What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

RESIDENT EVIL 3

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
παντως εχει πολλη δραση και αιμα. Ετσι θα επρεπε να ειναι ολα τα resident evil . Οχι σαν το 1 το 2 και το 0 που παραλιγο να σπασω το pc με τοσους γριφους που εχουν.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Μάλλον μπέρδεψες τα resident evil με τα gears of war αλλά δεν θες και πολύ με τα πατήματα που δίνει η crapcom....
Τελικά το καλύτερο REmake είναι το 1;
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
Τελικά το καλύτερο REmake είναι το 1;
Σχετικό. Από άποψη ποσότητας περιεχόμενου και πιστότητας gameplay σε σχέση με το παιχνίδι που βασίστηκε, σίγουρα. Χάνει πάντως σε replay value και αν παίξεις τα επόμενα remakes γίνεται λίγο πιο δύσκολη η επιστροφή σε εκείνο (έχουν μεγαλύτερο εθισμό στην αίσθηση που αφήνει ο έλεγχος και το σχεδιασμό που κάνεις κάθε φορά για να περάσεις αλώβητος)... Για μένα είναι 1 = 2 > 3.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Αυτό που λες πάντως για τον χρόνο που θέλει να το τερματίσεις ισχύει, προσωπικά το REmake 2 (όπως και σχεδόν ολα τα resident evil) μου πήρε 10+ ώρες να το τερματίσω την πρώτη φορά, χρόνος που μου ακούγεται λογικός αν σκεφτείς το ψάξιμο για αντικείμενα, εξερεύνηση από περιέργεια, οι γρίφοι που αν και σχετικά απλοϊκοί σου τρώνε λίγο χρόνο, οι φάπες που τρως στην αρχή... Δεν έχω παίξει το 3 ακόμα αλλά 5-6 ώρες είναι νομίζω για κάποιον που θα το παίξει για 2-3 φορά, χρόνος που θα μειώνεται όσο μαθαίνεις το παιχνίδι μέχρι που φτάνεις να το τερματίζεις σε 1+ ώρα. Θα τιμηθεί πάντως.
Επίσης ακούγεται οτι το RE 4 θα είναι το επόμενο remake, δεν θυμάμαι τι μου είχες πει το έχασες το στοίχημα; Τα DLC θέλω να με κεράσεις που στο 2 στοιχίζουν όσο το κανονικό παιχνίδι o_O
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Το έπιασα και εγώ σιγά σιγά (είμαι στις 3 ώρες ) και είναι απολαυστικότατο. Το κακό είναι ότι έχω παίξει πριν χρόνια το 3 και δεν το θυμάμαι καλά, αλλά ακόμα και έτσι βλέπω διαφορές.
Τι ήταν αυτό; Με το καλημέρα έσκασε ο Nemesis σπίτι.
. Περισσότερα όταν με το καλό το τελειώσω.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
S7cpZj1.jpg


Τέλος από μένα και την αμαρτία μου θα την πω. Παρ όλες τις αλλαγές και το πετσόκομμα των γρίφων, το καταφχαριστήθηκα το παιχνίδι. Ας μην ξεχνάμε ότι το 3 ήταν πιο action από τα προηγούμενα. Επίσης, για κάποιο λόγο η έκδοση που είχα σε ξεκίναγε με το αυτόματο με άπειρες σφαίρες.... Ούτε που ξέρω που το είχα βρει και αντιγράψει αγοράσει αυτό.

Ο Νέμεσης πάντως για άλλη μια φορά έδινε ρέστα. Πολύ πιο ωραία τα συναπαντήματα (και νομίζω πιο συχνά; ) από παλιά. Δεν θυμάμαι να τον πολεμούσες τόσες πολλές φορές στο original.

Αυτό που λάμπει δια της απουσίας του είναι το Merceneries. Πολύ καλύτερα να υπήρχε αυτό το Mode και να κυκλοφορούσε το resistance σαν ξεχωριστό παιχνίδι. Θα γλιτώναμε πολύ γκρίνια και στα δύο παιχνίδια.

