Γνωμη μου:Το επομενο θα γινει Σαββατο. Απο τις 19:00 μεχρι τις 22:00. Τρεις ωρες φτανουν για να γινουν 2 τουρνουα, οχι ενα. Γνωμη μου ειναι οτι το 2v2 θα ειναι καλυτερο για να "μπορουν" οι ομαδες. <br><br>Το ξερεις οτι 1900 εχει τουρνουα στις ταδε του μηνα. <br>-Θες να παρεις μερος; δε κανονιζεις ραντεβουζ με κομενακι, δε κανονιζεις καμπινκ στο βουνο με κοψιδια και φουντες. Εισαι εκει, στο pc σου. <br>-Εχεις να κατεβεις στους πανελληνιους αγωνες αρσης βαρων εκεινη την ωρα? Δε δηλωνεις συμμετοχη...<br>-Δηλωσες και προεκυψε κατι εκτακτο; αποβαλεσαι και ολα κυλουν ομαλα. <br><br>Γνωμη μου οπως ειπα και δε ξερω αν θα συμφωνησει ο Παυλιτος. Βεβαια υπαρχει ο κινδυνος ετσι να παιξω μονο εγω και ο σοδας αλλά τη τελευταια φορα που κοιταξα τους rq φιλους μου, ειδα 20+ ατομα online και τους μισους απο αυτους στο ροκετ λιγκ. Φυσικα κριπιτο και hyper light up εχουν χασει τη θεση τους σε επομενα τουρνουα. WLG και ULU ηταν εξαιρετικοι στα χρονικα πλαισια. Δε ξερω περι ULU μονο λογω επιπεδου τι θα γινει. Παιζουμε σχολικο τουρνουα αρκαδιας,ανω κατω κωλοκορτονιτσι, ρεαλ πυργαδικιων, ντιναμο τριπολης και Μπαρτσελονα [emoji14] (νταξει τα παιδια ειναι σε τρελο επιπεδο και ευχομαι να φτασουμε κ εμεις καποτε εκει). Οπως και να εχει ειναι αψογοι μεχρι τωρα σε ολα τους. Ουτε flame ουτε υπεροψια, τπτ.<br><br>Εχουμε τρεξει ιδιαιτερα για αυτο το τουρνουα και οι δυο μας, θελαμε να γουσταρετε ολοι τη φαση. Δε χρειαζεται να παρεξηγιεστε για μλκιες. ΠΑΟΚ εισαι...<br><br>Feedback θελουμε για να γινει καλυτερα η επομενη διοργανωση. Αντε και θα σας κανουμε και τουρνουα Gwent οταν ερθει η ωρα και τουρνουα μηλακια στο επομενο meeting.<br>