Στο counter strike υπαρχουν ομαδες που επειδη ακριβως εχουν αρκετα μελη τις θυμασαι. Μπορει να μη θυμασαι το ονομα του παικτη αλλα το team το θυμασαι, ειδικα αν εισαι στο ιδιο περιπου ρανκ καθως το βλεπεις αρκετες φορες. Με το καιρο αυτες οι ομαδες, χωρις να ειναι skilled αποκτουν ενα ονομα. <br><br>Στο ροκετ λιγκ πολλες φορες βλεπουμε παικτες που λεμε ααα με αυτον πρεπει να εχω ξανα παιξει. Το ιδιο πιθανον θα λενε και αλλοι για εμας. Σκεφτειτε ομως ποσο θα εμενε στη μνημη αν εβλεπαν 20 ατομα με το rq crew μπροστα. Το skill range μας ειναι απο σιλβερ 4 μεχρι χρυσο 2 (ξερω οτι υπαρχουν εξαιρεσεις). Στα αυτα τα ranks θα μπορουσαμε ανετα να γινομασταν γνωστοι στον EU και τις ωρες που παιζουμε. Θα δει καποιος τον τσοκ και τον βορειο με το team tag. Οκ. Θα δει μετα τον bathory και soad. Ααα εχω ξανα παιξει με rq crew. Θα δει μετα μια τριαδα tsok, kara, havanezos. Ωπα ρε ποσοι ειναι αυτοι. Και παει λεγοντας...<br><br>Λεει κατι αυτο; Οχι κατι φοβερο αλλα σε ξενα φορα γινεται competitive κουβεντουλα. Και εκει υπαρχουν goldαδες. Θα ακουγοταν το rq crew. Αν ειχαμε τετοια ομαδικη παρουσια τον χρονο που περασε, θα ειχαμε στανταρ ενα ριτουιτ στην αφισα απο την psy. <br><br>Νταξει θα πει καποιος, να χαμε να λεγαμε ρε Τσοκι. Συμφωνω αλλα να μην εχουμε και απαιτησεις απο πανω. <br><br>Υπαρχουν τουρνουα καθε εβδομαδα, χωρις entrance fee, με νουμπαδες μεσα. Εχω δει καποια ο ιδιος (κυριως απο ενα γερμανικο e-sports site αλλα με κοσμο απο ολη την ευρωπη). Γιατι να μην παρουμε μερος και εμεις; Και ο τελευταιος του τουρνουα αποκτα ενα ονομα, φαινεται στη καταταξη και ας ειναι στο τελος. Ο τυχαιος τσοκ που θα το δει θα πει "υπαρχει ομαδα rq crew αλλα ειναι λιγο νουμπαδες". Οταν θα σε δει ingame θα πει στο φιλο του "μλκ τους ξερω αυτους, παιζουν σε τουρνουα". Εχει και το χαβαλε του φυσικα που αυτη ειναι η ουσια.<br><br>Ευτυχως υπαρχει ενας ανθρωπος που εχει τη διαθεση να ασχοληθει σοβαρα με το θεμα "τουρνουα" και θα εχει την βοηθεια μου σε αυτο.<br>