Red Dead Redemption : To Όνειρο Ζει

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
" Rockstar has reported that the testicles on the horses will shrink during cold weather. It may not be something that everyone wants, but if you want to get the most immersive and realistic experience from the game that’ll do

https://www.fraghero.com/red-dead-redemption-2-realistic-itll-include-shrinking-horse-balls/

Στη Lara ασχολούμασταν με τρίχες, εδώ με μπάλες....

Που πάει το gaming...….

για των αλογων δεν ξερω, τα δικα μας παντως εχουν γινει ζεπελιν μεχρι να βγει το rdr1 στο πισί.

(σορυ, δεν κρατηθηκα)

<blockquote>Εχω παρατηρησει στο steam spy πως τα περισσοτερα ΑΑΑ που εχουν denuvo πουλανε 4000.000+ σε μια εβδομαδα. Αρα 2+ εκατομυρια σε ενα μηνα για ενα παιχνιδι που πουλαει τοσο καθε εβδομαδα. Πολυ περισσοτερα για αυτα της Rockstar.</blockquote>

Πλάκα πλάκα, πολύ καλή η παρατήρηση!!!! Αν και νομίζω ότι ίσως και να παίζει και εάν θέμα marketing, με την έννοια ότι περισσότερο "θόρυβο" κάνουν ξεχωριστές releases, παρά μία για όλες τις εκδόσεις. Και στο online κομμάτι το PC είναι πολύ μπροστά!!! Αλλά ποιος ξέρει τι μυαλό κουβαλάνε εκεί στην Rockstar!!!
<blockquote>Στη Lara ασχολούμασταν με τρίχες, εδώ με μπάλες….

για των αλογων δεν ξερω, τα δικα μας παντως εχουν γινει ζεπελιν μεχρι να βγει το rdr1 στο πισί.</blockquote>

Παπαριές καμαρωτές στην κυριολεξία!!!! :p
<blockquote></blockquote>

[quote quote=505055]
<blockquote>Εχω παρατηρησει στο steam spy πως τα περισσοτερα ΑΑΑ που εχουν denuvo πουλανε 4000.000+ σε μια εβδομαδα. Αρα 2+ εκατομυρια σε ενα μηνα για ενα παιχνιδι που πουλαει τοσο καθε εβδομαδα. Πολυ περισσοτερα για αυτα της Rockstar.</blockquote>
Πλάκα πλάκα, πολύ καλή η παρατήρηση!!!! Αν και νομίζω ότι ίσως και να παίζει και εάν θέμα marketing, με την έννοια ότι περισσότερο “θόρυβο” κάνουν ξεχωριστές releases, παρά μία για όλες τις εκδόσεις. Και στο online κομμάτι το PC είναι πολύ μπροστά!!! Αλλά ποιος ξέρει τι μυαλό κουβαλάνε εκεί στην Rockstar!!!

<blockquote></blockquote>
[/quote]
Και μερικα προσφατα παραδειγματα. Η Lara παντως μιας και την ανεφερες πρεπει να ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που δεν καταφεραν να πουλησουν τοσο σε μια εβδομαδα. Ισως επειδη εχει λιγη δραση και πολυ περπατημα και γριφους  ενω ο κοσμος θελει δραση! Αρα το Red dead redemption 2 100% σιγουρα θα πουλησει 2 εκατομυρια σε μια εβδομαδα στο pc. Συνολικα 8 σε ενα μηνα! Δεν γινεται η Rockstar να μην το ξερει αυτο!

Far CRY 5

https://gearnuke.com/far-cry-5-sells-more-than-half-million-copies-on-steam-within-a-week/

Monster Hunter

https://www.resetera.com/threads/steamspy-monster-hunter-world-is-at-2-million-pc-copies-sold-on-steam.61315/page-4

Σκληρό bump διότι <del>ψυχασθένεια </del>λογική :

-Xbox Game Pass στο PC

-Έχει μόνο νόημα αν έχουμε και Χ360 Backwards Compatibility στο PC

-To RDR είναι backwards compatible

To μόνο ερώτημα είναι αν η Rockstar θα προλάβει να κυκλοφορήσει την Remastered εκδοχή αυτόνομα μέσα στο '19 ακολουθώντας την τιτάνια επιτυχία του RDR2 ή αν θα το παίξουμε στο Game Pass.

<blockquote>-Έχει μόνο νόημα αν έχουμε και Χ360 Backwards Compatibility στο PC

-To RDR είναι backwards compatible</blockquote>

Και δεν είναι μόνο αυτό!! Crackdown 1, Crimson Skies: High Road to Revenge, Lost Odyssey...

Τα υπόλοιπα δεν με συγκινούν, αλλά επιτέλους, Χριστέ μου επιτέλους, θα συμβεί Μαρστονικόν Έπος.

Σιγα μην πληρωσουμε για το gamepass. Να τα εβγαζαν και στο pc αντι μονο στο xbox 360 οταν κυκλοφορησαν οπως τωρα που τα βγαζουν ολα ταυτοχρονα στο pc και στο xbox.

Ένοχη εξομολόγηση : Το αγόρασα μαζί με όλα τα DLC ψηφιακά για Xbox 360 την ημέρα που έγινε Backwards Compatible.

