What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Resident Evil 3 Remake προ των πυλών

Status
Not open for further replies.

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,799
Ας γράψω και τις δικές μου εντυπώσεις...
Δεν το βρήκα τόσο κλειστοφοβικό όσο το προηγούμενο, αν και είχε ωραία ατμόσφαιρα ερήμωσης. Ίσως λίγο παραπάνω action επίσης, με παραπάνω ammo και εχθρούς, αλλά λογικό και το πρωτότυπο έτσι ήταν. Το gore φαίνεται να έγινε ελαφρώς toned down, από την άποψη ότι όταν χτυπάς άκρα δεν κρέμονται και ξεκολλάνε οι σάρκες μετά από λίγο αλλά το μέλος διαλύεται και δεν μένει πάντα κάτω (σε αντίθεση με τα πτώματα), ίσως το έκαναν για λόγους optimization (ανοιχτές περιοχές και περισσότεροι εχθροί) ή μπορεί όπως εικάζεται να είναι η γιαπωνέζικη έκδοση που είναι περισσότερο censored ή να μην είναι καν τελική έκδοση. Φαίνεται πάντως ότι εδώ είναι πιο valid τακτική τα heashots από kneecapping, αντίστροφα δηλαδή από ότι γινόταν στο 2.

Δυσκολία για standard, σύμφωνα με τα στατιστικά στο τέλος, τη βρήκα just right. O Nemesis μου άρεσε, την πρώτη φορά που τελείωσα το demo, το 'βαλα στα πόδια όταν εμφανίστηκε. Τη δεύτερη πήρα με άλλη σειρά τα πράγματα για να έχει εμφανιστεί νωρίτερα και να δω πως συμπεριφέρεται (και να πειραματιστώ με τα dodge). Αλλού φαινόταν να εμφανίζεται scripted όπως και το μέχρι που σε καταδίωκε και αλλού φαινόταν πιο random π.χ. σε κάποια φάση μου βγήκε εντελώς αθόρυβα από μία πόρτα που είναι πάνω στα μεταλλικά μπαλκονάκια, κόντεψα να πάθω συγκοπή. Α, και αρκετά creepy τα ζόμπια που έκανε "convert"...

το ψαχνα να το αγορασω και δεν το βρισκα
Ναι σε pc δύσκολο, η retail υπάρχει στο ebay αλλά είναι σχετικά ακριβή (παρόλο που μιλάμε για παιχνίδι που δεν είναι obscure αλλά γενικά το 'χουν αυτό οι εκδόσεις με τις λιγότερες κόπιες να είναι πιο περιζήτητες και συλλεκτικές, αναμενόμενα η φτηνότερη είναι εκείνη του πρώτου playstation). Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για το GoG να κλείσει συμφωνίες για τέτοια "χαμένα" παιχνίδια και να τις έχεις ως σπεσιαλιτέ απέναντι στο steam.

dolphin emulator (gamecube νομίζω)
Εναλλακτικά υπάρχει και η Sourcenext όπως και στο 2 (η μεταφρασμένη γιαπωνέζικη dvd έκδοση του 2006 για όσους δε γνωρίζουν).

Μα υπαρχει αλλος τροπος να το παιξεις;
Νόμιμα ναι, μόνο στο psn. Να μην αρχίσω πάλι για το GoG... 😩

to παιχνιδι εγινε λικ στην γαλλια λογω της καραντινας (εμεις εδω δηλαδης δεν εχουμε καραντινα κλιψ κλαψ) και απο οτι ειδα δεν εχει route a kai b οπως στο 2,εχει 4 (η 5) επιπεδα δυσκολιας που ξεκλειδωνουν σταδιακα.
η διαρκεια δε φαινεται να ναι κοντα στις 6-7 ωρες.

Ναι κάτι είδα ότι ένας τυπάς το προμηθεύτηκε από κατάστημα και είχε στρημάρει κάνα δυο ώρες από αυτό. Φυσικά το στρημ πλέον έχει κατέβει, λογικά τόσο αυτός όσο και το κατάστημα δε θα τη βγάλουν λάδι χαχα.
Στο reddit υπάρχει ναρκοπέδιο από spoilers, είδα μόνο αυτό που λες για τις δυσκολίες και μετά βγήκα. Τέσσερις θα είναι, τρεις ίδιες με το RE2 και μία που κάνει shuffle εχθρούς και αντικείμενα. A και B σενάριο είναι γνωστό εξ αρχής ότι δε θα είχε, και στο original μία εκδοχή της ιστορίας υπήρχε.

Βγήκε κι ένα trailer που ανακεφαλαιώνει την ιστορία από τα προηγούμενα παιχνίδια


EDIT
Δε μπορεί να ήμουν ο μόνος που το πρόσεξε...

1173690_20200323125842_1.jpg
:LOL::LOL::LOL:
 
Last edited:

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,799
Η συζήτηση για το παιχνίδι συνεχίζεται εδώ:
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom