Rise of the Tomb Raider

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!


vtheofilis wrote:
Είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι η μητέρα πλατφόρμα αφού λιώσει σαν κατσαρίδες M$ και $ony, θα δώσει την τελική μάχη για την ψυχή του gaming με την Ninty; (Φυσικά, θα είναι μια επική μάχη, αντίστοιχη των ομηρικών επών και των ακριτικών τραγουδιών :lol: ).
Οι και καλά 2 επικρατέστερες πλατφόρμες, πάσχουν από έλλειψη πραγματικών και ποιοτικών αποκλειστικών τίτλων. Δεν δίνεις 400€ για κάτι που θα το παίξεις στο PC σου το πολύ σε κάνα χρόνο.</blockquote>

Δεν βλέπω την Nintendo να αντέχει πολύ ακόμα. Θα γίνει αυτό που είπε ο Gabe Newell, η μοναδική απειλή θα είναι η Apple. Οι υπόλοιποι έχουν ήδη τελειώσει και δεν το ξέρουν.

 


Admiral wrote:
Gabe Newell.</blockquote> και ο gabe θα τελειωσει απο το gog

 


Admiral wrote:


vtheofilis wrote:
Είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι η μητέρα πλατφόρμα αφού λιώσει σαν κατσαρίδες M$ και $ony, θα δώσει την τελική μάχη για την ψυχή του gaming με την Ninty; (Φυσικά, θα είναι μια επική μάχη, αντίστοιχη των ομηρικών επών και των ακριτικών τραγουδιών :lol: ).
Οι και καλά 2 επικρατέστερες πλατφόρμες, πάσχουν από έλλειψη πραγματικών και ποιοτικών αποκλειστικών τίτλων. Δεν δίνεις 400€ για κάτι που θα το παίξεις στο PC σου το πολύ σε κάνα χρόνο.</blockquote>

Δεν βλέπω την Nintendo να αντέχει πολύ ακόμα. Θα γίνει αυτό που είπε ο Gabe Newell, η μοναδική απειλή θα είναι η Apple. Οι υπόλοιποι έχουν ήδη τελειώσει και δεν το ξέρουν.</blockquote>

Μόνο εγώ βρίσκω αυτήν την άποψη ρομαντική; Η Nintendo , εκτός Ελλάδας πάντα, έχει πουλήσει παρα πολλά wii, γιατί είναι μια κονσόλα που επικεντρώνεται ως επι το πλείστον σε διασκεδαστικά παιχνίδια και οικογενειακά, με αποτέλεσμα πολλοί που έχουν παιδιά να παίρνουν wii.

Μετά στα Pc τίθεται το θέμα της πειρατείας, κάτι που στρέφει τις μεγάλες εταιρίες να στοχεύουν στις κονσόλες, και όχι στο pc , όπου θα έχουν μειωμένα κέρδη.
Στο pc βέβαια βγαίνουν άπειρα παιχνίδια , πολλά εκ των οποίων στην μορφή Indie. Από τη στιγμή που οι μεγάλες εταιρίες στοχεύουν στις κονσόλες πως θα χαθεί το παιχνίδι;



 


Admiral wrote:
Δεν βλέπω την Nintendo να αντέχει πολύ ακόμα. </blockquote>

Χλωμό. Από τη στιγμή που οι φορητές τις κονσόλες πουλάνε τρελά δεν κινδυνεύει, τουλάχιστον όχι άμεσα.

 
Κάτι τέτοιες εξαλλοσύνες διαβάζω "τύπου ο gabe θα τα κατακτήσει όλα" και δυσανασχετώ.

Δεν πρέπει να κρίνουμε αποκλειστικά με τα κριτήρια της Ελλάδος ή ακόμη και της Ευρώπης. Στην Ιαπωνία η αγορά είναι τεράστια για τα φορητά μπιχλιμπίδια που είπε και o Adhan, πόσο μάλλον για τη Sony.
 


Northlander wrote:
Κάτι τέτοιες εξαλλοσύνες διαβάζω "τύπου ο gabe θα τα κατακτήσει όλα" και δυσανασχετώ.

</blockquote>Σςςςςς ο γιατρος μας ειπε να του λεμε παντα ναι :trollface:

 
Δεν θα περασει ετσι αυτο. Η Square enix θα πληρωσει το τιμημα για αυτη την αποφαση και το τιμημα θα ειναι βαρυ. Ολα τα gaming foruma και sites ασχολουνται με το tomb raider απο χτες . Το μονο που τη σωζει την square enix ειναι να ακυρωσει τωρα αμεσως την συμφωνια με την ms και να το βγαλει ταυτοχρονα και στο pc. Τους απειλησα και εγω οτι θα στειλω τους foot ninja να τα σπασουν ολα και φοβηθηκαν!!!
 


SHREDDER wrote:
Τους απειλησα και εγω οτι θα στειλω τους foot ninja να τα σπασουν ολα και φοβηθηκαν!!!</blockquote>

Tελικά έχεις χιούμορ! μην χάνεσαι ρε!

 
Μαγκιά της Square Enix. Θα μας δώσει πιο ολοκληρωμένο προϊόν όταν βγει για το PC, αντί να πληρώσουμε day 0 pre-order DLC.

Φοβού τη φουτ νίντζα κλαν(ια) και Σρέντερ φέρεντες.
 
