Random hardware news/rumors

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
wtf?
που είναι το παράξενο; Το να τυλίγεις την πληροφορία είναι θεμελιωδώς πιο αποδοτικό από το να την κρατάς απλωμένη. Το ένα πρόβλημα με τις κασέτες είναι ότι όταν πιο βολικά μέσα ήταν ικανοποιητικά για τον πολύ κόσμο έχασαν την μαζικότητά τους. Το δεύτερο και ακόμα πιο σημαντικό πρόβλημα ήταν η ταχύτητα εξέλιξης τής τεχνολογίας. Κάθε δεδομένη στιγμή οι κασέτες ήταν πάντα πιο αποδοτικό μέσο (επειδή τύλιγμα) αλλά μέχρι να γίνει η απόσβεση ώστε να πιάσει τόπο το πλεονέκτημα, η τεχνολογία είχε προχωρήσει και είχες μείνει με απαρχαιωμένο εξοπλισμό. Με την τεχνολογία να αρχίζει να φρενάρει είναι λογικό να έχουμε μια επιστροφή.

Οι δίσκοι που γυρίζουν μπορούν να ανησυχούν πολύ περισσότερο από τις κασέτες. Αυτό γιατί φαίνεται να γίνονται σάντουϊτς ανάμεσα στούς ssd και τις κασέτες.

Last edited:
Πείτε με παλιομοδίτη αλλά έχοντας φάει τα hitech φινετσάτα πράγματα στην μάπα από 15 χρονών, νομίζω ότι είμαι έτοιμος για μια αλλαγή, προς το παλιότερο.

sharkoonwood (1).jpgsharkoonwood (2).jpg

Πείτε με παλιομοδίτη αλλά έχοντας φάει τα hitech φινετσάτα πράγματα στην μάπα από 15 χρονών, νομίζω ότι είμαι έτοιμος για μια αλλαγή, προς το παλιότερο.

View attachment 7997View attachment 7998

Έχω ένα τέτοιο "wrist pad" στην κουζίνα για να κόβω λαχανικά.

Έχω ένα τέτοιο "wrist pad" στην κουζίνα για να κόβω λαχανικά.
καλά κάνεις, τα πλαστικά είναι μλκία, άσε που γεμίζει μικροπλαστικό τα φαγητά σου :p

Αν θες πάντως να είσαι πιο ρετρό και να "δέσει" το όλο εγχείρημα, μπορείς να αλλάξεις και την καρέκλα του γραφείου σου σε κάτι τέτοιο:

PC_station_chair_Retro.jpg

ΟΚ, μετά θα χρειαστείς ορθοπεδικό, αλλά λεπτομέρειες... :Ρ

οι περισσότεροι δεν έχουμε περάσει σε 4.0 βέβαια ακόμα. Οπότε "marked safe" ξέρω εγώ.

Το 4.0 decades όμως είναι εδώ με μεσαλγίες, μπισκοτραγανά γόνατα και νιτριγλυκεριδικούς κοιλιακούς.

Φαίνεται πως αυτή την φορά οι επεξεργαστές ARM στα Windows θα γίνουν ρεαλιστική πραγματικότητα.
1000 ντάλαρς για αυτό το μπορντέλο; Άλλη apple μας βρήκε; Τουλάχιστον έχει 16ram... αλλά λολ 256GB SSD? Το 2024;

Μεγάλη και σίγουρη η Intelάρα. Ευτυχώς επέλεξα AMD την τελευταία φορά.

κρίμα, αλλά από τότε που έφυγε ο Άναντ δεν είχε πολλά να προσφέρει.
Ακόμα θυμάμαι ότι ήταν το πρώτο μέρος που πήγαινα να βάλω στο bechmark tool του ότι hardware ήθελα να κάνω σύγκριση.

Back