kara
Kraken
Α οκ νόμιζα ως προς την υλοποίηση/αποτέλεσμα είχες επιφύλαξη. Με ιντριγκάρει πολύ το power up "Swapper (Change positions on the field with your opponent)". Έχω αράξει κάτω από το τέρμα μου ετοιμάζομαι για άκοπο save/clear κι ένας αντίπαλος αλλάζει θέση μαζί μου τελευταία στιγμή κι από άνετο save μπαίνει άνετο γκολ. True story soon.<br><br>Η Psyonix το λέει Free New Mode αλλά όλοι ξέρουμε και καταλαβαίνουμε πως από μόνο του δεν φτάνει. Μέχρι τον Σεπτέμβρη μπορεί να έχει βγει καταλληλότερη λέξη.<br><br>To ξέρω πως δε θα μπει σε ranked κι ο κόσμος να έρθει τούμπα. Προσωπικά όμως πιστεύω πως αν θες να θεωρείσαι top παίκτης σε ένα παιχνίδι θα πρέπει να είσαι καλύτερος στο σύνολό του και όχι να ξέρεις καλά ένα μόνο τμήμα του. Με τις συνθήκες να είναι ίδιες και για τις 2 ομάδες εκεί φαίνεται η υπεροχή. Μου φαίνεται τραγικό κάποιος να είναι καλός ρίχνοντας ώρες στο παιχνίδι αλλά έχοντας και skillz να παίζει απίστευτα στις απλές πίστες και να χάνει το μπούσουλα στη Wasteland επειδή είναι λίγο μεγαλύτερη και τα boost έχουν άλλη θέση. Με αυτή τη λογική η F1 θα έπρεπε να έχει ακριβώς μια πίστα και να τρέχουν 30 αγώνες εκεί γιατί οι οδηγοί δεν μπορούν να προσαρμοστούν σε διαφορετικό σχήμα. Από την άλλη δεν ξέρω τίποτα από competitive esports οπότε ίσως δε θα πρεπε να μιλάω ή να έχω άποψη μάλλον.