What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

RageQuit SR1 "The True Story"

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Με μεγάλη έκπληξη...

"Γιατί δεν έχωσε ο c3rberoz"
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
<span style="font-size:5">ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3</span>

Στο σκάφος μας πλέον έχουν μείνει μόνο τρεις... Ο <span style="color:#ff8800">MaverickStrange</span>, ο <span style="color:#ff8800">Chaosun</span> και η "έτσι". Το σκάφος είναι πληγωμένο και ο καπετάνιος πάει να ξυπνήσει τον <span style="color:#ff8800">Chaosun</span> για να αρχίσουν να επισκευάζουν. Ο δεύτερος έχει ξυπνήσει από τον ύπνο του και βρήσκει την "έτσι" να παίζει το sims που καβατζώθηκε πιο πριν από τον <span style="color:#ff8800">0AGAN</span>. Την σταματάει γιατί έχει όρεξη για σπρώξε-γλύψε. Κλείνει το παιχνίδι και εμφανίζεται το desktop με το εξής wallpaper:

<img src="http://a1.ec-images.myspacecdn.com/images02/41/d70e069386d9417eb6a053b75e9392d8/l.jpg" alt="l.jpg" class="bbcode_img" />

H γκόμενα ξενερώνει επειδή δε πρόλαβε να κάνει save αλλά δε μπορεί να αντισταθέι στο: "Πάνω κάτω, πάνω κάτω, κούνα γλέντα το και φάτο" και αρχίζει να βγάζει τα ρούχα της. Ο <span style="color:#ff8800">Chaosun</span> είναι ήδη γυμνός από τον ύπνο. Οι δυο τους αρχίζουν να τιμούν την ΕΒΓΑ... Εκείνη την στιγμή όμως φτάνει στο δωμάτιο ο κυβερνήτης και μένει άγαλμα.
<span style="color:#ff8800">Chaosun</span>: Δεν είναι αυτό που νομίζεις καπετάνιε...
"Έτσι": Όχι αυτό ακριβώς που νομίζεις είναι. Βαρέθηκα πια το κρυφτό. Έχω πάει με όλο το πλήρωμα που έχει περάσει από το σκάφος εκτός από τον <span style="color:#ff8800">c3rberoz</span>.
<span style="color:#ff8800">MaverickStrange</span>: Δε πειράζει, τουλάχιστον μου λες την αλήθεια. Γιατί όμως δε πήγες με τον <span style="color:#ff8800">c3rberoz</span>;
"Έτσι": Γιατί ο πρώην νταβατζής μου ήταν ο Tony και άφησε ελεύθερη με τον όρο να στήσω παγίδα στον <span style="color:#ff8800">c3rberoz</span> για να τον περάσει στα posts. Ευτυχώς εσύ με εβγάλες από την δύσκολη θέση καπετάνιε μου. Τώρα όμως με θέλει πίσω και για αυτό έχει στείλει όλον τον στόλο των Rebels-Ντανατζήδων να με βρουν.

Ο κυβερνήτης δεν έχει περισσότερο χρόνο για τέτοια τώρα και πέρνει τον <span style="color:#ff8800">Chaosun</span> μαζί του και αρχίζουν τις επισκευές στο πλοίο της αγαπής. Σαν να μην είχαν λίγα προβλήματα σκάνε μύτη πειρατές και αρχίζουν την επίθεση. Ευτυχώς οι δύο ήρωες μας την παλεύουν και νικούν τους πειρατές και αφού δεν έχουν ανάγκη από χόρτο (αφού υπάρχει αρκετό για την ώρα) καταστρέφουν το σκάφος των πειρατών χωρίς να δεχτούν τα τρίφυλα που έδιναν για την ελευθερία τους.

Επιτέλους το σκάφος μας βρήσκει ένα shop. Αυτό ήταν ότι πρέπει. Μέχρι να φτάσει στο shop το πλοίο οι τρεις του σκάφους συζητάνε και ο καπετάνιος δέχεται να την μοιράζετε τη γκόμενα με τον <span style="color:#ff8800">Chaosun</span> όταν αυτός δε κοιμάται, σπάνια δηλαδή. Όταν φτάνουμε τελικά στο shop ο κυβερνήτης αναλαμβάνει την επιδιώρθοση των ζημιών. Τρία από τα μέλη του συνεργίου μαζί με τον καπετάνιο επισκευάζουν. Τα αλλά δύο μέλη του συνεργίου είναι συνεργίου είναι απασχολημένα με την "έτσι". Ο <span style="color:#ff8800">Chaosun</span> κοιμάται.