Θα μας δωσει ολο το παιχνδι με τα dlc αλλα η φασαρια γινεται επειδη θελουμε να το παιξουμε στο pc απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας αι οχι αργοτερα. Κανενα tomb raider δεν βγηκε με καθυστερηση στο pc απο το πρωτο του 1996 μεχρι τωρα. Για αυτο τους βριζουμε. Και δεν ειμαστε μονο εμεις εχουμε και τους κατοχους playstation με το μερος μας αφου και αυτοι ειναια αναγκασμνεοι να περιμενουν μηνες οπως ειμεις. Οταν πατωσει στο one τοτε η square και η crystal θα μας παρακαλανε γονατιστοι να το αγορασουμε.
 


SHREDDER wrote:
εχουμε και τους κατοχους playstation με το μερος μας</blockquote>

Τώρα ένιωσα μία ανακούφιση. Έχεις δίκιο. Ώπα, γράψε λάθος. Ήταν τα ρεβύθια.

Δε με απασχολεί πλέον το day 1, όταν έχω άπειρους τίτλους (μην τα ξαναλέμε Witcher 3, Wasteland 2, Wotan 5 etc) με τους οποίους μπορώ να ασχολούμαι για τα υπόλοιπες 200 μέρες του χρόνου για τον κάθε ένα ξεχωριστά. Το Bioshock Infinite είτε release το έπαιζα, είτε τώρα το ίδιο θα το ευχαριστιόμουν.

 


SHREDDER wrote:
αι οχι αργοτερα, ειναια αναγκασμνεοι</blockquote> Τσιμπατσμπα πρωταατπρωτα εναννναενανα Μπαμπινιωτη τη τη τη τη.

 


SHREDDER wrote:
Οταν πατωσει στο one</blockquote>

Ok, δε μπορώ να κρατηθώ, θα τσιμπήσω. Για ποιο λόγο ακριβώς θα πατώσει στο XboxOne?

 


SHREDDER wrote:
Θα μας δωσει ολο το παιχνδι με τα dlc αλλα η φασαρια γινεται επειδη θελουμε να το παιξουμε στο pc απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας αι οχι αργοτερα.</blockquote>

Το βλέπεις λάθος. Δεν καθυστερεί σε εμάς, στους άλλους βγαίνει πιο νωρίς απ'ότι πρέπει. Όποιο βιβλίο και να ανοίξεις, Πρώτη Μέρα Κυκλοφορίας θεωρείται πάντα η μέρα που θα βγει ένα game σε PC.

 


Northlander wrote:


SHREDDER wrote:
εχουμε και τους κατοχους playstation με το μερος μας</blockquote>

Τώρα ένιωσα μία ανακούφιση. Έχεις δίκιο. Ώπα, γράψε λάθος. Ήταν τα ρεβύθια.

Δε με απασχολεί πλέον το day 1, όταν έχω άπειρους τίτλους (μην τα ξαναλέμε Witcher 3, Wasteland 2, Wotan 5 etc) με τους οποίους μπορώ να ασχολούμαι για τα υπόλοιπες 200 μέρες του χρόνου για τον κάθε ένα ξεχωριστά. Το Bioshock Infinite είτε release το έπαιζα, είτε τώρα το ίδιο θα το ευχαριστιόμουν.</blockquote>

Για μένα δεν είναι έτσι. Μπορεί να έχω άπειρους τιτλους να παίξω, αλλά είναι το γμτ του γιατί να παίζει ο άλλος ένα παιχνιδι και να μην μπορώ να to παίξω εγώ. Δλδ ένα παιχνίδι που περιμένω να βγει πως και πως , όπως και να το κάνουμε τσούζει να βλέπω threads σε φορουμ για το πόσο καλό είναι και εγώ να περιμένω να βγει για την κονσόλα μου - pc.



 
First world problems.

<img src="http://cdn.meme.li/instances/500x/53533477.jpg" alt="53533477.jpg" class="bbcode_img" />


Δε θα μου χαλάσει λιγότερο η χαρά όταν έρθει το Red Dead Redemption επειδή άργησε μία πενταετία, όπως δε με χάλασε που βγήκε το Alan Wake από τις καλύτερες value-for-money κυκλοφορίες στο PC. Ας τραβάνε τα στήθια τους όσοι μιλάνε για ανωτερότητες των κονσολών επειδή έχουν Day 1 exclusives. Τα fanboyιλίκια τους τα γουστάρει οι MS και Sony για να τους πουλάνε τη σαβούρα ακριβά.
 
ούτως η άλλως ακριβά δεν τα πουλάνε; Ειτε είναι Day 1 exclusive είτε όχι;
Και δεν είμαι απο αυτούς που τα παίζουν day 1 ούτως η άλλως, εκτός από μερικές εξαιρετικές περιπτώσεις. Τα τελεταία χρόνια το μόνο παιχνίδι που έπαιξα day 1 ήταν το tomb raider και επειδή το λάτρεψα , θα μου τη δώσει να κάνω υπομονή μέχρι να φύγει το exclusive.
 
Δεν είναι απαραίτητο να είναι το ίδιο ακριβά, για αυτό ακριβώς ανέφερα το Alan Wake. Σαφώς είναι η εξαίρεση στον κανόνα, αλλά σε γενικές γραμμές 60€ για ένα παιχνίδι δε δίνεις ποτέ στο PC.
 
Ισχύει. Και μαζί όλα να βγουν, πάλι φτηνότερο είναι στο pc.

Μόνο το sims το χτυπάνε στα 60 <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 
αλλά και πάλι κανείς δεν παίζει sims, αρα.... σιγά το πρόβλημα
 
Back
Top