What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rocket League

Northlander

Tarrasque
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
15,005
Ήταν κακή στιγμή, πάνω που έληγε, πήγα να το βάλω, είχα μόλις τελειώσει κάτι δουλειές στον κήπο και δεν μπήκα καν σε διαδικασία να σκεφτώ.

Oh well, tough luck. Ψηφιακά μπιχλιμπίδια είναι, χάσαμε μερικά σπάνια αμαξάκια, δεν τρέχει τίποτα.
 

Arwindan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,105
Χμμ εγώ μόλις άνοιξα το Steam και είδα ότι μου έχει έρθει invite από ένα RL Trading Group. Εν τω μεταξύ έχω να παίξω το παιχνίδι δεν ξέρω και εγώ από πότε.
 

soad667

Lich
Joined
Dec 1, 2012
Messages
5,085
Εμένα μου ήρθε ινβάιτ από την Bambii, δυνατό μωράκι, επειδή ήθελε το ούμπερ εξκλούσιβ Σιωπηλό Πάντα που έχω διπλό. Πήρε τα @@ μου όμως, γιατί ήμουν στη δουλειά κι αγνόησε επιδεικτικά το "no random offers pls" που έχω στο trading του rlgarage. Τίποτα ύποπτο δεν με πλησίασε πάντως, με σκιερά λινκς και μλκς. Η μόνη φορά που με σκάμαραν δύο δεκάχρονα από το κονγκό, απλά ζήτησαν τις titanium white apex ρόδες μου κι εγώ τους τις έδωσα. Δεν χρειάστηκαν ούτε hacks ούτε τίποτα.
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,570
και σε μένα ήρθε κάτι παρόμοιο με τον adhan αλλά αγνοήθηκε
 

Dim Gian Bot

Blackguard
Joined
Apr 2, 2016
Messages
1,398
Σε αυτό αναφέρεστε;

Untitled.jpg

Κάνω απλά "Decline" ή ακόμα κι αυτό είναι επικίνδυνο;
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
15,005
Με το να είσαι στο γκρουπ δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Από την άλλη δεν έχει νόημα να μπεις αν δεν tradeαρεις.
 

Havanezos

Mind-flayer
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,070
Spike rush!? 2v2 Heatseeker?!?! OMG!!! SuperWow καταστάσεις!!! Και είμαι σίγουρος αυτό είναι μια μικρή μόνο γεύση για το τι έχει να γίνει τέλος του '19 που θα πάμε epic!!!
 

soad667

Lich
Joined
Dec 1, 2012
Messages
5,085
Κοιτούσα τι φάσεις παίζονταν στα παλιότερα ηβέντς και μου βγήκε αυθόρμητα. Νέο αμαξάκι, νέα τσήβος, νέα μοντς κτλ παρέα με το ηβέντ. Τώρα απλά βάζουν την χιλιοπαιγμένη φάση με το ηβέντ μοντ που συλλέγεις ράντομ τζιτζιμπλόγκι για να ξεκλειδώνεις διάφορα αντικείμενα. Και δεν θα ήταν πρόβλημα, ασχέτως αν ήταν τόσο μα τόσο πολύ μία από τα ίδια, αν δεν..

- κρατούσε μόλις μιάμισι βδομάδα αντί για κάτι 20-25ήμερα που χτυπούσαν άλλα ηβέντ
- τα αντικείμενα γενικά να είναι περισσότερο ακριβά παρά φθηνά, το οποίο θα το καταλάβαινα αν τα γλοιώδη ερπετά που έχουν στο κεφάλι τους πλέον ήθελαν να πουλήσουν μπαλονάκια, αλλά δε γίνεται αυτό καν
- τα αντικείμενα αποτελούν στην πλειοψηφία τους ρηκόλορς παλιών αντικειμένων και γενικά βγάζουν ένα ξεβαμμένο βάιμπ προς τα έξω
- σούπερ συλλεκτικό ντηκάλ κοστουμάκι με παπιγιόν κι απ' όλα μόνο για το οκτέην, ούτε καν για την ιμπόρτ έκδοσή του, αφού είναι τόσο μεγάλος κόπος να κάνουν κάτι επετειακό γιουνιβέρσαλ έστω
- το παραπάνω συλλεκτικό επετειακό τζιτζιμπλόγκι πωλείται έναντι κρέντιτς, οκ είναι μόνο 100 αλλά άντε γαμήσου πσαϊόνιξ

Μάζεψα ήδη όλα τα αντικείμενα, μου έμειναν μόνο τα αυγά. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση.

Με αργά και σταθερά βήματα συνεχίζεται η μετάβαση του γκέημ στο έπικ στορ. Φήμες ότι είναι έτοιμοι και απλά πσάχνουν πως να γυρίσουν το χρόνο πίσω για να συμβεί το 2019 κρίνονται ως βάσιμες.

Αυτά, πάω για ροκελί.
 

kara

Lich
Joined
Dec 15, 2012
Messages
5,790

Rocket League will release on the Epic Games Store on PC the same time it goes free to play.

Once Rocket League goes free to play, anyone who already owns Rocket League on any platform (including Steam) will be able to play and enjoy the game with full support for future updates and features. However, the Steam version will no longer be available to download for new players. To put it simply, wherever you play now (including Steam), you'll still be able to play in the future.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,379
Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς βέβαια, όσοι μπουν στο τζάμπα μέσω ΕΠΙΚ ΣΤΩΡ έχουν ήδη καθοριστικό πλεονέκτημα λόγω απείρως περισσότερο βελτιστοποιημένης πλατφόρμας.
 

Admiral

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
5,596
Μόλις πάει στο Σουινομάγαζο, άλλως γνωστό και ως το γκούλαγκ του gaming, θα το ξεχάσει και ο θεός ο ίδιος. Τρεις και ο κούκος θα μείνετε να παίζετε!
 

tinapeis

Blackguard
Joined
Nov 29, 2015
Messages
1,222
Κριμα τα λεφτα παντως που εδωσα και γω και το φιλαρακι μου, ακομα με κραζει να παιξουμε :gap:
 

soad667

Lich
Joined
Dec 1, 2012
Messages
5,085
Λέγαμε πριν μέρες με ένα φίλο να δεις που η είδηση την οποία χαϊπάρουν και θα μας ενθουσιάσει όλους θα είναι ότι πάει στο έπικ και γίνεται φρη του πλέι. Πλάκα κάναμε, σιγά μην αφορούσε αυτή την μαλακία.

 
Top Bottom