Red Dead Redemption 2 : Το Όνειρο ΗΡΘΕ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

ffs

Παίζει κανένας ακόμα το ονλάην?

Το ξεκινησα και εγω το Ονειρο μολις τωρα. Ειμαι πρωτη πιστα ακομα. Στα γραφικα καποια settings ειναι κλειδωμενα δεν με αφηνει να τα βαλω στο ultra γιατι θελει πανωα απο 4 GB VRAM. Το ιδιο συνεβαινε και στο DOOM (του 2016 οχι του 1993) και στο DOOM Eternal οπου τα ξεκλειωδα με μια εντολη στο ini. Τι πρεπει να κανω εδω?

ξαναπαιξε doom.

αφου δεν τα σηκωνει η καρτα σου.
η καινουρια ακομα να ερθει? επεσε καθολου η τιμη της?

μην τα βαλεις ολα ουλτρα. θα ειναι unplayable. καλυτερα παιξε με τα παρα πολλα σετινγκς και βρες τι σε βολευει:

Εβαλα ultra οσα με αφηνει και τα υπολοιπα σε high και τρεχει κανονικα. Αλλα βρηκα ηδη πως απο το ini γινεται και εκει να τα βαλω ολα ultra οπως εγινε στο doom και αυτο θα κανω. Τωρα το παιχνιδι ειναι παιχνιδαρα αλλα δεν βλεπω να διαφερει σε κατι απο ολα τα υπολοιπα action adventure/third person shooter που βγαινουν συνεχεια. Δηλαδη ειπαμε οχι και ονειρο. Ειναι κατι που εχουμε ξαναπαιξει εκατομυρια φορες και θα ξαναπαιξουμε.

το όνειρο παει στο ότι δεν έχεις αλλο western παρομοιο. ναι μοιαζει με αλλα γκειμς αλλα δεν ειναι western θεματολογιας τα αλλα.

Χαλογουηνικά events στο Online:

αξιζει να φυγει για install η καλα το εχω ξεχασμενο το mode?

20201021032512-1.jpg

ez

Κυκλοφόρησε το stand-alone Red Dead Online στο Steam και, αναμενόμενα, λαμβάνει Mixed κριτικές.

Προσπερνάμε διακριτικά το γεγονός ότι το να λιώσει κάποιος το μούλτι και να μην έχει ακουμπήσει το σινγκλ είναι θλιβερό από μόνο του.

Kαλά τα κίτενς που θα μπουν τώρα στο ονλάιν με αυτή τη μλκ θα βρουν τέτοιο πέηγουωλ μπροστά τους που θα ματώσει η πιστωτική του μπαμπά αν δεν θέλουν να ματώσουν τα ίδια από το γκριντ. Αν και το οικονομικό μοντέλο (για την ώρα) είναι μακράν καλύτερο του τζιτιέι, αυτό δεν πρόκειται να το καταλάβουν όσοι φάνε όλο το περιεχόμενο μαζεμένο στη μάπα και σου λέει δώσε γκολντ για όλα.

Άρχισαν να σφίγγουν ελαφρώς την κάνουλα πάντως, ελπίζω να έχει σχέση με το ότι σκέφτονται να ρίξουν περισσότερο σαπόρτ και στο ρεντέντ-ο και να μην αφορά μόνο το άρμεγμα των νέων παικτών σε πρώτη φάση. Γιατί αν είναι να σταθεί επάξια δίπλα στο τζιτιέι-ο σε περιέχομενο, δυστυχώς θα γίνει μόνο αν το άρμεγμα βρίσκεται σε ανάλογα επίπεδα. Και οι υπόλοιποι γκριντ μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Αν και οκ είναι τόσο στρατοσφαιρικός ο κόσμος του, που τόσο καιρό μετά ακόμα αναρωτιέμαι τι φτιάξανε οι σκληροί καριόληδες. Ανατριχίλα.

Κι ας προσπεράσουμε επίσης και το ότι μπήκε ο μισός πλανήτης πιθανότατα χθες και δεν δούλευε τίποτα σωστά. Οκ παραδόξως ντισκονέκτ δεν είχα ούτε ένα, αλλά το πας σου έδινε @@ αντί για εξπί, το ίδιο και το κυνήγι επικηρυγμένων, το ίδιο και τα κολεκταμπίλια, φαντάζομαι και αρκετά από τα υπόλοιπα. Αλλά κρατήθηκα και δεν προχώρησα σε αρνητικό ρηβιού-μποϊκότ-ανινστάλ-ρηφούντ.. για την ώρα.

