What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

RAINBOW SIX EXTRACTION

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,220
Rainbow Six, αυτή η σειρά. Με 24 χρόνια στην πλάτη, έχει περάσει από πολλά στάδια, αλλά σίγουρα λίγοι θα περίμεναν την τωρινή της πορεία. Μετά και την επιτυχία του μοντέλου με τις τακτικές μάχες μεταξύ δύο ολιγομελών ομάδων στο Siege, η Ubisoft αποφάσισε πως ήρθε η ώρα μάλλον για την συνέχεια της σειράς. Στην συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται και για χρονική συνέχεια εντός της σειράς. Έτσι λοιπόν γεννήθηκε το spin-off Rainbow Six Extraction.



Όπως ακριβώς και στο Siege, έτσι κι εδώ είμαστε μέλη μιας μικρής ομάδας επίλεκτων στρατιωτών, μόνο που εδώ πέρα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Πολύ. Ένας εξωγήινος ζωντανός οργανισμός έχει μολύνει και έχει καταλάβει ολόκληρο τον πλανήτη και η ομάδα REACT έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της μελέτης και της καταπολέμησης αυτού του νέου εχθρού και των ορδών του ονόματι Archaeans. Το όλο σκηνικό...

Continue reading...
 
Last edited by a moderator:

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
ΕΜΠ1 INTENSIFIES
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Είναι πολύ όμορφο το repurpose που έχουν κάνει στο R6 Siege.

Έχουν πάρει ατόφιους τους operators (gameplay, abilities, gadgets), έχουν ανακυκλώσει τα assets (εσωτερικοί χώροι), έχουν δημιουργήσει progression κλειδώνοντας τον εξοπλισμό που στο Siege έχεις απευθείας πρόσβαση (secondary weapons, gadgets), αφαίρεσαν το friendly fire και με κάποιες πρόσθετες πινελιές (team roster management, objectives) βγήκε παιχνίδι.

Kudos στη UBI και στα μικρότερα studio που ήταν υπεύθυνα για αυτό.

@soad667 θα σου πρότεινα να παίξεις Siege, δεν έχει σχέση με το GTFO, το βρίσκεις στο 5ευρω και είναι η "true" εμπειρία. Ή βάλε pass να έχεις πρόσβαση και στα δυο.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου δεν θα πρότεινα να παίξει Siege.

Elaborate please.
Το θεωρεις σαπιο παιχνιδι; Το εχεις παιξει η το εχεις δει στο youtube;

Με ομαδα ειναι φανταστικη εμπειρια και αυτο που προσφερει το κανει πολυ καλα.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,409
Αυτό που προσέφερε σε μένα είναι να κοιτάω τα ραδίκια ανάποδα για περίπου δύο ώρες σερί.

Τι εννοείς αυτό είναι δικό μου πρόβλημα;

Για να μιλήσουμε και σοβαρά, η ένσταση μου είναι στο να προτείνεται το Siege (hardcore PvP) ως εναλλακτική στο Extraction (καθαρό PvE). Τελείως διαφορετικές εμπερίες παιχνιδιού, που θεωρώ ότι απευθύνονται και σε διαφορετικό κοινό, άσχετο αν κάποιος μπορεί να γουστάρει και τα δύο.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Για να μιλήσουμε και σοβαρά, η ένσταση μου είναι στο να προτείνεται το Siege (hardcore PvP) ως εναλλακτική στο Extraction (καθαρό PvE).

Κανεις λαθος. Δεν το προτεινα γενικα και αοριστα, ουτε σαν εναλλακτικη. Εχω παιξει και τα δυο, γνωριζω απο πρωτο χερι τι προσφερει το ενα και τι το αλλο.

Το προτεινα συγκεκριμενα στον Soad, με τον οποιο ειχαμε συγκεκριμενη κουβεντα πριν λιγο καιρο γυρω απο το Siege και οι ενστασεις του ηταν "δεν εχω χωρο για αλλο multi". Τοτε του ειχα πει να το δει σε free weekend και πως εχει ανοιχτη προσκληση να το παιξει σε ομαδα (οπως θα πρεπει να παιχτει).

Αν μιλουσα για εναλλακτικη -παλι στον Soad, οχι σε ολο το RQ - θα ελεγα το GTFO μονο και μονο γιατι του κανει στενο κορτε και θελω να ανθισει αυτη η σχεση.
 
Last edited:

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,409
Το προτεινα συγκεκριμενα στον Soad, με τον οποιο ειχαμε συγκεκριμενη κουβεντα πριν λιγο καιρο γυρω απο το Siege και οι ενστασεις του ηταν στο "δεν εχω χωρο για αλλο multi".

