What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

RESIDENT EVIL VILLAGE: WINTERS’ EXPANSION

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Με το Resident Evil Village, η Capcom έπαιξε για ακόμη μια φορά μπάλα στη μεγάλη κατηγορία των Survival Horror. Μια ποιοτική παραγωγή που είχε φτιαχτεί με μεράκι και πρόσφερε καλοστημένα set pieces και μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες στη σειρά. Η ανάκαμψη του franchise επετεύχθη βέβαια, μερικά χρόνια νωρίτερα με το Resident Evil 7: Biohazard, το οποίο έδωσε ξανά την αίγλη στη σειρά που την είχε απωλέσει. Ενάμιση χρόνο μετά λοιπόν, από την κυκλοφορία του Village, οι Ιάπωνες δημιουργοί επανέρχονται με το Resident Evil Village: Winters’ Expansion, ένα DLC το οποίο φέρνει νέο περιεχόμενο και προσθήκες στο βασικό παιχνίδι.



Η πρώτη και σημαντικότερη μάλλον προσθήκη στο βασικό παιχνίδι είναι η mini-campaign Shadows of Rose. Σε αυτό έχουμε τον έλεγχο της Rose Winters, κόρης του πρωταγωνιστή των Resident Evil 7 και Village...

Continue reading...
 
Last edited:

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Kαλά επειδή βαριέμαι πολύ στην ιδέα να ξαναπιάσω το μερσέναρις και παραείναι μικρό το στόρυ, το "σε πολύ γενναία έκπτωση αν το θυμάμαι ακόμα" είναι μονόδρομος. Όλσο λωλζ, κυκλοφόρησε πριν καναδυό βδομάδες ψιλοστέλθ η μλκ το Ρηβέρς που φορτωθήκαμε από το ρηλής του Βίλατζ κι έχει πακέτο πρήμιουμ πας και ντηελσί κοστουμάκια με το καλημέρα. Αισιόδοξους τους κόβω.
 

vlad

Half-Ogre
Approval of the Admiral
Joined
Oct 31, 2013
Messages
595
Την περίμενα την κάμερα 3ου προσώπου και τρώω μια ψιλοαπογοήτευση τουμπιονεστ, αλλά θα το τσιμπήσω και για το ντιελσι στορυ που προσφέρει. Αυτα τα μερσενερις πως τα λέτε, με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Η τιμή όμως όχι και τόσο. Στο ενεμπα το βρισκει κανεις στα 15€, οπότε οταν πέσει πιο χαμηλά πιο χαμηλά τότε θα γινει και η αγορά.
 
Top Bottom