What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

RQE 2 : Poll

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,037
Το τελείωσα κι εγώ και το κατευχαριστήθηκα.Τα θετικά αναφέρθηκαν πολλάκις οπότε δεν έχω να προσθέσω κάτι, αυτό που ήθελα να πω είναι ότι ευνοούνται κατα πολύ τα defensive builds και πιστεύω πως θα χρειαστεί κάποιο balancing (πχ αν κάθε φορά που lvlαρεις φορτώνεις τα πάντα στον defence το παιχνίδι γίνεται περίπατος)
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Το τέλειωσα κι εγώ και επειδή μια εικόνα είναι πολλές λέξεις (επιστημονικώς τσεκαρισμένο)....<br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/db/ab/bb/dbabbbf854c430ed4becdf73012e3697.jpg" alt="dbabbbf854c430ed4becdf73012e3697.jpg" class="bbcode_img" /></span>
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
<blockquote><br>ευνοούνται κατα πολύ τα defensive builds και πιστεύω πως θα χρειαστεί κάποιο balancing (πχ αν κάθε φορά που lvlαρεις φορτώνεις τα πάντα στον defence το παιχνίδι γίνεται περίπατος)<br></blockquote><br><br>Το σκεφτόμουν και εγώ σήμερα αυτό, σίγουρα θα πρέπει να αλλάξει το damage formula σε κάτι ποιο λειτουργικό όσο προχωρά το παιχνίδι και balanced. <br><br>Πάλι πολλά thx για τα σχόλια και τις απόψεις σας!  :drinks:
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,506
<img src="http://i.imgur.com/GfLPrDo.jpg" alt="GfLPrDo.jpg" class="bbcode_img" /><br>Πόπο βγήκε κορυφή το banner του 2ου παιχνιδιού. Θα επιστρέψω με γνώμη σύντομα. Είμαι σίγουρος πως θα είναι και αυτό γαμάτο  :mosh:
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάλειμμα ξεκίνησα σήμερα να σκαλίζω ξανά την rpg-αρα μας! Με τους Drudkh να μου τραγουδάν στο background σαν σύγχρονοι βάρδοι ξεκίνησα να σουλουπώνω τα διάφορα bugs και γενικά τις αλλαγές μετά την πρώτη μας beta δοκιμή. Να θυμίσω για όποιον δεν το πήρε χαμπάρι ότι στο πρώτο ποστ του παρόντος τόπικ μπορείτε να βρείτε download link για την πρώτη δοκιμαστική beta version, κάθε άποψη είναι εξαιρετικά χρήσιμη!!<br><br>Πρώτη βασική αλλαγή (εκτός φυσικά από κάποια μικρά bugs) είναι το πείραγμα των damage formulas ώστε να νερφάρουμε λίγο το Defense stat το οποίο κατέληγε OP. Η γενική φόρμουλα αυτήν την στιγμή είναι : a.atk - b.def*0.7 + a.luk*0.1 + 1 (a ο επιτιθέμενος, b ο αμυνόμενος, ενώ παρατηρείτε πως το Luck παίζει ένα πολύ μικρό ρόλο, όπως σε κάθε φόρμουλα του παιχνιδιού). Φυσικά στα magical based attacks το atk αντικαθιστάτε από το magic attack και το def από το magic resistance (με συντελεστή 0.8 καθώς είναι ποιο σπάνιο attribute σε gear, skills κτλ.) Πριν το def ήταν ολόκληρο χωρίς το μειωτικό συντελεστή 0.7, τώρα δείχνει πως ανταποκρίνεται καλύτερα, αλλά θέλει πολλές δοκιμές ακόμα και φυσικά να δούμε πως εξελίσσετε στην πορεία του παιχνιδιού, οπότε πιθανότατα να αλλάξει πάλι, βλέπουμε. <br><br>Συγχρόνως ξεκίνησε το χτίσιμο του Mancave Haven, της πρώτης μας πόλης, με αρκετές παρουσίες από την online παρέα μας  <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />  Σαν πλάνο μπαίνει να ξαναβγεί μια beta version για τεστάρισμα όταν θα έχουμε πλέον ολόκληρο το Central Dryad Forest και το Mancave Haven. Τα ξαναλέμε στην πορεία με διάφορα updates και φυσικά κάθε ιδέα και γνώμη είναι χρήσιμη!
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Σιγά σιγά προχωράει το χτίσιμο του Mancave Haven, της 1ης "πόλης" που η ομάδα μας θα συναντήσει. <br><br>[hide post=1]<br>Σεναριακά (μα τον Όντιν, δεν έχω ιδέα τι κάνω!!) είναι ένα γαλήνιο χωριό μέσα σε αυτόν τον θεότρελο ψηφιακό κόσμο που δεκάδες gamers αράζουν στα λιτά τους Mancaves και απολαμβάνουν μια ξέγνοιαστη ζωή γεμάτη gaming, αραλίκι και μπύρες! Αλλά κάτι σκοτεινό παίζει, τι ρόλο βαράει αυτός ο "παράδεισος" στο ψηφιακό βασίλειο του Ιού?<br><br>Screenshots (φυσικά όλα είναι υπο κατασκευή) έτσι για το hype ρε παιδί μου  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br><br><span class="bbcode_spoiler"><br>http://postimg.org/image/m0dzmn3tj/full/" class="bbcode_url"><img src="http://s15.postimg.org/tgd98friz/rqe2_screenshot_mh1.png" alt="rqe2_screenshot_mh1.png" class="bbcode_img" /><br></span><br><br><span class="bbcode_spoiler"><br>http://postimg.org/image/4nufwbwqd/full/" class="bbcode_url"><img src="http://s10.postimg.org/y3045c1a1/rqe2_screenshot_mh2.png" alt="rqe2_screenshot_mh2.png" class="bbcode_img" /><br></span><br><br><span class="bbcode_spoiler"><br>http://postimg.org/image/s7wrwh08p/full/" class="bbcode_url"><img src="http://s12.postimg.org/vripma2yl/rqe2_screenshot_mh3.png" alt="rqe2_screenshot_mh3.png" class="bbcode_img" /><br></span><br><br>[/hide]
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
:hypetrain: :hypetrain: :hypetrain:<br><br>Και κάποιοι βιάστηκαν να δώσουν το βραβείο indie goty 2016 μάλλον δεν έχουν παίξει ακόμα την beta της υπερπαιχνιδάρας  :hmm:  <br>Τρέλανέ μας Savatar  :worshippy:<br><br>Εν τω μεταξύ στην Beta είχα βάλει να εμφανίζεται στεγνά η μικρή Kara στον χάρτη κι έψαχνα να τη βρω τώρα αλλά όλο στον κομπάρσο Ragequitter έπεφτα :p
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045

