπίτι τους. Όταν λες mods εννοείς game mods ή PC/case mods; Η ιδέα για τη δημιουργία thread επερχόμενων games είναι πολύ καλή, θέλεις να το ανοίξεις ο ίδιος αφού ήταν δική σου ιδέα; Θα συμπληρώσω εγώ τη λίστα των games.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
...και η ιδέα της φιέστας δεν είναι κακή, αλλά να ξέρεις, κερνάμε εμείς. Η αγάπη σας και το ενδιαφέρον σας είναι όλο το καύσιμο που θα χρειαστούμε ποτέ <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />

Όσο περί guest turn από ΑΠΤ, δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ή ν'αρνηθούμε το ο,τιδήποτε.

<img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />

*Κομένς Άγρια Σπέκουλα. ini*
 

andrikos_of_steel

Half-Ogre
Joined
Dec 11, 2012
Messages
593
Παιδιά, καλορίζικο και από εμένα!!! Πιστεύω ότι το ξεκίνημά σας είναι πολύ δυνατό και χαίρομαι πώς η πένα σας δεν καταλαβαίνει και δεν επηρεάζεται από τίποτα!!! Προσωπικά, μου αρέσει αρκετά το όλο layout, και τα links δίπλα από το φόρουμ βοηθούν πολύ. Βέβαια, έχω δει το site σας μόνο σε widescreen, αλλά είμαι σίγουρος ότι έχετε κάνει καλή δουλειά και στις άλλες αναλύσεις!

Δεδομένης της προϊστορίας υμών, βρίσκω εύλογη την επικέντρωση στον κόσμο των PC. Με κονσόλες θα υπάρξει καθόλου ενασχόληση..;
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,261
Ευχαριστούμε πολύ andrikos! Για τις κονσόλες, προφανώς τα reviews των multiplatform games ισχύουν για όλες τις εκδόσεις όσον αφορά το gameplay. Από εκεί και πέρα εξαρτάται από τις διαθέσεις των συντακτών, οι οποίοι στο site μας διαθέτουν λειτουργική αυτονομία. Αν δηλαδή κάποιος θελήσει να σχολιάσει μια είδηση που αφορά σε game consoles ή μια κυκλοφορία παιχνιδιού, μπορεί να το κάνει.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214


Admiral wrote:
... μια είδηση που αφορά σε game consoles ή μια κυκλοφορία παιχνιδιού, μπορεί να το κάνει...</blockquote>

είπε ο Αλέξανδρος πριν εξαφανιστεί κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες..

 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
βαλτε εκει κανενα pm button να υπαρχει :lol:
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,261
Δεν εξαρτάται από εμάς, πρέπει πρώτα να το υλοποιήσει ο δημιουργός της πλατφόρμας. Μόλις το κάνει, εννοείται πως θα βάλουμε και PMs.
 
Top Bottom