Recore

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

shredder

Lich
Το Recore ειναι ενα Ιαπωνικο action adventure απο τον Keji Inafune . Το παιχνιδι γινεται στο μελλον οπου ο κοσμος εχει καταστραφει . Gamescom gameplay  https://www.youtube.com/watch?v=A-v19k88bNs

Πολλά όπλα βλέπω και όχι αρκετές πουνιές και κάπως ανησυχώ για την τελική ποιότητά του.

Εμένα μου θυμίζει πολύ το σύστημα μάχης του tomb raider legend χωρίς τον μηχανικό σκύλο

To επαιξε κανεις? Διαβαζω εχει πολλα bugs και crashes. Το χειροτερο ειναι οτι  μπορει να εχει denuvo για να μην το εχει φερει ακομα ο θειος αν και μπορει και οχι αφου το Quantum Break εκανε πανω απο 1 εβδοαμδα  μεχρι να το φερει. Περιμενω να δω τι θα γινει.

Είναι...βαρετό. Άνοστο. Δηλαδή καλό το σάουντρακ και η όλη φάση "Είμαι στην έρημο με τα ρομπότ" αλλά είναι πολύ λίγο μετά από ένα Τέους Έξ (sic).

Εχει τα ιδια προβληγματα που ειχε το Quantum break λογω του windows store η το εχουν φτιαξει σωστα αυτη τη φορα? Αυτο λενε οι περισσοτεροι οτι ειναι βαρετο. Αλλα τοσο κακκο παιχνιδι πια? Η μηπως υπερβαλλουν?

To optimization τούμπανο είναι, 60FPS ακατέβατα. Τα textures είναι προηγούμενης γενιάς φυσικά και γενικά οπτικά, πέρα από 2-3 ανοιχτά τοπία, δεν προσφέρει κάτι. Τεχνικά μια χαρά είναι. Τα υπόλοιπα είναι λίγο κλάφτα. Όχι κακό, απλά...βαρετό, λίγο. Εκτός κι αν είσαι φούλ οπαδός βαμμένος των Metroid-like παιχνιδιών.

Δεν εχει φραφικαρες?

O Βοrracho εχει ακομα 1080p οθονη γι αυτο δεν εχει γραφικαρες. Αν παρει 1440p οπως εχω τοτε θα δει γραφικαρες σε ολα τα παιχνιδια. Παρε μια Dellp2416d ρε borracho να χαρεις γραφικαρες!

Δηλαδη εχει οντως γραφικαρες το παιχνιδι;

Τσόκ ναι, αλλά μόνο αν το δεις σε 1440p, αλλιώς όλα τα textures φαντάζουν βγαλμένα από το 2012. Γκαραντί λέμε. Πώς δεν το είχα σκεφτεί ακόμα ρε Σρέντερ να περάσω στα 1440p...

Tα υψηλης αναλυσης textures θελουν 1440p η4κ οθονη. Σε 1080p δεν φαινονται καλα. Οταν βγαινουν 4κ textures για οποιιοδηποτε οι εταιριες παντα προτεινουν να τα ενεργοποιησεις μονο αν εχεις 1440p η 4κ οθονη και οχι σε 1080p . Αντι να παρεις 1070 παρε πρωτα 1440p οθονη. Γιατι με την 1070 σε 1080p δεν προκειται αν δεις καλυτερα γραφικα. Μπορει το παιχνιδι να εχιε 4κ textures στο ultra  και εσυ να βλεπεις χαλια γραφικα λογω αναλυσης.  Διαβασε αυτο για να καταλαβεις  http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2560163/textures-1440p.html<br><br>

Back