<div class="bbcode_center" style="text-align:center">
<img src="http://oi66.tinypic.com/2irprl.jpg" alt="2irprl.jpg" class="bbcode_img" />

 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. (Πρέπει να φτιάξω λίγο την ορθογραφία μου στο chat :hmm:)
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Έχω πέσει με τα μούτρα τις τελευταίες μέρες και χτίζω όλο το σκηνικό στο Mancave Haven...<br><br>[hide post=1]<br>...γενικά θα είναι μέρος που κυριαρχούν οι διάλογοι χωρίς καθόλου μάχες (λογικό, αφού μιλάμε για "πόλη"), ελπίζοντας πως δεν θα το παρακάνω με το μπλα-μπλα  ^.^  Αρχίζει επιτέλους και ξεθολώνει η υπόθεση (σεναριακά) στο μυαλό μου, συνεχίζοντας να είναι θεόμουρλη όμως...χεχε, ή θα γελάσουμε ή θα φάω πολλές ντομάτες  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> <br><br>Πλέον έχουμε και κάποιους ψευδο-adventure μηχανισμούς, όχι τίποτα γρίφους σοβαρούς, αλλά σε φάση : έχοντας επισκεφτεί και δει το Χ ξεκλειδώνει έναν διάλογο στο Υ το οποίο μου δίνει ένα Ζ (π.χ. ένα item) το οποίο με την σειρά του μου δίνει πρόσβαση κάπου αλλού. Αυτό από την μία προσθέτει ποικιλία στην "δράση" μας και απαιτεί λίγο ψάξιμο, από την άλλη καμιά φορά δημιουργεί προβληματάκια έλλειψης λογικής (π.χ. μα αυτό το έβλεπα από πριν, γιατί έπρεπε να μιλήσω πρώτα σε 3 για να μπορώ να το πάρω!), αλλά στα παιχνίδια συμβαίνουν αυτές οι παραχωρήσεις για να είναι...παιχνίδια  <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /><br><br>Έχει ψωμί ακόμα για να φτάσουμε στην version 2 της Beta μας για να πιάσουν οι testers δουλειά, καθώς πρέπει να ολοκληρωθούν τα 2 mini dungeons μας (το ένα το γνωρίσατε εν μέρη, το άλλο είναι έκπληξη) και μερικοί τόνοι διαλόγων ακόμα. Μέχρι τότες εννοείτε πως κάθε βοήθεια / συμμετοχή (ιδέες, κείμενα, μουσικές, γραφικά κτλ.) είναι κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενα!  <br><br>[/hide]
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Να εχει πολυ δραση και αιμα. Γραφικαρες που μονο high end pc μπορουξν να αποδωσουν. Οπως τα νεα gameworkd features της Nvidia VXAO για παραδειγμα.<br>Να εχει εμενα ως τελικο αρχηγο και το συμβολο των Foot Ninja! Η διαρκεια του να ειναι μεγαλυτερη απο 20 ωρες. Να ειναι δυσκολο παιχνιδι .
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
<blockquote><br>Να εχει πολυ δραση και αιμα. Γραφικαρες που μονο high end pc μπορουξν να αποδωσουν. Οπως τα νεα gameworkd features της Nvidia VXAO για παραδειγμα.<br>Να εχει εμενα ως τελικο αρχηγο και το συμβολο των Foot Ninja! Η διαρκεια του να ειναι μεγαλυτερη απο 20 ωρες. Να ειναι δυσκολο παιχνιδι .<br></blockquote><br><br>Πολύ φοβάμαι πως η εξωπραγματική ανάλυση των 640x480 θα μας αναγκάσει σε αναβάθμιση για να το χαρούμε όπως πρέπει και του αξίζει. Αλλά αυτές είναι οι θυσίες, αν θέλουμε να ζούμε στην κόψη της τεχνολογίας!  Εννοείτε πως είναι optimized για nvidia, ίσα που κοτσάρουμε και το αντίστοιχο logo στην αρχή του παιχνιδιού. Εκτός αν η AMD μας κάνει καμιά καλή προσφορά  :spiteful:
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
http://ragequit.gr/Forum/index.php/topic,6716.0.html  <br><br>Και ναι, πάει με ρυθμούς μεθυσμένης χελώνας η φάση, για διάφορους λόγους  :blush1:
 
Top Bottom