RPG character systems (pre-game or in-game?)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Θεωρώ ότι το καλύτερο σύστημα κατ'εμέ είναι το pre-game.
Σου δημιουργεί την αγωνία και σε αναγκάζει να δώσεις βάση σε δευτερέυοντες λεπτομέρειες του χαρακτήρα σου για να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα.
Εντάξει, στο 94% των περιπτώσεων ο πρώτος char είναι για τα μπάζα,αλλά μαθαίνεις με τον καιρό. :pope:

Raz wrote:
Αυτή είναι η διαφορά fingon.Εσύ θεωρείς αυτές τις 2 ώρες χαμένο χρόνο,αλλά μερικοί (μεταξύ των οποίων και εγώ) γουστάρουν να περνάνε ώρες διαβάζοντας τι κάνει το κάθε stat,attribute,skill,ability και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο προσπαθώντας να βρουν την καλύτερη για αυτούς ισορροπία.</blockquote>

Δεν είναι χαμένος χρόνος, απλώς το χτίσιμο του χαρακτήρα (με όση ώρα χρειαστεί για να γίνει διεξοδικά η μελέτη ακόμη και του τελευταίου σκιλ) προτιμώ να γίνεται μέσα απ'το παιχνίδι και όχι "απο τα αποδυτήρια".

Σε κάθε rpg φτάνει η κρίσιμη ώρα που θα πάρεις τις πλέον σημαντικές αποφάσεις για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα σου. Εγω λοιπόν προτιμώ να πάρω αυτές τις αποφάσεις αφου έχω περάσει κάποιες ώρες μέσα στο κόσμο του παιχνιδιού, έχω δει σε σχετικές γραμμές τι δυνατότητες έχει η κάθε κλάση κλπ. Δεν μου αρέσει πριν καν ξεκινήσω να παίζω να έχω κατα 80% κλειδώσει τις επιλογές μου. Δεν λέω οτι είναι καλύτερο, λέω οτι μ αρέσει εμένα :thumbsup:

Ναι ρε,κατάλαβα,κι εμένα δε με χαλάει και το 2ο σύστημα (εκτός κι αν καταλήξει κάτι σαν του Mass Effect 2 :sick: ),απλά μου αρέσει να παιδεύομαι στην αρχή να φανταστώ πως θα είναι ο χαρακτήρας και μετά να έχω την αγωνία να δω πως θα αποδίδει in game.

Πάντως η αλήθεια είναι πως ακόμη κι όταν ήμουν άπειρος κι έκανα λαθάκια στη δημιουργία ποτέ δε με εμπόδισε αυτό να τελειώσω κάποιο game,ίσως να με δυσκόλεψε ελάχιστα,αλλά όχι κάτι τραγικό.

[quote quote="Raz" post=12548
Πάντως η αλήθεια είναι πως ακόμη κι όταν ήμουν άπειρος κι έκανα λαθάκια στη δημιουργία ποτέ δε με εμπόδισε αυτό να τελειώσω κάποιο game,ίσως να με δυσκόλεψε ελάχιστα,αλλά όχι κάτι τραγικό.</blockquote>
πρωτο μου walkthrough tou DAO με εναν human rogue, δεν καταλαβαινα τι μου γινοταν και τελικα το παρατησα γιατι το λεβελ up μου δεν τραβουσε (και εκανα μετα το dwarf noble origin που αποτελει μια απο τις καλυτερς gaming mou εμπειριες μεχρι την μαχη του Οστογκαρ)

fingon wrote:

Raz wrote:
Αυτή είναι η διαφορά fingon.Εσύ θεωρείς αυτές τις 2 ώρες χαμένο χρόνο,αλλά μερικοί (μεταξύ των οποίων και εγώ) γουστάρουν να περνάνε ώρες διαβάζοντας τι κάνει το κάθε stat,attribute,skill,ability και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο προσπαθώντας να βρουν την καλύτερη για αυτούς ισορροπία.</blockquote>

Δεν είναι χαμένος χρόνος</blockquote>

Τελικά, αποφάσισε, είναι σπατάλη χρόνου ή όχι?

Back