RL Tournament Propaganda Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Αν είναι σαν του ps2 τότε ναι, αν όχι τότε δεν ξερω. του 360 με βολευει γενικως, αν και παιζω ψιλοαναπηρα γιατι δεν εχω μαθει, οποτε εχω το ενα χερι μονο στον αναλογικο λες και παιζεις ουφαδικο ή λες και εισαι ο μπορατσος

Toυ one να πάρεις έχει πολύ καλό σταυρό σε αντίθεση με του 360 που είναι για τα μπάζα.

<blockquote><br>σε αντίθεση με του 360 που είναι για τα μπάζα.<br></blockquote><br><br>Μπορείς να το  εξηγησεις? Σοβαρά το ρωτάω μιας και η εμπειρία μου με gamepads είναι πολύ μικρή.

Μα όπως είπαμε δεν παίζω fighting games και θα το έχω μόνο για το RL, αφού πέραν τούτου, παίζω RPGs, adventures και strategies<br>Και όχι, δεν θεωρώ τα DS rpgs, κάθισα διάβασα και τελικά είναι απλά ξύλο με ένα και καλά στόρυ

<blockquote><br>Μπορείς να το  εξηγησεις? Σοβαρά το ρωτάω μιας και η εμπειρία μου με gamepads είναι πολύ μικρή.<br></blockquote><br><br>Ο σταυρός του 360 controller είναι μονοκόμματος. Οπως σωστά ανέφερε ο Chrono σου σπάει τα νεύρα σε fighting games που θέλουν ακρίβεια στις κινήσεις. Στο χειριστήριο του One αυτό το πρόβλημα το έχουν φτιάξει πλέον. Γιατί κατά τ&#039;αλλα το χειριστήριο του 360 είναι κορυφή για οτιδήποτε άλλο είδος παιχνιδιών

Για λίγο δεν πήγαμε στον 3ο αγώνα. Ήταν ωραία φάση πάντως ^.^<br><br>[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_f9ua-YeHOE[/youtube]

Λολ, μου αρέσει που ακούγονται και τα δικά μου σχόλια που έπαιζα ραμπλ στο άσχετο, σουρεάλ.. :pcmr:

ενταξει ολοι πιστευω ειδαν τι εγινε εκει που εντελως τυχαια αρχισε να εχει lag το παιχνιδι, πανω που παιρναμε τα πανω μας. διδαξανε ηθος παλι οι shredder ultras. in other news: πολυ καλη φαση το τουρνουα περιμενουμε το δευτερο για να παρουμε εκδικηση!

Εγώ ξέρω οτι ο κρηπιτο τρας τοκιζει άσχημα όλες τις ομάδες με τις οποίες επαιξε, λέγοντας ότι είναιu unfair που παιζετε μαζί του

Εμενα μου εταξε ο σοδας κατι περι τσιπιτο... ελπιζω να το κανει γιατι αλλιως κλαψτην την τακουμα<br>

Ερώτηση προς τη διοργάνωση: <br><br>Η ομάδα SomethingCool στον αγώνα με τους REMALEIROZ κατέβασε σύνθεση που είχε δηλώσει μέχρι τις 5/10 ή άλλαξε ένα μέλος της ομάδας; 

Είναι υπό διερεύνηση το θέμα.

<blockquote><br>Εμενα μου εταξε ο σοδας κατι περι τσιπιτο... ελπιζω να το κανει γιατι αλλιως κλαψτην την τακουμα<br></blockquote><br><br>Θα το κάνει ο Γουλφ είπαμε στην χειρότερη, όλα είναι υπό έλεγχο. Την Τακούμι την ρώτησες ρε αν θέλει να φύγει από την αγκαλιά μου; Τέτοια φροντίδα και λιώσιμο λάστιχων που την είδε όσο την είχες; :&#039;(<br><br>Ο τσιπίτο μιας και αναφέρθηκε, ξέρουμε με τι σύνθεση θα κατέβει αυτή τη φορά; :silly:<br><br>Αν απαντήσει δηλαδή. Μια χαρά βιαστικό παιδάκι ήταν χθες, να παίξουμε άμεσα, σήμερα, αύριο κτλ. Αλλά αγνοείται από τη στιγμή χθες που ρώτησα το συγκλονιστικό "πάμε αύριο, ίδια ώρα"; Είμαστε σε αναμονή, αν δώσει σημεία ζωής και μπορούν, να παίξουμε κατά τις 10. Εκτός αν έχουν αποκλειστεί μέχρι τότε, οπότε κανονίζουμε με Ρεμαλέιροζ. :deal:

Ο Creepyto πηρε σχετικη αδεια απο τον Παυλο για την αλλαγη. Η αλλαγη εγινε πριν ξεκινησει το τουρνουα και με ορο να αποτελεσει μονιμο μελος της ομαδας τους απο τη στιγμη που ξεκινησει το τουρνουα. Ηταν μετα τις 5 του μηνα αλλα πριν την εναρξη. Φανταζομαι ως ενδειξη καλης θελησης, ο Παυλος εδωσε το ΟΚ για την ομαλη διεξαγωγη των αγωνων. Όπως εγινε και με τις καθυστερησεις αγωνων.<br><br>Ειναι η πρωτη φορα που προσπαθουμε να φερουμε εις περας ενα τουρνουα και μαλιστα με συμμετεχοντες εκτος φορουμ. Μαθαινουμε και εμεις ακομα. Στο επομενο, σιγουρα θα ειμαστε καλυτεροι, πιο οργανωμενοι και... θα παρουμε και μερος [emoji14]<br><br>Ελπιζω να σας καλυψα.

Κάτι μεγαλύτερο και βαθύτερο πρέπει να κρύβεται από πίσω, δε μπορεί να είναι όλα τόσο απλά. :hmm:

Η Τακουμι μου στελνει μνματα αγαπης...

https://www.youtube.com/watch?v=CVtVshXS5rw

Ασε μας ρε Hello Games Fanboy!<br><br><span class="bbcode_spoiler">https://www.youtube.com/watch?v=cbbLdYQ1MNI</span>

Εμεις να δουμε ποτε θα παίξουμε, πιστεύω πριν τα χριστούγεννα :cool:

Back