Το σκάφος συνεχίζει το ταξίδι του και νταβατζήδες rebels πλησιάζουν απυλιτικά. Θέλουν απεγνωσμένα να πάρουν πίσω την "έτσι" όμως το πλήρωμα αντιστέκεται. Ο <span style="color:#ff8800">Chaosun</span> έχει σπαστεί άγρια γιατί πάλι έπρεπε να ξυπνήσει ενώ ο καπετάνιος κοπανάει τους νταβατζήδες. Αυτοί δεν αντέχουν για πολύ και σηκώνουν λευκή σημαία. Για την ελευθερία τους και τη ζωή τους προσφέρουν rizla χαρτάκια, ένα cd live του Bob Marley και δύο κουτάκια από τα durex που φοσφωρίζουν στο σκοτάδι. Το πλήρωμα μετά από πολύ ώριμη σκέψη δέχεται αυτή την σούπερ προσφορά. Κατά την διάρκεια της μάχης η "έτσι" κατεβάζει το Pets Expansion για το sims.

Στο επόμενο Jump!.... ώπα, εδώ ας κάνουμε μια στάση λίγο. Γιατί λέγετε Jump, που σημαίνει πηδάω, πήδηγμα; Είναι τυχαίο ότι το σκάφος πάει από jump σε jump; Από πήδηγμα σε πήδηγμα; Μόνο ο <span style="color:#ff8800">c3rberoz</span> δεν jumpαρε...

Ας συνεχίσουμε... Στο επόμενο jump λοιπόν το σκάφος συναντά ένα φιλικό σκάφος. Ιδιοκτήτρια του είναι μία μακρινή ξαδέλφη της Έφη Θώδη, η οποία κάνει περιοδία στα πανυγήρια των γύρω star systems και έχει πάθει λάστιχο. Ως γυναίκα φυσικά δε ξέρει να βάλει την ρεζέρβα και ο <span style="color:#ff8800">MaverickStrange</span> ως τζέντλεμαν που είναι σώζει την κατάσταση. Αυτή για να τον ευχαριστήσει του λέει σε ποια systems υπάρχουν μπουζούκια. Στα συστήματα με το κίτρινο θαυμαστικό λοιπόν υπάρχουν μπουζούκια:

<img src="http://ragequit.gr/images/specials1/letsplayftlep306.jpg" alt="letsplayftlep306.jpg" class="bbcode_img" />

Άρα όλα καλά για το πλήρωμα. Η "έτσι" ταίζει το σκυλάκι της στο sims και ο <span style="color:#ff8800">Chaosun</span>.

Το σκάφος προχοράει και πέφτει πάνω σε ένα σκάφος ακριδών. Στον πλανήτη των ακρίδων έχει ψηφιστεί και το δεύτερο μνημόνιο πλέον και έτσι αυτές είναι εξοργισμένες με τον <span style="color:#ff8800">Chaosun</span> γιατί από αυτόν ξεκίνησαν όλα πριν τον εξορίσουν. Μυρίζουν την παρουσία του και κάνουν αμέσως επίθεση. Δύο από αυτές μπουκάρουν στο σκάφος από το παραθυράκι της τουαλέτας του <span style="color:#ff8800">0AGAN</span> που είχε αφήσει ανοιχτό πριν πεθάνει. Τα δύο μέρη του πληρώματος για να την παλέψουν τρέχουν στο φαρμακείο. Κουμπώνουν από δυο καρτέλες βιάγκρα ο καθένας και περιμένουν τις ακρίδες για jump. Εύκολα βγαίνουμε νικητές από τη μάχη. Η "έτσι" κάνει διάλειμα από το sims και βλέπει επεισόδια Captain Planet.

Το πλήρωμα πλέον έχει αρκετά λεφτά για να αναβαθμήσει το σκάφος. Μετά από ένα μίνι συμβούλιο αποφασίζουν να αναβαθμίσουν το κληματιστικό, να πάρουν νέα τοστιέρα, να βάλουν connx tv και φωτοβολταϊκά.

