Έρχονται και άλλα Playstation games σε PC

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Πρέπει να δούμε πώς θα το ερμηνεύσουν πρώτα. Υπάρχει και ένα ενδεχόμενο να βάλουν στο μυαλό τους καμιά σκέψη του στυλ "αν δεν το είχαμε κυκλοφορήσει ταυτόχρονα μπορεί όλοι αυτοί να αγόραζαν Playstation για να παίξουν". Δεν το βρίσκω πιθανό αλλά δεν μπορώ και να το αποκλείσω.
πριν μερικά χρόνια αυτό θα ήταν κανόνας. Πλέον δεν νομίζω μετά τις σφαλιάρες που έχουν φάει

Σημερα ανακοινωθηκαν οι απαιτησεις του HORIZON FORBIDEN WEST

Εννοειται πως για ninja σαν εμενα το ghost of tusima ειναι απο τα παιχνιδια που πρεπει να παιξουμε αμεσως μολις βγει! Σε λιγες μερες θα ξεκινησω και το Ghost runner 2 το οποιο ακομα δεν εχω παιξει και ας βγηκε Οκτωβριο γιατι τοτε βγηκε και τ sonic superstars.

Last edited by a moderator:
Έτοιμο προϊόν, ανακοίνωση, κυκλοφορία σε 2 μήνες από αυτήν, μικρή αναμονή μετά την επισημοποίηση, καμία απώλεια ενδιαφέροντος λόγω hype fatigue. Το τμήμα marketing της Sony έχει πιάσει τον παλμό της pc gaming κοινότητας. Day-one play

Πάει και το Τσούξιμα, το σβήνουμε από την λίστα. Νομίζω ότι το μόνο που έχει μείνει ακόμα από το περίφημο Nvidia leak είναι το Demon's Souls.

Επικό ποστ από το αγαπημένο μου Playstation blog (σε spoilers γιατί κάποιος είχε πει ότι δεν θέλει να τα διαβάζει) :

Playstation gamers are you gonna keep allowing this POS company keep playing us PC is killing Playstation community identity platform do yall not see what happened to Xbox not only pc destroyed it yall are doing the same if this gets removed I take it as a declaration of War and there will be repercussions if your a real Playstation fan Speak up what is PC doing for us Playstation gamers nothing if yall think pc gonna benefit us I got the declaration of independence to sell you we Playstation gamers are not your toys without us you are nothing 1 2 3 4 5 eras

Χωρίς σημεία στίξης, με μια ανάσα.
Νομίζω ότι αξίζει μια υπόκλιση ή έστω fedora tipping από τον Σρέδερ.

Επικό ποστ από το αγαπημένο μου Playstation blog (σε spoilers γιατί κάποιος είχε πει ότι δεν θέλει να τα διαβάζει) :

Playstation gamers are you gonna keep allowing this POS company keep playing us PC is killing Playstation community identity platform do yall not see what happened to Xbox not only pc destroyed it yall are doing the same if this gets removed I take it as a declaration of War and there will be repercussions if your a real Playstation fan Speak up what is PC doing for us Playstation gamers nothing if yall think pc gonna benefit us I got the declaration of independence to sell you we Playstation gamers are not your toys without us you are nothing 1 2 3 4 5 eras

μλκ δεν διαβάζεται

Σας μερσώ φίλτατε.

Έπεσε κατευθείαν μετά το Shogun. Όπως ακριβώς έπρεπε.

we Playstation gamers are not your toys without us you are nothing
3st8n2.jpg

Σύμφωνα με φήμες, το επόμενο "αποκλειστικό" που θα ανακοινωθεί θα είναι το The Last of Us Part II, αν και αυτό μάλλον θα αργήσει λίγο παραπάνω να κυκλοφορήσει.

Back