Ισως ειναι πολυ νωρίς για συμπεράσματα αλλά μόνο θετικές γνώμες έχω μέχρι τώρα από τη μετάβαση δεν ξέρω για σας. Ειδικα αυτή η στροφή προς το prequel ειναι πολυ ευχάριστη. Ελπίζω εκτός του αμαξιού που μπήκε αλλα και του ρανκ προς τιμής του να φέρουν και ότι πίστες υπάρχουν σε αυτο που δεν έχουμε στο ροκελι ή τις έχουμε σαν labs. Θέλω να ελπίζω πως θα δούμε πολυ περισσότερο υλικό στο παιχνίδι από δω και πέρα. Το ξεκίνημα ήταν πολύ υποσχόμενο. Πολύ πράγμα να ασχοληθείς πλέον και αξίζει το κόπο. Επίσης δεν ξέρω αν ειναι ιδέα μου αλλά είναι πολύ πιο stable το παιχνίδι. Να βάλουν και αυτές τις αρένες τώρα γίνεται? Ντάξει το stadium arena υπάρχει αλλά έχει άθλιο χορτάρι, δεν θυμίζει να είναι ποδοσφαίρου σε αντίθεση με το prequel.
Aν κατάλαβα καλά το κανονικό μας λέβελ το δείχνει πλέον μόνο αν πας μέσα στα στατς και αυτό που δείχνει στο μενού είναι το λέβελ του πας το οποίο θα κάνει ρησέτ κάθε νέα σεζόν/πας.
Φτιάξαμε ξεχωριστό κανάλι χθες για το club μας
Διεγραψα κάποια παλαιότερα ποστς γιατί τα streams κάναμε τη βλακεία να μην μείνουν για πάντα. Από και πέρα όμως θα σώζονται
Σε λιγότερο από μια βδομάδα νέα σεζόν με νέο πας, κανείς δεν το περίμενε οκ. Μουσικό θημ, νέα αρένα με πολύ γουμπ γουμπ και τζιτζιμπλόγκια που θα κάνουν κι αυτά γουμπ γουμπ στους ρυθμούς των κολασμένων μπητς που θα πέφτουν δεξιά κι αριστερά. Πρωτότυπο ακούγεται, θέλω σίγουρα να το δω στη πράξη. Πέρα από αυτό, γυρνάνε τα ρόκετ λαμπς με νέα προσθήκη μάλιστα. Και νέο κουστομαϊζέσιο όπου θα επιλέγουμε ένα τραγούδι να παίζει όταν βάζουμε γκολ για έξτρα ποζεριλίκι. Η λίστα των τραγουδιών είναι δικιά τους, θα ξεκλειδώνουν και κομμάτια από ηβέντς κτλ, οπότε μην κάνετε όνειρα να παίζει στη διαπασών το άντε σπάσε ρε μλκ του γαρδέλη όταν σκοράρετε.
Ναι, φχαριστώ, τώρα το θυμηθήκατε, est2015 και τώρα το θυμηθήκατε.
Αντιστάθηκα σθεναρά, ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ στο έπικ φέιλ κλπ.
Το Uninstall είναι τόσο μα τόσο κοντά.