Στο επόμενο σύστημα το σκάφος μας βρήσκει έναν εγκαταλελλειμμένο σταθμό, πρώην κινηματογραφικό στούντιο στο οποίο γυρίζονταν το νέο ρόμποκοπ. Όλα είναι έτοιμα να διαλυθούν. Εκεί το πλήρωμα θα βρει τον ρόμποκοπ βαριά τραυματισμένο και παρατημένο καθώς δε "πουλούσε" πια. Ο <span style="color:#ff8800">Chaosun</span> φωνάζει: Γρήγορα, τα σκηνικά αρχίζουν και πέφτουν και θα μας πλακώσουν". Τότε ο καπετάνιος πέρνει τον ρόμποκοπ στη πλάτη και γυρίζουν οι τρεις τους στο RageQuit SR1.

Πίσω στο σκάφος λοιπόν ο <span style="color:#ff8800">MaverickStrange</span>, ο οποίος πριν γίνει καπετάνιος υπήρξε πατριάρχης στον πλανήτη των πιθήκων, βαφτίζει τον ρόμποκοπ... <span style="color:#ff8800">Great0ldOne</span> και τον χρίζει ως το νέο παιδί για όλες τις δουλειές. Η "έτσι" τρέχει να τον καλοσωρίσει όπως μόνο αυτή ξέρει.

Έτσι το σκάφος μας συνεχίζει το ταξίδι του προς την διάσωση της "έτσι". Ένα ταξίδι που θα κρύβει σίγουρα πολλές εκπλήξεις, η ελπίδα όμως είναι ζωντανή. <span style="font-size:5">Jump</span>!


To be continued....


<i>Στο πρώτο ποστ του τόπικ και τα τρία επεισόδια μαζί συγκεντρωμένα!</i>
 

c3rberoz

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,466
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: εισαι μαστορας (και πολυ καφρος) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ειδικα αυτο με την εβγα ελιωσα :lol: :lol: :lol: να σαι καλα ρε τσοκ :lol:
 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682
<blockquote> Γιατί ο πρώην νταβατζής μου ήταν ο Tony και άφησε ελεύθερη με τον όρο να στήσω παγίδα στον c3rberoz για να τον περάσει στα posts. Ευτυχώς εσύ με εβγάλες από την δύσκολη θέση καπετάνιε μου. Τώρα όμως με θέλει πίσω και για αυτό έχει στείλει όλον τον στόλο των Rebels-Ντανατζήδων να με βρουν.
</blockquote>
Χαχαχαχα! Έτσι εξηγούνται όλα! Όλα στη φόρα!

<blockquote> Αυτοί δεν αντέχουν για πολύ και σηκώνουν λευκή σημαία. Για την ελευθερία τους και τη ζωή τους προσφέρουν rizla χαρτάκια, ένα cd live του Bob Marley και δύο κουτάκια από τα durex που φοσφωρίζουν στο σκοτάδι. Το πλήρωμα μετά από πολύ ώριμη σκέψη δέχεται αυτή την σούπερ προσφορά. </blockquote>

Το cd το πήρε ο ChaosSun εγώ τα durex.

<blockquote> Μόνο ο c3rberoz δεν jumpαρε... </blockquote>

<img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

<blockquote> Το πλήρωμα πλέον έχει αρκετά λεφτά για να αναβαθμήσει το σκάφος. Μετά από ένα μίνι συμβούλιο αποφασίζουν να αναβαθμίσουν το κληματιστικό, να πάρουν νέα τοστιέρα, να βάλουν connx tv και φωτοβολταϊκά.
</blockquote>

Ήθελα και θερμαινόμενη καρέκλα αλλά δεν έφτανε το μπάτζετ...

<blockquote> Άρα όλα καλά για το πλήρωμα. Η "έτσι" ταίζει το σκυλάκι της στο sims και ο Chaosun κοιμάται. </blockquote> fixed Mη μένουμε με την απορία <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

<blockquote> βαφτίζει τον ρόμποκοπ... Great0ldOne και τον χρίζει ως το νέο παιδί για όλες τις δουλειές. </blockquote>

Τρέξιμο που έχεις να φας αγόρι μου... Ρώτα και τον ChaoSun...
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
αχαχαχαχαχα ελιωσα :lol: :lol: :lol: μπραβο ρε ζωγραφε :lol:
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Χαχαχαχα νομίζω η καλύτερη επένδυση ήταν η τοστιέρα :lol: :lol:

Περιμένω το επεισόδιο 4 από τον Αλέκο...
 

c3rberoz

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,466
We all do...we all do <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Απλά καταπληκτικό. Γελάω μόνος μου ωσάν τον ψυχάκια <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 
Top Bottom