Κάποια στιγμή στο σύντομο μέλλον θα επιστρέψω στο παιχνίδι για περισσότερα achievements.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,505
20201210011418_1.jpg
Τέλος και γω. Σουλατσάρισα περισσότερο μου φαίνεται χαχαχα. Θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτά που λες Ηλία. Αν και ήταν υπέροχο το παιχνίδι το original παραμένει για μένα αξεπέραστο πάντως και το καλύτερο resident evil ever. Η αφαίρεση γρίφων που είπες και ακόμα περισσότερο που δεν χρησιμοποιήθηκε το υπέροχο sountrack που είχε το αυθεντικό το εμπόδισαν να το ξεπεράσει. Κάποια πράγματα έγιναν καλύτερα πάντως σαφώς και όπως και το original το replay value με τόσα unlockables και τέτοιο εξαιρετικό gameplay είναι σίγουρα πολύ μεγάλο. Θα ξαναπαίζω και το original που έχω κάτι χρόνια να το κάνω.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
@Chosen Undead Οι αλλαγές που έκαναν στην ιστορία πως σου φάνηκαν;
Π.χ. ο Carlos να ερευνά το αστυνομικό τμήμα ή ότι πλέον μαθαίνεις για το γιατρό που ανέπτυσσε το εμβόλιο;
Α και δεν ξέρω αν το πήρες είδηση αλλά αφήνει υπόνοιες ότι το παράσιτο στον Nemesis είναι αυτό που έβαζαν στους χωρικούς στο 4.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,505
Ήταν πολύ καλύτερη η ιστορία θεωρώ και εδεσε καλύτερα με το τι έκαναν όλοι οι χαρακτήρες στα επόμενα παιχνίδια. Μακάρι να ξαναδούμε τον Carlos. Πάντα τον πήγαινα σαν χαρακτήρα πόσο μάλλον τώρα με αυτά που έκανε
Ήταν λάθος να αφαιρεθεί η περιοχή του Clock Tower αυτό με πείραξε περισσότερο. Και να μην πάει η Jill στο τμήμα ήταν κάπως επίσης
Μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο σε διάρκεια το παιχνίδι. Είναι να απορεις γιατί τέτοια βιασύνη. Θα ήταν κορυφή ένα Dlc ή mod με όσα έμειναν απεξω
 
Last edited:

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Τώρα που το έλιωσα μπορώ να πω οτι μου άρεσε και σαν παιχνίδι αλλα και σαν remake του οριτζιναλ.
Παράπονο πάντως όπως και όλοι έχω απο το μέγεθος των περιοχών, η πόλη είναι αρκετά μεγάλη και με καλή λεπτομέρεια αλλά όλες οι υπόλοιπες περιοχές δίνουν μια αίσθηση ξεπέτας, με εξαίρεση το νοσοκομείο που και αυτό ουσιαστικά μόνο με τον Κάρλος έχει εξερεύνηση, θα ήθελα να μπορείς να πας και με την Τζιλ σε έναν νεο όροφο π.χ. Φαντάζομαι στην capcom ήθελαν να δώσουν περισσότερο βάρος στο village και το 4 που αναμένονται.
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Εχω παιξει μονο το πρωτο κι αυτο σε PSX. Moυ αρεσε σαν παιχνιδι. Μπορει να αγοραζα ολη την σειρα αν την ευρισκα σε δισκακια, οπως με τα Tomb Raider. Θα το παρω οταν πεσει στα 15Ε
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
ΟΚ καπου θα τα πετυχω και θα τα παρω. Για PSX εχω Resident Evil platinum και Resident Evil2. Eχω αρκετα καλα παιχνιδια PC και PSX. Θα κοιταζω για ντα Res κι οτι βρω το τσιμπαω. Για την συλλογη μου τα θελω περισσοτερο
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704

(earbleed τα τελευταία 10 δευτερόλεπτα, μην πείτε ότι δε σας προειδοποίησα)
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,505
Yπονομή μέχρι να βγει mod που θα τα επαναφέρει όλα αυτά. Τουλάχιστον αυτές οι βλάκες δεν θα ξανακουμπήσουν Resident Evil. Το remake του 4 θα το κάνει η Capcom Division 1.
 
Top Bottom