Απο cheaters πως ειναι; Ιδια κατασταση με gta 5;

Τελευταία φορά που έπαιξα το online καβαλουσα ανέμελα το άτι μου και ξαφνικά με πετάει τέρμα Θεό και πιάνει φωτιά. Κάτι Ρώσοι ήξεραν ακριβώς το σημείο που κάναμε spawn μετά από μονομαχία που δεν έτρωγαν dmg. Καλά είναι. Ποτέ ξανά

Ιδια κατασταση δηλαδη, αναμενομενο. Τωρα στο 5ευρω θα απογειωθει η εμπειρια.

Εγώ πάντως από το ρηλήζ που παίζω δεν είχα ούτε ένα περιστατικό με τσήτερ. Ενοχλητικά τρολ που δε σε αφήνουν σε ησυχία και αν θες να κάνεις άλλα πράγματα από το να σκοτώνεσαι μαζί τους είναι μονόδρομος να αλλάξεις σέρβερ, ναι. Αλλά τσήτερ το παραμικρό. Καμία σχέση η εμπειρία με το τζιτιέι που τους είχες δεδομένους αν δεν έκανες το κόλπο με το άδειασμα του σέρβερ. Το οποίο δεν πιάνει εδώ, αλλά ευτυχώς δεν μου χρειάστηκε και ποτέ.

Εγώ πάντως από το ρηλήζ που παίζω δεν είχα ούτε ένα περιστατικό με τσήτερ. Ενοχλητικά τρολ που δε σε αφήνουν σε ησυχία και αν θες να κάνεις άλλα πράγματα από το να σκοτώνεσαι μαζί τους είναι μονόδρομος να αλλάξεις σέρβερ, ναι. Αλλά τσήτερ το παραμικρό. Καμία σχέση η εμπειρία με το τζιτιέι που τους είχες δεδομένους αν δεν έκανες το κόλπο με το άδειασμα του σέρβερ. Το οποίο δεν πιάνει εδώ, αλλά ευτυχώς δεν μου χρειάστηκε και ποτέ.

ούτε γω δεν έχω δει ούτε έναν cheater στις 200 τόσες ώρες.

Έχω ακριβώς 295 ώρες στο Red Dead Online. Ο μόνος cheater που συνάντησα είναι ο κλεφτοκοτάς ο soad, που κυνηγάει τα collectibles με τον interactive map, like a pleb :trollface: .

Να σημειώσω πάντως πως το 95% του χρόνου το έχω περάσει εκτός PvP events. Εκεί μπορεί να παίζουν τίποτα ύποπτα εύστοχοι τύποι, αλλά και πάλι, εγώ δεν είδα τίποτα.

Πάντως το οικονομικό μοντέλο και το content σίγουρα απέχουν πολύ από το GTA Online. Από τη μια, ο νέος παίκτης πιθανότατα θα πάθει ταράκουλο αν δει πόσα πράγματα δεν μπορεί να κάνει αν δεν ρίξει το grinding του αιώνα. Από την άλλη, ο πάλιουρας που έριξε το grinding του αιώνα, κάπου στις 200 ώρες θα κολυμπάει στο χρήμα και στο gold και δεν θα έχει τι να τα κάνει, κάτι που στο gta online είναι απλά ανέκδοτο, και 100.000.000 los santos dollars να γκριντάρεις (δυο-τρεις χιλιάδες ώρες), δεν μπορείς να μαζέψεις όλο τα κοκοψίνια που θες.

Μάλιστα. Τα παίρνεις από μικρά, τα ταίζεις, τα ποτίζεις, τα σκουπίζεις κι αυτό είναι το ευχαριστώ.

Παιδια μια ερωτηση. Δε μπορω να βρω πουθενα το 1ο red dead για αγορα. Το χουν αποσυρει πληρως? Μετα βιας το βρισκω used.

Μου ειπαν οτι το 2 ειναι ουσιαστικα prequel. Αρα οταν ειναι, να παιξω πρωτα το 2 και μετα το 1?

Back