Γνώριζα, είχα Ιερή Φνώση (sic) πως το BC, αργά ή γρήγορα θα ερχόταν στο PC, καθώς ούτως ή άλλως, ένας emulator είναι. H πραγματικότητα με επιβεβαίωσε, 2+1, 18, Γοργόνιος. ΕΡΧΕΤΑΙ το μέλλον κύριοι.

<blockquote>Τα υπόλοιπα δεν με συγκινούν,</blockquote>
Τώρα γίνεσαι ασεβής!!! :p  :p  :p

Εχουμε και το RPSC3 . Και ειναι δωρεαν. Αν προλαβουν και το φιταξουν ετσι ωστε να τρεχει το RD1 κανονικα πριν βγει σε pc το 2.

Στον RPSC3 δεν έχεις achievements όμως, ούτε cloud saves. Το ζήτημα είναι να το παίξουμε ένδοξα, κυριλλέ, προβλεπόμενα. Αν ήταν να το παίξουμε από το φεγγίτη, θα 'χα χτυπήσει μεταχειρισμένο X360 προ ετών!

<blockquote>Στον RPSC3 δεν έχεις achievements όμως, ούτε cloud saves.</blockquote>
Πως φαίνεσαι ότι είσαι noobάς από θέμα gaming!! Εμείς στην Amiga, δεν είχαμε τέτοια πράγματα!! Μόνο κανένα automap ανεχόμαστε σε dungeon crawler, αλλά μέχρις εκεί!! Αν χάσεις τα saves σου, το ξαναρχίζεις από την αρχή το παιχνίδι!! Μή σου πω, ότι είναι επιβεβλημένη διαδικασία, για να γίνει κάποιος seasoned gamer, και να φτιάξει χαρακτήρα!!!!  :p :p :p :p :p

μεχρι και ο Trump πηρε κονσολα για να το παιξει αλλα και ο Πακιστανος Faster than FTL που μου ελεγε οτι πηρε 2 GTX 1080TI και μαζευει λεφτα για intel 32 core! https://www.dsogaming.com/news/fallout-76-official-pc-system-requirements/  Προδοες και οι 2. Ο πακιστανος ειδικα τρωει τρελο κραξιμο απο ολους μας οπως βλεπετε!

*κρατάει φουριόζος σημειώσεις* Κύριοι, εισήλθε SLI Πακιστανός στην μυθολογία του Κονσερβοκράτορα Σρέδερ. Η Νέα Εποχή είναι εδώ.

Ας προσεχει μην τον κλεψει κανας πολισμαν

Πακισταν μενει αρα δεν θα τον κλεψει κανεις. Αλλα ειναι οντως περοδοσια να εχει δωσει 3.000+ ευρω για αναβαθμιση pc και μετα να παρει κονσολα για 1-2 παιχνιδια! Τρελα! Μου λεγε οτι πουλησε το ενα απο 2 αυτοκινητα του για να παρει τις GTX 1080 TI. Εχω και συναδελφο στη δουλεια(δεν ειναι πακιστανος) ο οποιος μας ελεγε την Τριτη πως εχει παρομοιο pc με του Πακιστανου. Eχει 12 core(RYZEN 1920X) και 2 GTX 1080 TI. Πριν 4 μηνες εκανε αναβαθμιση ενω ο πακιστανος πριν 1 χρονο μου τα λεγε. Αλλα αυτος εχει ακομα αθλιο τετραπυρηνο  core i7 4790k. Στα βιντεο του Red dead redemption 2 οι κονσολαδες εχουν λυσαξει. Απλα διαβαστε τα σχολια τι λενε.

Ένδοξα, κυριλλέ, προβλεπόμενα θα το παίξουμε μόνο αν βγει ρημάσταρντ σε πισί, αλλά αυτό το ξέρουμε ήδη. Ο κύριος Στέφανος συγχωρείται λόγω υπέρμετρου καπόικου ενθουσιασμού για αυτά τα ανίερα μπάκουορντς κομπατίμπλ, έξμποξ πάσες κτλ.

Ναι αλλα δεν ξερουμε αν πρωτα θα βγει το 2 στο pc και μετα θα βγει το 1 η το αντιστροφο. Μπορει επειδη ξερουν πως εγω και ο Στεφανος περιεμνουμε RTX 3000 καρτες για να αναβαθμισουμε να το καθυστερουν επιτηδες για να μπορεσουμε να το παιξουμε με full ray tracing σε 1440p και 4κ ultra,

Ερχεται το ονειρο! Με την νεα εκδοση του RPCS3 τρεχει σε 15-30 fps  https://www.youtube.com/watch?v=wxMSaM4ci70&amp;feature=youtu.be

Αντε λιγο ακομα να γινει εστω σταθερο στα 30 fps! Τι ελεγα οτι αν οχι την ημερα που θα βγει το 2 εστω καπου εκει κοντα θα μπορουμε να παιξουμε το 1 με emulator? Υπομονη λιγο ακομα! Εννοειται πως αν ειχε βγει σε pc με τετοια χαλια γραφικα θα ετρεχε ανετα 90+ fps σε ultra 1440p ακομα και με gtx 970!

Back