Έρχονται και άλλα Playstation games σε PC

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Το God of War θελουμε μωρη κωλοσονυ, αιντε τελειωνε.
Τι λαστοβας και μαλακιες

Γιατί ρε; Μια χαρά θα περάσεις, είχε προκαλέσει και ανακατωσούρα στον μπέηζντ της καρδιάς μας, αν ενθυμούμαι.

Και τώρα στα πισιά θα τρέχει στα 165+ frames, οπότε technically θα παίξεις το
φάστοβας

Μπα, δεν με ενδιαφέρουν καθολου σαν παιχνιδια.

Το Ραγκναροκ το περιμενω σαν τρελος, το πρωτο ηταν φοβερο.

Θα απαιτεί κι αυτό PSN account λένε. Για να δούμε, θα γίνει πάλι ο χαμός που έγινε με το Helldivers ή ΚΟΚΟΚΟ

Κοκοκο, δεν παιζουν μαυτα.
Και ονλυφανς ακαουντ να θελει το gow, θα το φτιαξουμε και αυτο.

Αν το ζητάει από την αρχή γιατί να υπάρξει γκρίνια; Τόσα σκατοακοάουντ έχουμε γύρω γύρω, ένα ακόμα θα πονέσει ο κώλος μας; Πάει την φάγαμε την αράπικη τώρα.

Θα απαιτεί κι αυτό PSN account λένε. Για να δούμε, θα γίνει πάλι ο χαμός που έγινε με το Helldivers ή ΚΟΚΟΚΟ

Όντως.

Περίεργο πάντως, καθώς δεν έχει κάποιο online mode ή κάτι τέτοιο. Κατά τ' άλλα αυτό που λέει ο Nitro. Άλλο ένα ακάουντ είναι, απλά στο Helldivers δεν άρεσε στην πλειοψηφία γιατί δεν ήταν γνωστό από την αρχή.

Υπάρχει και το θέμα ότι το παιχνίδι δεν θα μπορεί να αγοραστεί από χώρες που δεν υποστηρίζει επίσημα το PSN. Αργά ή γρήγορα θα πρέπει να κάνει κάτι η Sony για αυτό.

Υπάρχει και το θέμα ότι το παιχνίδι δεν θα μπορεί να αγοραστεί από χώρες που δεν υποστηρίζει επίσημα το PSN. Αργά ή γρήγορα θα πρέπει να κάνει κάτι η Sony για αυτό.
δε νομίζω να τους νοιάζει και πολύ κάτι τέτοιο, τι θα χάσουν μερικές χιλιάδες πωλήσεις σε ένα παιχνίδι που θα φέρει εκατομμύρια πωλήσεις συνολικά;

Άλλο ένα ακάουντ είναι, απλά στο Helldivers δεν άρεσε στην πλειοψηφία γιατί δεν ήταν γνωστό από την αρχή.
Το πρόβλημα δεν ήταν ότι το αγόρασαν πρώτα σε χώρες που δεν δούλευε το PSN account και μετά όταν μπήκε δεν μπορούσαν να το τρέξουν;

Κι εγώ το περιμένω πως και πως το GoW Ragnarök αν και δεν με ψήνει κι άλλο account. Αν και πρέπει να έχω κάνει πριν πάρα πολλά χρόνια πριν.

Και αυτό, αλλά αυτοί ήταν μικρό μέρος του συνόλου.

τΟ God of war ειναι παιχνιδαρα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει και το καλυτερο με Ελληνικη μυθολογια και Αρχαια Ελλαδα!! Επισης ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που ειναι πληρως μεταφρασμενο στα ελληνικα! Το επαιξα το 2022 οταν βγηκε σε pc και ανυπομονω να παιξω το Ragnarok!

Η ελπιδα πεθαινει τελευταια. Συμφωνα με την κουνελισια λογικη, πρωτα πεθαινουμε εμεις και μετα η ελπιδα.
ταδε εφη κουνελος.

Κάτσε κάτσε χαχαχαχα δε μπορΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Τι μαλάκες θεμου

Διαβάζοντάς το, παγώνει και λίγο ο εγκέφαλος από το πόσο άκυρη σκέψη έκαναν...

Διαβάζοντάς το, παγώνει και λίγο ο εγκέφαλος από το πόσο άκυρη σκέψη έκαναν...
άλλος ένας τσέος που δεν έχει την παραμικρή επαφή με το σύμπαν βασικά.

Αυτός ξέρει, εμείς είμαστε ηλίθιοι, πάμε παρακάτω...

Κάτσε κάτσε χαχαχαχα δε μπορΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Τι μαλάκες θεμου

Θα φανεί στην πορεία αν το πιστεύουν αυτό ή εάν το λένε για να καθησυχάσουν τους αγοραστές της κονσόλας. Δεν θα μου φανεί παράξενο αν προσελκύσουν μερικούς ανυπόμονους, μπορεί π.χ. κάποιος να έπαιξε πρώτη φορά το Horizon Zero Dawn σε PC, να το ερωτεύτηκε και να μην μπορούσε να περιμένει για να παίξει το Forbidden West. Αλλά το ποσοστό αυτών που δεν πήραν κονσόλα όταν είχε δεκάδες exclusives και θα πάρουν τώρα που δεν έχει κανένα είναι πιθανότατα τόσο μικρό που θεωρώ εντελώς απίθανο να βασίζεται η στρατηγική τους σε αυτό τον στόχο.

Για μένα το πιο πιθανό σενάριο είναι να αρχίσουν κάποια στιγμή να μειώνουν σταδιακά την χρονική απόσταση μεταξύ αρχικής κυκλοφορίας και PC port. Αν μπορέσουν σε πρώτη φάση να το κατεβάσουν στον ένα χρόνο θα αυξήσουν σημαντικά τις πωλήσεις.

Καλά όλα αυτά, αλλά 190GB ελεύθερα στο σκληρό δίσκο; WTF?

53894219642_152e9d00da_k.jpg

Back