Έλεγε ψέματα ο σαρδανάπαλος,
είναι σαν κι εμένα άμπαλος.



DROPMIC.jpg
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Κάρα, αυτά που σημείωσες στον γκου λίγο πολύ θα σου απαντούσα. Έχουμε πει και πριβέ ότι θεωρώ το ΣΙΤΖ ίσως το τοπ κομπέτιτιβ σούτερ με διαφορά για τα γούστα μου. Από την μία η καταστροφή, από την άλλη τα γκάτζετς, στο καπάκι η αρκετά μικρή διάρκεια των ματς που τα χώνεις άνετα στο πρόγραμμά σου λέγοντας ας παίξω 1-2 και καταλήγεις να παίζεις 10, άλλο αυτό. Αλλά είναι και οι λόγοι που πιστεύω ότι θα κολλήσω άσχημα και το τριπλοσκέφτομαι πλέον να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο. Το υπεραπόλαυσα πάντως σε φρη 1-2 φορές που ασχολήθηκα.

Συγκριτικά το ΓΔΦΑ όσο κι αν με τράβηξε αρχικά η ατμόσφαιρα και η χαρντκορίλα του, το πλάνο που ακολουθούν με βρίσκει τελείως αντίθετο. Το περιεχόμενο έρχεται (και φεύγει) με αργούς και βασανιστικούς ρυθμούς, γενικά δε τραβάει το πράμα. Οπότε το Εξτράξιον φαίνεται μακράν απολαυστικότερη και ασφαλέστερη επιλογή. Και ξέρεις πως στο βάθος των μηνών η γιούμπι θα το ματώσει στο σαπόρτ, οπότε οι όποιες ελλείψεις βγάζουν μάτι τώρα, πιθανότατα δεν θα υπάρχουν σε λίγο καιρό. Με το ΓΔΦΑ μάλλον απλά θα χειροτερέψουν τα πράματα.

Ρε γκου όλα καλά να έχεις φαντασιώσεις περί αμπαλοσύνης μου, αλλά να πετάς στην κάρα ότι της είπα ψέματα λίγο του ματς.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,409
Στον πόλεμο και στο φλέημινγκ όλα επιτρέπονται.

Κάποιοι λένε και στον έρωτα, αλλά μερικοί το παραπίστεψαν και τραβάνε μαχαίρια και κουμπούρια, οπότε εισηγούμε να καταργηθεί το ρητό.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,927
Το siege ήταν καλό όταν δεν έπεφτες πάνω σε κάναν παλαβό να ρίχνει friendly fire.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Το siege ήταν καλό όταν δεν έπεφτες πάνω σε κάναν παλαβό να ρίχνει friendly fire.

Αυτο περιοριστηκε κατα πολυ οταν εφαρμωσαν το friendly fire να κανει damage σε αυτον που το κανει και να μενει μαρκαρισμενος σε ολο το game.
 
Last edited:

Falcongr

Commoner
Approval of the Admiral
Joined
Jan 9, 2022
Messages
45
Πραγματικα παιχνιδαρα απο τα λιγα σημερα το siege. Βεβαια κατα την γνωμη μου τα παλια (βλεπε raven shield και παλαιοτερα) ειναι τα πραγματικα διαμαντια. Πραγματικα ομως το extraction παντα το θεωρουσα κατι σαν event/add on στο r6 siege. Αλλα κλασικη ubi θα αρμεξει απ οπου μπορει.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,220
@Falcongr Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησε ως event με το Outbreak κι απλώς το προχώρησαν για να μπορέσει να σταθεί ως ανεξάρτητη κυκλοφορία. Αν του προσθέσουν και το απαιτούμενο υλικό σε εχθρούς και χάρτες πιστεύω ότι θα απογειωθεί. Ήδη το να παίζεις μόνος σου και να παίζεις με παρέα σε διάφορα επίπεδα δυσκολίας έχει αρκετές διαφορές για να σπάσει την μονοτονία, φαντάσου τότε τι έχει να γίνει.
Πάντως καλό σουτερ σε τόσο κλειστοφοβικο περιβάλλον και τεράστιο άγχος όπως στα τελευταία επίπεδα δυσκολίας σπάνια συναντάς κι ας λένε ό,τι θέλουν ορισμένοι.

Προσωπικά έχω λιώσει την Νέα Υόρκη με όλους τους operators κι ακόμη βρίσκω ενδιαφέρον να δοκιμάσω πράγματα.

ΥΓ: Θα ήθελα κι ένα mode σαν το monster play του LOTRO, θα έβγαζε ωραία γούστα
 
Top Bottom